Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarr=)BATıma son 3 gün kaldı.Bir taraftan içimde bir his varken bu sefer olacağına dair bir taraftan da böyle küçücük bir nokta olumsuz düşünüyorum.Tekrar aynı şeyleri yaşayacağım,hayal kırıklığına uğrarım diye..Ama iyi düşünüyorum ki iyi olsun=)
Cok az kaldi sanada canim olumsuz düşünmek yok hissetmek de en buyuk belirtidir. Merakla takipteyim insallah guzel haberi verceksin.

Merhaba kızlar bu gün bat ın 2. günü ben de gelen giden yine yok. Dün cok yogun krem gibi beyaz renk bi akıntı geldi baya da cok miktardaydı , adet öncesi mi olur bu yoksa hamile olmadan önce böyle belirtisi olan var mı ? Gören duyan ?bilgilendirirseniz sevinirim .

Merhaba kızlar bu gün bat ın 2. günü ben de gelen giden yine yok. Dün cok yogun krem gibi beyaz renk bi akıntı geldi baya da cok miktardaydı , adet öncesi mi olur bu yoksa hamile olmadan önce böyle belirtisi olan var mı ? Gören duyan ?bilgilendirirseniz sevinirim .

ben yaşamştım canım bembeyazdı akıntı ve çoktu.. 2gün sonra test yapmıştım şimdi 4 yaşında bir oğlum var :) inşAllah sende hamilesindir..

Arkadaşlar merhaba, biz bu ay yeni başladık denemelere ve o sebeple aranıza yeni katılmış oldum yumurtlama takibi yaptık ve pozitif zamanları değerlendirdik ancak yumurtlamada çift çizgi gördüğümden itibaren (yani daha 4 gündür) geçmeyen bir sancı var kasığımda. Sizce hala devam ediyor mudur yumurtlamam?

benim de böyle bat ın 3. günü.
beyaz akıntım da var.
ama regl olamıyorum.
umarım ben bi an önce regl olurken sen de bi an önce hamile olduğunu öğrenirsin :KK200:

9 gun var adetime. Çatlatma iğnesini yapalı da 9 gun oldu. 5 gun sonra adete 4 gun kala kan testi versem görünür mü acaba varsa ?

Düşük için üzülmedim çünkü erken dönem olanlar zaten sağlıklı olmayıp sistem tarafından elenenler. Henüz tedavi görmüyorum ancak yediklerime dikkat ediyorum. Bir takım sağlık problemlerim vardı onları halledip bedenimi bebek için hazırladım. Doktorum adetim iki gün bile gecikse bekleme beta hcg ile progesteron baktır getir dedi. Hayırlısı olsun diyoruz hep, bizi çok bekletmeden gelir. Hep birlikte şimdiki kaygılarımız umarım en kısa zamanda yatağı beşiği emziği nasıl alsam mesajlarına geçer.
Evet canım, sistem sağlıklı olmayanı eleyip vücuttan atar.
Harikasın bedenini de hazırlamışsın, sıra müjdeli haberlerini almaya geldi.
İnşallah kısa zamanda yatak, beşik muhabbetleri yaparız burda. :emir_bebek:

Benim bat 2 Mart, acele ettim biraz bugün test yaptım, negatifi gördüm. Artık oluruna bırakamıycam.
2.tüp bebeği yapmak üzere başvurucam, tabi karar verebilirsem. Ben İstanbul'dayım, Maslak acıbadem ve bahçecik arasında kaldım :işsiz:

ben yaşamştım canım bembeyazdı akıntı ve çoktu.. 2gün sonra test yapmıştım şimdi 4 yaşında bir oğlum var :) inşAllah sende hamilesindir..

Ayy hadi inşallahhh :)) Allah bağışlasın oğlunu . Biz de denemelerin 3. ayındayız sabırszlıkla bekliyoruz :) inrernette adet öncesi beyaz akıntı olur ve sonra adet olur yazıyordu ben de dedim heralde kesin adet olcam , ama belirti yok adet için .

benim de böyle bat ın 3. günü.
beyaz akıntım da var.
ama regl olamıyorum.
umarım ben bi an önce regl olurken sen de bi an önce hamile olduğunu öğrenirsin :KK200:

İnşallah canımm :) internette adetten 1-2 gün önce gelen beyaz akıntı adet olacagı haberidir diyordu ben de ümitlenmeyeyim dedim ama akıntı gelip hamile oldugunu öğrenen de varmış, sen inşallah adet olurum dedigine göre bebiş istemiyorsun haralde ? Senin için de hayırlısı neyse o olsun :)

İnşallah canımm :) internette adetten 1-2 gün önce gelen beyaz akıntı adet olacagı haberidir diyordu ben de ümitlenmeyeyim dedim ama akıntı gelip hamile oldugunu öğrenen de varmış, sen inşallah adet olurum dedigine göre bebiş istemiyorsun haralde ? Senin için de hayırlısı neyse o olsun :)

yok istedim ama olmadı bu ay
adet gecikince kan tahlili yaptırdım dün negatif çıktı
bari adet olayım daha da gecikmeden diye öyle dedim.

Ağızdan içilen çok daha fena ölüyorum sandim. Vajinal 2 gün sersemlik vs ile geçti ama 3.gün uykumdan uyandırdı başdönmesi mide bulantısı daha dayanamadım.
Doktoruna bi danış canım. Bazılarında daha ağır etkiler bırakıyor. Ama kullanmak gerekiyorsa illa dozajını düşürebilir belki 200lük kullanıyorsan.

Ya canim migde yanmasi bendede var bogazima kadar hissediyorum valla sende varmi
Aynen canım ya 2 gündür midem yanıyor ve değişik bir tat ağzımda.
İkisi de yoktu canım. Hatta metalik tat olur dediler ama olmadı hiç. Sadece tatlı hissini fazla almaya başladım, ama Yeni yeni oluyor bu. Su bile şekerli geliyor.
Benimde işte sanki çok şekerli çay içmişim gibi tat var ağzımda:oops:

yok istedim ama olmadı bu ay
adet gecikince kan tahlili yaptırdım dün negatif çıktı
bari adet olayım daha da gecikmeden diye öyle dedim.

Anladım şimdi :) bana da ilk ayımda öyle olmustu tahlilin ertesi günü cok yoğun geldi bir anda adet oldum . İnşallah senin de olur gecikince de insan tedirgin oluyor neden diye... biliyorum o duyguyu .. Ben de su ana kadar idrar testi yapardım bu ay onu da yapmadım , yarn öbürgün yapcam olmazsam. Hemen hüsrana ugramıyım dedim bu defa da neden adet olmuyorum diye kafaya takıyorum , kısırdöngü gibi illa hamile cıkcakmısım gibi test üstüne test devam ediyo öyle başlayınca hemen teste . Ne kadar geç yaparsam o kadar emin olurum .

Ayy hadi inşallahhh :)) Allah bağışlasın oğlunu . Biz de denemelerin 3. ayındayız sabırszlıkla bekliyoruz :) inrernette adet öncesi beyaz akıntı olur ve sonra adet olur yazıyordu ben de dedim heralde kesin adet olcam , ama belirti yok adet için .

Hayirlisi olsun insAllah hakkinizda.. hatta bazen akinti gelince ben kesin bu defa adet oldum diye gidiyordum wc ye yoktu ama.. Hayirli haberler alirsin insAllah

Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. bende 2.icin bekliyorum bakalim artik

Hanımlar benimde ağzımda bir tuhaf tat var dilim uyuşmuş gibi sanki anlamadım

X