- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
türkiyede tüp bebek fiyatlari ne kadar peki?Hımm anladım canım hayırlısı olsun belki tüp bebek yöntemiyle oluverir rabbim yardımcın olsun ama imkanın varsa Türkiye’de dene derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
türkiyede tüp bebek fiyatlari ne kadar peki?Hımm anladım canım hayırlısı olsun belki tüp bebek yöntemiyle oluverir rabbim yardımcın olsun ama imkanın varsa Türkiye’de dene derim
Canım o yerine göre değişiyor araştıracaksın onu bir doktor var takip etmek istersen Serkan oral İstanbul’da ben takipteyim onu hatta bir ara ona gitmeyi düşündük ama biraz zor olacaktı bizim için ama şimdi çok iyi bir dr la karşılaştım Funda yazıcı Erol oda tüp bebek yapıyor Antalya da oda mükemmel bir doktor gerçekten ben onu gördüm mü heyecanımı yeniyorum çok güzel morel motivasyon veriyor işinde de uzman biri bilmiyorum allah hepsinden razı olsuntürkiyede tüp bebek fiyatlari ne kadar peki?
13.gün yapıldı canımaşılama olanlar kaçıncı gün yapıldı aşılamanız ?
Son durumun ne canım? Sonuç mu bekliyosun13.gün yapıldı canım
Evet canım pazar günü sonuç alacağım hiçbir şey hissetmiyorum bilmiyorum:)Son durumun ne canım? Sonuç mu bekliyosun
Hadi hhayırlısı inşallah canımEvet canım pazar günü sonuç alacağım hiçbir şey hissetmiyorum bilmiyorum:)
Rabbim hepimize hayırlısını versin canımHadi hhayırlısı inşallah canım
canim ben kayitliyim fakat okuyamiyorum halen lekelenmelerim devam ediyo hic böyle olmazdi bitince insallah okurum yineİyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)
hadi insallah canimmmmKizlar bugun hafif kanamam oldu dewam edrrse adetim. Pazartesi doktora gtcem ayy cok heyecanli su asilama yuzunden adetime bile sewinir oldum
Hayirlisiyla pazartesu olaydi yahh of cok streslihadi insallah canimmmm
stress yapma kendine... gelen lekelenmeyide kacircan kizz... sakin sakin bekle bebeim hersey güzel olcakHayirlisiyla pazartesu olaydi yahh of cok stresli
sen ne zaman oldun canım aşılamanıKizlar bugun hafif kanamam oldu dewam edrrse adetim. Pazartesi doktora gtcem ayy cok heyecanli su asilama yuzunden adetime bile sewinir oldum
Askim bn bu ay nasip se olucam âdet oldum sali veya pazartesi dktra gtcem.sen ne zaman oldun canım aşılamanı
Aynem yah bugun iki saat tek uyudum.cok az gelio bnm edatlerim cok uxun ve yogun geçerdistress yapma kendine... gelen lekelenmeyide kacircan kizz... sakin sakin bekle bebeim hersey güzel olcak