- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
sicak bi dus al yat uzan keyfine bakAynem yah bugun iki saat tek uyudum.cok az gelio bnm edatlerim cok uxun ve yogun geçerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sicak bi dus al yat uzan keyfine bakAynem yah bugun iki saat tek uyudum.cok az gelio bnm edatlerim cok uxun ve yogun geçerdi
Bn simdiden bukdr heyevan stres yapiorsam bna o ondort gun gecmez ne yapim bn simdik yaa ufffsicak bi dus al yat uzan keyfine bak
Canım vala ilk bir hafta geçiyor da sonrası biraz geçmiyor benim yarın olacak sonuç sabah mı gitsem öğlen mi gitsem akşam mı gitsem ne yapsam karar veremedim heyecan Yok desem yalan olur istet istemez heyecanlıyım nasip bakalım neler olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende hiç anlamazsınbİle ne olduğunu nasıl zaman geçtiğini :)Bn simdiden bukdr heyevan stres yapiorsam bna o ondort gun gecmez ne yapim bn simdik yaa ufff
Canım kaçıncı günün yarın. Ebe bana 12. Gün de kan testi yapmamı istediCanım vala ilk bir hafta geçiyor da sonrası biraz geçmiyor benim yarın olacak sonuç sabah mı gitsem öğlen mi gitsem akşam mı gitsem ne yapsam karar veremedim heyecan Yok desem yalan olur istet istemez heyecanlıyım nasip bakalım neler olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende hiç anlamazsınbİle ne olduğunu nasıl zaman geçtiğini :)
Rabbim hayırlısını versin InşAllah yarın yüzün gülsün bizleri haberdar et olur muCanım vala ilk bir hafta geçiyor da sonrası biraz geçmiyor benim yarın olacak sonuç sabah mı gitsem öğlen mi gitsem akşam mı gitsem ne yapsam karar veremedim heyecan Yok desem yalan olur istet istemez heyecanlıyım nasip bakalım neler olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende hiç anlamazsınbİle ne olduğunu nasıl zaman geçtiğini :)
Canım benim dr um da öyle istedi 12. Gün yarınCanım kaçıncı günün yarın. Ebe bana 12. Gün de kan testi yapmamı istedi
ayyyy hayirli haberlerini bekliyorum canimmmmmCanım vala ilk bir hafta geçiyor da sonrası biraz geçmiyor benim yarın olacak sonuç sabah mı gitsem öğlen mi gitsem akşam mı gitsem ne yapsam karar veremedim heyecan Yok desem yalan olur istet istemez heyecanlıyım nasip bakalım neler olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende hiç anlamazsınbİle ne olduğunu nasıl zaman geçtiğini :)
Amin canım inşaallah hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşaallah buraya teşekkür ederimRabbim hayırlısını versin InşAllah yarın yüzün gülsün bizleri haberdar et olur mu
Ayyy amiinnn inşaallah canımmm teşekkür ederimayyyy hayirli haberlerini bekliyorum canimmmmm
Evet canım benim ilk aşılamam 15 aylık evliyim 22 yaşındayım eşimde hareket sıkıntısı var onun için perşembe günü aşılamam yapıldıKizlar sizin ilk asilamami olucak bnm gbi bn henuz başındayım sz asilamayi btrmis gun sayiyorsunuz bn dktra gtmedim. Daha
Ya bisi dicem bu asilama icin uc yil falan süre veriliyormus onbeş ay erkem degilmi bn bes olucak ewli olali ve bnde 22 yasinda pco hastasiyim esimdede varikosel var bzmki biraz zor olucakEvet canım benim ilk aşılamam 15 aylık evliyim 22 yaşındayım eşimde hareket sıkıntısı var onun için perşembe günü aşılamam yapıldı
beni biliyosun canimKizlar sizin ilk asilamami olucak bnm gbi bn henuz başındayım sz asilamayi btrmis gun sayiyorsunuz bn dktra gtmedim. Daha
Evet askim.biliom senubilmemmi cansinn ins bi gun bu sitede hamis oldumuzu bagira bagira soylicezbeni biliyosun canim
ayyy o günü iple cekiyorummmmmmmEvet askim.biliom senubilmemmi cansinn ins bi gun bu sitede hamis oldumuzu bagira bagira soylicez
Bn bu ay az da olsa umuluyum yah cewremdekiler bilmiyordu asilama olacagimi kayin validem okdr cok istyrki herkese sylemis. Tutmassa ne dicemi bilmiyorum.oyuzden kndimi hrrseye hazrliom.kndimden cok esimi ve kayinvalidemi dusunuyorumayyy o günü iple cekiyorummmmmmm
Hayır canım aşılama için bi süre gerekli değil. Tüp bebek için gerekli diye biliyodum ki onu dahi benim gibi 1 senelik evli olanların bile tüp bebek yaptıranları var çevremdeYa bisi dicem bu asilama icin uc yil falan süre veriliyormus onbeş ay erkem degilmi bn bes olucak ewli olali ve bnde 22 yasinda pco hastasiyim esimdede varikosel var bzmki biraz zor olucak
Bazi hastanelerde gecerli deil demkii sacma aslinda boyle uc yillik ewlilik sarti olmasi. Ins tutar seni kiHayır canım aşılama için bi süre gerekli değil. Tüp bebek için gerekli diye biliyodum ki onu dahi benim gibi 1 senelik evli olanların bile tüp bebek yaptıranları var çevremde
InşAllah canım herkesin ki tutsun InşAllah yüzlerimiz gülsünBazi hastanelerde gecerli deil demkii sacma aslinda boyle uc yillik ewlilik sarti olmasi. Ins tutar seni ki
Ikizi olan bile varmis yah dusunseneInşAllah canım herkesin ki tutsun InşAllah yüzlerimiz gülsün