Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ümitlendirmek gibi olmasın ama neticede adet gelmedikçe umut var :) Ateş takibi yapıyor muydun canım?
Normal döngün kaç gün? Hic uzadığı oluyor muydu böyle?

32 günden daha da uzamazdı
Ama dün kan tahlilinde negatif çıktı
Ben de zaten grip oldum kanda negatifi görünce bi sürü ağır ilaç içtim artık
Adet olsam iyi olur yani :)

Günaydın kızlarr=)BATıma son 3 gün kaldı.Bir taraftan içimde bir his varken bu sefer olacağına dair bir taraftan da böyle küçücük bir nokta olumsuz düşünüyorum.Tekrar aynı şeyleri yaşayacağım,hayal kırıklığına uğrarım diye..Ama iyi düşünüyorum ki iyi olsun=)

Günaydın kızlarr=)BATıma son 3 gün kaldı.Bir taraftan içimde bir his varken bu sefer olacağına dair bir taraftan da böyle küçücük bir nokta olumsuz düşünüyorum.Tekrar aynı şeyleri yaşayacağım,hayal kırıklığına uğrarım diye..Ama iyi düşünüyorum ki iyi olsun=)
Beraber bekleyelim benim de 1 Mart

Merhabalar, bu konuda cevap veren oldu mu bilemiyorum. Her ihtimale karşın yazmak istedim, önemli olabilir sizin için. Ovu testinde pozitif görmek LH'ın yükseldiğini, yani vücudun ovulasyona hazırlandığını gösteriyor ancak çatlamanın gerçekleştiğini kanıtlamıyor maalesef. Çeşitli nedenlerle çatlamanın olmaması mümkünmüş...
merhaba teşekkür ederim cevabınız için. Çatlamama sebeplerinden biride stres olabiliyor bazen. Bilemedim bi yandan gideyim diyorum bi yandan biraz beynimi dinlendirmek adına gitmesemmi acaba doktora diyorum

İnsallah canim ilkinde korunmadik 9ay sonra olmustu hic beklemesigim ay oldu hatta sadece yum gununu degerlendirdim.olursa olur die oda tutmustu
Ne güzel canım benim öyle umursamaz olucaksın aslında ama olamıyorum ben maalesef bir de tedavi görünce mecburen robota bağlıyorsun.

Ne güzel canım benim öyle umursamaz olucaksın aslında ama olamıyorum ben maalesef bir de tedavi görünce mecburen robota bağlıyorsun.
Evet canim ilkinde ben kafayi yemistim bu siteye daha cok sarmistim habire arastiriodum sonra kafam dagilsin die ise girdim gercekten beklemedigin anda oluo

Kızlar 7 aylık evliyim. Bu ilk ayımız henüz ama evlendikten sonra adet düzenim değişti olabiliyormuş sanırım bazı kişilerde benimde son 3 aydır 35, 40, 41 olarak devam ediyor korunmayı bırakmadan önce doktora gittim vajinadan muayene etti hiç bi sorun yok yumurtalıkların iyi dedi bu ayda 32. Gündeyim pazar günü test yaptım negatifti adet düzensizliği olunca yumurtlama zamanını da bi programa göre takip edemiyorum bir kaç gündür de yüzüm yanıyor sürekli ve göğüs hassasiyetim oluştu ama akıntım neredeyse hiç yok mide bulantımda var ama mide bulantısı adet olacağım günde de olurdu benim ve eğer döngüm uzadıysa idrar testinde de çıkmaz sanırım henüz dimi ? Eğer döngüm yine 40 gün sürecekse 8 gün var henüz. Bu arada elimizden geldiğince de değerlendirdik ama çok üstüne düşmedik daha ilk ay olduğu için böyle belirsiz bekleyince de sıkılıyor insan

Evet canim ilkinde ben kafayi yemistim bu siteye daha cok sarmistim habire arastiriodum sonra kafam dagilsin die ise girdim gercekten beklemedigin anda oluo
İşte hiç sarmamak lazım ama istiyoruz ya hevesleniyoruz merak edip araştırıyoruz sürekli

Kızlar 7 aylık evliyim. Bu ilk ayımız henüz ama evlendikten sonra adet düzenim değişti olabiliyormuş sanırım bazı kişilerde benimde son 3 aydır 35, 40, 41 olarak devam ediyor korunmayı bırakmadan önce doktora gittim vajinadan muayene etti hiç bi sorun yok yumurtalıkların iyi dedi bu ayda 32. Gündeyim pazar günü test yaptım negatifti adet düzensizliği olunca yumurtlama zamanını da bi programa göre takip edemiyorum bir kaç gündür de yüzüm yanıyor sürekli ve göğüs hassasiyetim oluştu ama akıntım neredeyse hiç yok mide bulantımda var ama mide bulantısı adet olacağım günde de olurdu benim ve eğer döngüm uzadıysa idrar testinde de çıkmaz sanırım henüz dimi ? Eğer döngüm yine 40 gün sürecekse 8 gün var henüz. Bu arada elimizden geldiğince de değerlendirdik ama çok üstüne düşmedik daha ilk ay olduğu için böyle belirsiz bekleyince de sıkılıyor insan

valla arkadaşım ben de anlamadım
ben 3 ay önce korunmayı bıraktım
ama 2 ay bebek denemedik
ilk ay 30 günde adet oldum
ikinci ay 32 günde
bu ay ise daha olmadım 34 gün oldu ama hala adet olmadım
dün gittim kan tahlili yaptırdım ama negatif.
ortada regl de yok. bekliyorum öylece...

sen de bekle istersen
ya da git kan ver kanda kesin çıkar diye düşünüyorum

valla arkadaşım ben de anlamadım
ben 3 ay önce korunmayı bıraktım
ama 2 ay bebek denemedik
ilk ay 30 günde adet oldum
ikinci ay 32 günde
bu ay ise daha olmadım 34 gün oldu ama hala adet olmadım
dün gittim kan tahlili yaptırdım ama negatif.
ortada regl de yok. bekliyorum öylece...

sen de bekle istersen
ya da git kan ver kanda kesin çıkar diye düşünüyorum
Valla işimiz zor ya, biz birde hani oluruna bırakalım Allah ne zaman kısmet ederse dedik ama kadınlar için öyle olmuyor bekleme, kendini dinleme bi ara diyorum evet ya var hissediyorum sonra diyorum ya yoktur falan tırlatıcam neredeyse

Cok az kaldi sanada canim olumsuz düşünmek yok hissetmek de en buyuk belirtidir. Merakla takipteyim insallah guzel haberi verceksin.

X