• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
türkiyede tüp bebek fiyatlari ne kadar peki?
Canım o yerine göre değişiyor araştıracaksın onu bir doktor var takip etmek istersen Serkan oral İstanbul’da ben takipteyim onu hatta bir ara ona gitmeyi düşündük ama biraz zor olacaktı bizim için ama şimdi çok iyi bir dr la karşılaştım Funda yazıcı Erol oda tüp bebek yapıyor Antalya da oda mükemmel bir doktor gerçekten ben onu gördüm mü heyecanımı yeniyorum çok güzel morel motivasyon veriyor işinde de uzman biri bilmiyorum allah hepsinden razı olsun

Selam hanımlar inşallah bebiş isteyen erkesin kucağı bebeklerle dolar. Bende 4 buçuk senelik evliyim. Hic gebelik yaşamadım. Bütün tahlillerde yapıldı bi sorun yok diyor drlar inşallah bu ay aşılama yaptıracağım bende adeti mi bekliyorum aksiliğe bakinki adette olamadım.

Salı günü adet olmam gerekliydi o gün kontrolüm vardı. Dr muayene etti ve kanama başlamış içerde dedi. Ama hala gelen giden yok

Merhaba kızlar bende dün aşılama oldum hakkımız da hayırlısı InşAllah çokça dua edelim. 22 yaşındayım 15 aylık evliyim. Şu an sadece kasık ağrım var onun dışında bi belrtim yok 12. Gün kan testi yapıcam InşAllah güzel haberi alırım sizlerde alırsınız :KK200::anne:

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Back