Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 canım bugün progesteron baktirdim 7 gün kaldı benimdeInsallah canim. Senin kacinci gun bugun 21 oldumu.
Benim de hep bu değer=( Olsun canım bozma moralini önümüzdeki maçlara bakarız biz de
Yumurtlama olmusmu yoksa test sonucumu cikcak bilmedegm icin merk ettim.22 canım bugün progesteron baktirdim 7 gün kaldı benimde
Ben hemen başladım cnm 3 tane yptım bugm 4 ü ypıcam bnce başlamalısın
2mart canim.valla belirti kasik agrisi var adet gibi ara.ara dun sol kasigimda batla oluofu bugun sagda oldu bide yiyipte doyamamak var ama sanki hasta olcam gibi agridapapatyam67 canım senle batlarımız aynı gündü sanırım değil mi sen de varmı belirtiler falan.
Arkadaşlar benden olumsuz sonuç geldi
Eki Görüntüle 2116271 [/QUOTE canını sıkma canını inşallah Mart ayı uğurlu gelir bizlerede
Sende varmi canim belirtipapatyam67 canım senle batlarımız aynı gündü sanırım değil mi sen de varmı belirtiler falan.
Bu gun kan verdim sadece canım yumurta takibi yaptirmistim carsamba sonucu alacağım 10 'ün üzerindeyse yumurtlama oldu demek aşılama ile başlayacağız tedaviye 10 'ün altında ise ilaçlı yumurta takibi tedavisi sonra aşılamaya geçilecekYumurtlama olmusmu yoksa test sonucumu cikcak bilmedegm icin merk ettim.
Canım bende de arada sol kasığımda küçük küçük batma oluyor.Bunun dışında her ay kendimde belirti diye gördüğüm hiç birşey yok bu ay.Şaşkınım bende2mart canim.valla belirti kasik agrisi var adet gibi ara.ara dun sol kasigimda batla oluofu bugun sagda oldu bide yiyipte doyamamak var ama sanki hasta olcam gibi agrida
Vardir insallah ikimizdede canimm testi nezaman yapcaksinCanım bende de arada sol kasığımda küçük küçük batma oluyor.Bunun dışında her ay kendimde belirti diye gördüğüm hiç birşey yok bu ay.Şaşkınım bende
Şimdi anladim cnim arkandan bende geliyorum sanirim bu tedavilere dogru hemen ise yarar umarim.Bu gun kan verdim sadece canım yumurta takibi yaptirmistim carsamba sonucu alacağım 10 'ün üzerindeyse yumurtlama oldu demek aşılama ile başlayacağız tedaviye 10 'ün altında ise ilaçlı yumurta takibi tedavisi sonra aşılamaya geçilecek
Aynen canım tüm testlerini yaptır mutlaka ozellikle hsg iste sirani al adetliyken aradan ciksin belki tuplerin tikalidir bakalım belki ilaçla düzelebilecek hormonel bir sebebin vardır benim bu progesteronda normalse sebepsiz diyor doktor senin belki daha basit hallolurŞimdi anladim cnim arkandan bende geliyorum sanirim bu tedavilere dogru hemen ise yarar umarim.
çok teşekkür ederim. hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimiziGözün aydım hayırla sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
Rahim filmi acirmi korkuyorum ben canim bayiltiyorlar sanirim dimi.Aynen canım tüm testlerini yaptır mutlaka ozellikle hsg iste sirani al adetliyken aradan ciksin belki tuplerin tikalidir bakalım belki ilaçla düzelebilecek hormonel bir sebebin vardır benim bu progesteronda normalse sebepsiz diyor doktor senin belki daha basit hallolur
Hayir canim bayiltilmaya gerek yok anestezi gereksiz bence dayanirsin iki uc dakika bile surmuyor seninde benim gibi siddetli oluyor adet agrilarin onun biraz daha siddetlisi toplamda gir cik beş dakika sürüyor sonra iki gün az az adet ağrısı gibi oluyor cekimden yarim saat önce sorup bi agri kesici al daha rahat gecer ped köy çamaşırına sıvı veriliyor rahme o akıyor bi iki gün lekeli az az başkada bir şeye gerek yokRahim filmi acirmi korkuyorum ben canim bayiltiyorlar sanirim dimi.
Canım bende sana sormak istiyorum en azından tecrübene güvenerek benimde sağ kasigim da belimde ve sağ bacağım da ağrı var akintım da var bugün kahverengimsi koyu sarı gibi geldi goguslerimde sislik var bat 6 mart sence bir şeyler olabilir miO kadarını bilemiyorum canım. Çok net hatırlamıyorum. Ara ara ağrı giriyordu onu hatırlıyorum kasıklarıma ve bacaklarıma
Canım ben her ay 4-5 gün kala yapıyordum.Bu ay beklicem geçince yapıcam ovulasyon testi yapıyorum işte dün ekledim buraya daVardir insallah ikimizdede canimm testi nezaman yapcaksin
Kisa sureli ise dayanirim canim konusurum doktorla biraz arastirayim simdi nasil birsey diye ögrendigim zaman ne yapilcagini rahatliyorum ben.Hayir canim bayiltilmaya gerek yok anestezi gereksiz bence dayanirsin iki uc dakika bile surmuyor seninde benim gibi siddetli oluyor adet agrilarin onun biraz daha siddetlisi toplamda gir cik beş dakika sürüyor sonra iki gün az az adet ağrısı gibi oluyor cekimden yarim saat önce sorup bi agri kesici al daha rahat gecer ped köy çamaşırına sıvı veriliyor rahme o akıyor bi iki gün lekeli az az başkada bir şeye gerek yok