- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
hadi gözün aydın canım.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.ben heran adet olacakmış gibiyim.adet ağrım var.normalmiş tüp bebekte ama bilmiyorum.korkuyorum bunca emeğin boşa gitmesinden....inş olumlu sonuç alırız hepimiz....Ultrasyonla bakti canim doktor.. kendiliginden cok güzel bi yumurtam gelismis 19mm ve rahim duvarin cok iyi dedi ama asi oldugum icin korunmam gerek. Önümüzdeki adetimle birlikte tüp bebege baslicaz insallah ilaclari alacam onlari bekliyorum heycanlandim vallahi
ayy korkma canim insallah yerlesme sancilaridir ne zaman test yapacaksin?h
hadi gözün aydın canım.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.ben heran adet olacakmış gibiyim.adet ağrım var.normalmiş tüp bebekte ama bilmiyorum.korkuyorum bunca emeğin boşa gitmesinden....inş olumlu sonuç alırız hepimiz....
yarin yapmaktan vazgectim.9 gun yarın.drun dediği gibi 12.gün pztsi yapıcam kismetse...erken yapıp moral bozmaya gerek yok....ayy korkma canim insallah yerlesme sancilaridir ne zaman test yapacaksin?
aynen bekle canim bir iki gün kaldi hayirlisiyla insallah güzel haberi alirsin... bayraminiz mübarek olsun güzel bi bayram hediyesi olur insallahyarin yapmaktan vazgectim.9 gun yarın.drun dediği gibi 12.gün pztsi yapıcam kismetse...erken yapıp moral bozmaya gerek yok....
sağol canım senin de bayramın mübarek olsun.Nasıl güzel bir bayram hediyesi olur bütün aileme keşke olsa be canım....aynen bekle canim bir iki gün kaldi hayirlisiyla insallah güzel haberi alirsin... bayraminiz mübarek olsun güzel bi bayram hediyesi olur insallah
nasilsin canim biseyler hissediyormusun? ay insallah güzel haberlerini aliriz..sağol canım senin de bayramın mübarek olsun.Nasıl güzel bir bayram hediyesi olur bütün aileme keşke olsa be canım....
canım 4 gündür adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum.buğun sabah 7de tuttu sancım karın ağrısı ve bel ağrısı.şimdi biraz daha iyiyim.adetim henüz gelmedi ama sanki heran gelecekmiş gibi tetikteyim.yarın kanda baktırıcam bakalım.Ne hissedeceğimi bilmiyorum.bazen tamam tutundu meleğim diyorum bazen de olmadi diyorum.ruh halim bir tuhaf.ilaçlar çok ağır geliyor.halsizligim çok var.yarın haber veririm artık canım.dua et bana inş olumlu sonuç alırım...nasilsin canim biseyler hissediyormusun? ay insallah güzel haberlerini aliriz..
tutunmuş melegim cok şukur.418.6 çıkti beta hcg.2 gün sonra tekrar yaptırıcam.İnşallah artar bir sorun çıkmaz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.senin de yüzün gülsün canım benim.iyi haberlerini alıcam inşallah senin de...ay canim benim insallah bebegin tutunmusturda tüm isaretler onu gösteriyordur nolur üzülme bak olumlu düsün olmadiysada daha önümüzde zaman var hakkimizda hayirlisi insallah
ayyyyy cok sevindim canimmmmmmmm insallah hic bir sorun olmaz yavrunu kucagina alirsin bak ne dedim sana bayram hediyesi diye.. insallah canim benimkide 7. ayda baslicak bakalim...tutunmuş melegim cok şukur.418.6 çıkti beta hcg.2 gün sonra tekrar yaptırıcam.İnşallah artar bir sorun çıkmaz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.senin de yüzün gülsün canım benim.iyi haberlerini alıcam inşallah senin de...
Canım benim ezan okunuyor su ezan hurmetine rabbim once sana sonra isteyen herkese nasip etsin.tedavin sorunsuz ilerler insallah.haberlerini bekliyorum.ayyyyy cok sevindim canimmmmmmmm insallah hic bir sorun olmaz yavrunu kucagina alirsin bak ne dedim sana bayram hediyesi diye.. insallah canim benimkide 7. ayda baslicak bakalim...
ay insallahhhhh canim agzindan bal damliyor vallahi insallahhhCanım benim ezan okunuyor su ezan hurmetine rabbim once sana sonra isteyen herkese nasip etsin.tedavin sorunsuz ilerler insallah.haberlerini bekliyorum.
inşallah canım benim dualarım sizinle.benimde sol tüp tıkalıydı rahim filmicektirdiğimde açıldı.sonrasında da tüp bebek tedavisi iyi geçti.sizinde iyi geçecek Allahın izniyle.Cuma kan testim var yine.pztsi keseye bakılacak değer iyi çıkarsa.kese görününce tamam ben hamileyim diyeceğim.suan bişey diyemiyorumm.Rabbim hepimize yardım etsin inşallah....Askim adina cok sewindim.bnde bayadr grmiyordum..okuyup.okiyp deli oluyordum belirti olmasa bile belirti ariyor insan kndinde bnde hsg cektirdim sag tup hafif tikali cikto oda cok sukir acildi operasyon da. Suan 13 gun var adetimi bkliyorum. Asilama icin. Sen bna buyuk umit oldun ins bzde senin gbi burda sylicez hamis oldugumizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?