Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 34 üm. Sekiz yıllık evliyiz biz, daha yeni bebek istemeye başladık. 2015 te erken dönem bir düşüğüm oldu.
Canım düşüğün için üzüldüm

Yaşın adına sevindim ama, daha çok gençsin. (bana göre tabi)
Geçmiş seni üzmesin daha da güçlendirsin.. En kısa zamanda buraya güzel haberlerini yazarsın inşallah

Peki tedavi görüyor musun?

E Efulimm41 Canım progestan ile aran nasıl. Hâlâ kullanıyor musun. Belirtiler geçti mi?
Bugün doktora gittim canım. Herşey yolunda bebeğin kalp atışlarını da gördük bırak kullanma dedi doktor. Bugün bıraktım. Bende sersemlik yapıyordu sadece çok sıkıntı olmamıştı. Ama şimdi daha iyi oldu. Zordu vajinal almak.

Bugün doktora gittim canım. Herşey yolunda bebeğin kalp atışlarını da gördük bırak kullanma dedi doktor. Bugün bıraktım. Bende sersemlik yapıyordu sadece çok sıkıntı olmamıştı. Ama şimdi daha iyi oldu. Zordu vajinal almak.

Oo maşallah ne güzel. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Baş dönmesi mide bulantısı yapıyor kullanması zor. Uzun süre kullanınca yan etkisi geçti mi diye merak ettim. 15.gün başlamamı istemişti doktorum. Tekrar deneyeyim mi zorluyor ilaç.

Hanımlar hayırlı geceler ovulasyon testim ne durumda sizce IMG_20180226_234624.jpg

Oo maşallah ne güzel. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Baş dönmesi mide bulantısı yapıyor kullanması zor. Uzun süre kullanınca yan etkisi geçti mi diye merak ettim. 15.gün başlamamı istemişti doktorum. Tekrar deneyeyim mi zorluyor ilaç.
Bi sersemlik vardı canım o da 4-5 günden sonra geçti. Alışıyor sanırım vücut. Ağızdan alıyorsan doktora söylesen de vajinal alsan olmaz mı ki. Bi sorup şansını dene. Yan etkisi daha az oluyor.

Canım düşüğün için üzüldüm

Yaşın adına sevindim ama, daha çok gençsin. (bana göre tabi)
Geçmiş seni üzmesin daha da güçlendirsin.. En kısa zamanda buraya güzel haberlerini yazarsın inşallah

Peki tedavi görüyor musun?
Düşük için üzülmedim çünkü erken dönem olanlar zaten sağlıklı olmayıp sistem tarafından elenenler. Henüz tedavi görmüyorum ancak yediklerime dikkat ediyorum. Bir takım sağlık problemlerim vardı onları halledip bedenimi bebek için hazırladım. Doktorum adetim iki gün bile gecikse bekleme beta hcg ile progesteron baktır getir dedi. Hayırlısı olsun diyoruz hep, bizi çok bekletmeden gelir. Hep birlikte şimdiki kaygılarımız umarım en kısa zamanda yatağı beşiği emziği nasıl alsam mesajlarına geçer.

Kızlar merhaba, bende bebiş için mücadele ediyorum. Doktorum yumurta tembelliği teşhisi koymuştu. bi kaç ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç olumsuz olunca rahim filmi istedi bu ay çektirdim hamd olsun temiz çıktı. Şimdi bu ay gebelik yasak dedi doktor. Bende diyorum ki yumurta takibi için doktora gitsem mi yine yoksa biraz doğal akışınamı bıraksam? Çünkü gecen ay hiç ilaç kullanmadan evde yaptığım ovulasyon testinden pozitif sonuç almıştım. Kafam çok karışık
Merhabalar, bu konuda cevap veren oldu mu bilemiyorum. Her ihtimale karşın yazmak istedim, önemli olabilir sizin için. Ovu testinde pozitif görmek LH'ın yükseldiğini, yani vücudun ovulasyona hazırlandığını gösteriyor ancak çatlamanın gerçekleştiğini kanıtlamıyor maalesef. Çeşitli nedenlerle çatlamanın olmaması mümkünmüş...

X