• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Bn simdiden bukdr heyevan stres yapiorsam bna o ondort gun gecmez ne yapim bn simdik yaa ufff :KK14::kızgın:
Canım vala ilk bir hafta geçiyor da sonrası biraz geçmiyor benim yarın olacak sonuç sabah mı gitsem öğlen mi gitsem akşam mı gitsem ne yapsam karar veremedim heyecan Yok desem yalan olur istet istemez heyecanlıyım nasip bakalım neler olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende hiç anlamazsınbİle ne olduğunu nasıl zaman geçtiğini :)

Canım vala ilk bir hafta geçiyor da sonrası biraz geçmiyor benim yarın olacak sonuç sabah mı gitsem öğlen mi gitsem akşam mı gitsem ne yapsam karar veremedim heyecan Yok desem yalan olur istet istemez heyecanlıyım nasip bakalım neler olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende hiç anlamazsınbİle ne olduğunu nasıl zaman geçtiğini :)
Canım kaçıncı günün yarın. Ebe bana 12. Gün de kan testi yapmamı istedi

Rabbim hayırlısını versin InşAllah yarın yüzün gülsün bizleri haberdar et olur mu:anneadayı:

ayyyy hayirli haberlerini bekliyorum canimmmmm

Kizlar sizin ilk asilamami olucak bnm gbi bn henuz başındayım sz asilamayi btrmis gun sayiyorsunuz bn dktra gtmedim. Daha

Kizlar sizin ilk asilamami olucak bnm gbi bn henuz başındayım sz asilamayi btrmis gun sayiyorsunuz bn dktra gtmedim. Daha
Evet canım benim ilk aşılamam 15 aylık evliyim 22 yaşındayım eşimde hareket sıkıntısı var onun için perşembe günü aşılamam yapıldı

Evet canım benim ilk aşılamam 15 aylık evliyim 22 yaşındayım eşimde hareket sıkıntısı var onun için perşembe günü aşılamam yapıldı
Ya bisi dicem bu asilama icin uc yil falan süre veriliyormus onbeş ay erkem degilmi bn bes olucak ewli olali ve bnde 22 yasinda pco hastasiyim esimdede varikosel var bzmki biraz zor olucak

ayyy o günü iple cekiyorummmmmmm :KK45::KK55:
Bn bu ay az da olsa umuluyum yah cewremdekiler bilmiyordu asilama olacagimi kayin validem okdr cok istyrki herkese sylemis. Tutmassa ne dicemi bilmiyorum.oyuzden kndimi hrrseye hazrliom.kndimden cok esimi ve kayinvalidemi dusunuyorum
Uc kisilik ewde cocuk sesi yok nekdr uzucu birsey yah tahmin edilmez derecede sikici oluyo demekki herseyin tadi tuzu cocukmus. :dua::KK17:

Ya bisi dicem bu asilama icin uc yil falan süre veriliyormus onbeş ay erkem degilmi bn bes olucak ewli olali ve bnde 22 yasinda pco hastasiyim esimdede varikosel var bzmki biraz zor olucak
Hayır canım aşılama için bi süre gerekli değil. Tüp bebek için gerekli diye biliyodum ki onu dahi benim gibi 1 senelik evli olanların bile tüp bebek yaptıranları var çevremde

Hayır canım aşılama için bi süre gerekli değil. Tüp bebek için gerekli diye biliyodum ki onu dahi benim gibi 1 senelik evli olanların bile tüp bebek yaptıranları var çevremde
Bazi hastanelerde gecerli deil demkii sacma aslinda boyle uc yillik ewlilik sarti olmasi. Ins tutar seni ki

Back