Evet var canım baya belli inşallah bebişin seninle
Tebrik ederim canım. Çok belirgin. Beta çok düşük çıkmaz büyük ihtimalle. Bat 1-2 gün geçince kan ver dayanabilirsen kimyasal deyip üzmesin doktorlar seni:)
Evet normalde daha koyu oluyor bende 3ncü gün yaptım baya koyuydu. Ama geç döllenme falan olmuş olabilir bilemedim. Bat geçtiyse beklemeden kan verebilirsin. Ama kesinleşmeden çok duyurmayın. Kimyasal olma ihtimaline karşı bat'ın en az 1 hafta geçmesini bekle zaten 4 günün kalmış. Sonra hcg'de de pozitifi görünce söylersin :)Sağol canım :))) bat ın 3. Günü idrar bekletmeden gece yaptım bu testi inşallah bi sorun olmaz daha mı belirgin olmalıydı ki acaba . Doktora en erken pzartesi giderm diye düşünüyorum uygun mu snce ?
Bakarlar canım urolojiden sıra al gonder bizde öyle yaptik stresten az gelmiştir muayene olurken sorar doktor benim esimdede az gelmişti doktor stres mi yaptın demiş sorun yok dedi sizinde sorun yoktur insallahKızla r eşimi sperm testine gönderdim sonuçlar çıkacak az geldi diyo 2 çay kaşığı kadar yeterli mi sizce daha önce eşi yaptıran var mı birde devlete gidip gosterecekmis bakarlar mı testi özelde yaptırdı
Tebrikler canim :)Bata son 4 kaldı. Kan testinede pazartesi gidicem.buda az önce yaptığım test. Dilerim hepimiz görelim bu ay ikinci çizgileri
Merhaba cnm iyiym çok şükür sen nasılsın bende dün yaptım hafif çizgi vardı bugün daha yapmadım cnm bnm bn 2 4 mart die düşünüyor m adetin biteli kaç gün oldu cnm seninSelam canım nasılsın nasıl gidiyor ovulasyon testi belirleyebildin mi bende daha koyu çizgi çıkmadı sanırım mart 6-8 arası olacak gibi
Sağol canım inşallah sağlıkla devam eder. Rabbim hepimize nasip etsinTebrikler canim :)
Evet normalde daha koyu oluyor bende 3ncü gün yaptım baya koyuydu. Ama geç döllenme falan olmuş olabilir bilemedim. Bat geçtiyse beklemeden kan verebilirsin. Ama kesinleşmeden çok duyurmayın. Kimyasal olma ihtimaline karşı bat'ın en az 1 hafta geçmesini bekle zaten 4 günün kalmış. Sonra hcg'de de pozitifi görünce söylersin :)
Ben de kalp atışını duyana kadar olsun kimseyle paylaşmayın derim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Zaten kimseye söylemeye niyetimiz yok 2-3 ay . malum gebelikler sorunlu olabiliyor . Eşimşe ben anlaştık bu konu da :) o zaman ben test tekrarları yapayım , sağol bilgilendirdigin için de canım
Rica ederim canım. Hakkında hayırlısı olsun.Zaten kimseye söylemeye niyetimiz yok 2-3 ay . malum gebelikler sorunlu olabiliyor . Eşimşe ben anlaştık bu konu da :) o zaman ben test tekrarları yapayım , sağol bilgilendirdigin için de canım
Bende beta 14'ken tüm sülale duydu kardeşim sağolsun Ama ya kimyasalsa ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye diye kendimi yedim bitirdim:)Ben de kalp atışını duyana kadar olsun kimseyle paylaşmayın derim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Folik asit biriken bişey değil ki. Nasıl yani dolmuştur ne demek.Folik asidi ben de 1,5 yıldır her gün alıyorum. Kadın dogum doktorum artık her gün almana gerek yok dolmuştur sende. Gün aşırı kullanman yeterli dedi.
Aynen biraz erken gibi ama nebileyim iste varsa cikardir heralde diyip bu bekleyisden kurtulayim dedim sabıraızca insallah yarin guzel sonuc gelirBen de 6 gün kala kan verdim negatif çıktı. 3 gün kala verdim pozitif çıktı. Biraz daha bekleseydin keşke. Neyse hayırlısı artık belki sende benden hızlı yükselmiştir.
Kesinlikle öyle canm herkes de değişiyor belirtilerSağol canımm Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah , hiç belirtim yoktu, ummadıgın vakitte geliyormuş cidden .
İnşallah. Negatif çıksa bile erken verdiğim için çıkmamış olabilir diyeceksin belirsizlik geçmeyecek. İnşallah pozitif çıkarda bi daha o bekleyişe girmezsin.Aynen biraz erken gibi ama nebileyim iste varsa cikardir heralde diyip bu bekleyisden kurtulayim dedim sabıraızca insallah yarin guzel sonuc gelir
TebriksssssBata son 4 kaldı. Kan testinede pazartesi gidicem.buda az önce yaptığım test. Dilerim hepimiz görelim bu ay ikinci çizgileri
Kani verirken bile bi acaba dedim tok karninami ac karninami verseydim diye anlayacagin delilik suan hat safhadaİnşallah. Negatif çıksa bile erken verdiğim için çıkmamış olabilir diyeceksin belirsizlik geçmeyecek. İnşallah pozitif çıkarda bi daha o bekleyişe girmezsin.