- 8 Nisan 2018
- 269
- 161
- 53
- 38
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
Hayırlısı canım.Bayadır bakamadım iyi haberler alırım sizlerden dedim ama malesef.Malum bende de bi haber yok.İlk aşılamadan sonra 1 ay mola verdim.Bu mola boş geçmesin dedim ve brokoli kürü uyguluyorum.2.Aşılamayı yaptırmıycam dr değişikliği yapıp tüp bebek merkezine gideceğim.Aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum.Bakalım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz bu ay kendiliğinden hamile kalırım....Merhaba kızlar sonuç çıktı negatifi gördüm yine doktorum pazartesi günü görüşmeye çağırdı ama cuma günü gidebileceğimizi söyledik cuma günü tedavi üzerine tekrar görüşme yapılacak acaba ne diyecek merak ediyorum herhalde tüp bebek yöntemine geçicez öyle olmasını istiyoruz artık hakkımızda hayırlısı olsun çok üzgünüm ama elimizden bir şey gelmiyor Rabbim in imtihanına boynumuz kıldan ince
Dunya yansa umrumda deio suan cok sinirliyim adet oldum agridan duramiyorum dizlerim tutmuyor
Brokoli kürünü hiç duymamıştım araştırayım bakalım canım bende artık istemiyorum aşılama olacaksa tüp bebek yapılmasını istiyorum nasipseHayırlısı canım.Bayadır bakamadım iyi haberler alırım sizlerden dedim ama malesef.Malum bende de bi haber yok.İlk aşılamadan sonra 1 ay mola verdim.Bu mola boş geçmesin dedim ve brokoli kürü uyguluyorum.2.Aşılamayı yaptırmıycam dr değişikliği yapıp tüp bebek merkezine gideceğim.Aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum.Bakalım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz bu ay kendiliğinden hamile kalırım....
Burda bi kız yazmıştı.İsmini hatırlayamıyorum.Brokoli kürü ile hamile kaldığını söylemişti.4 gün yaptım.Sonra brokoli bulamadım bir hafta kadar ara verdim.Tekrar başladım.6.günüm bugün.2 gün daha yapıp bırakıcam.Artık hayırlısı.3 bardak kaynamış suya 300 gr brokoli atıp 5 dk haşlıyorsun.Soğuyana kadar dursun.Soğuyunca sabah öğle akşam yemeklerden yarım saat önce 1 bardak içiliyor.Tüpleri açıyormuß bu kür.Benim sol tüpüm tıkalı Gerçi olacak olan her türlü olur.Ne duysam yapıyorum işte....Brokoli kürünü hiç duymamıştım araştırayım bakalım canım bende artık istemiyorum aşılama olacaksa tüp bebek yapılmasını istiyorum nasipse
Anladım canım tüplerim açık benim ama sperm sayısı sıkıntılıydı Onu da hallettik ama yinede olmadı bu sefer bakalım nasip artıkBurda bi kız yazmıştı.İsmini hatırlayamıyorum.Brokoli kürü ile hamile kaldığını söylemişti.4 gün yaptım.Sonra brokoli bulamadım bir hafta kadar ara verdim.Tekrar başladım.6.günüm bugün.2 gün daha yapıp bırakıcam.Artık hayırlısı.3 bardak kaynamış suya 300 gr brokoli atıp 5 dk haşlıyorsun.Soğuyana kadar dursun.Soğuyunca sabah öğle akşam yemeklerden yarım saat önce 1 bardak içiliyor.Tüpleri açıyormuß bu kür.Benim sol tüpüm tıkalı Gerçi olacak olan her türlü olur.Ne duysam yapıyorum işte....
inşallah yerleşme kanamasıdır canım.Biraz daha bekleyip tekrarla bakalım testiKışlar birşey soracagim ben mart ayinda aşılama yaptırdım maalesef tutmadı falan bu ay adetin gecikti 3gun kan testi yaptırdım 9.7cikti ama bugün bi kanama geldi kasık agrim var benimde durumumda olan varmi
Felaket bi ağrı yaşadım hic boyle olmamaisti bugunde çok az oldum bi aidrar testi yapacağım bakalım hayurlisiinşallah yerleşme kanamasıdır canım.Biraz daha bekleyip tekrarla bakalım testi
Hayırlısı canım.Habersiz bırakma inşallah güzel haberler verirsin bize...Felaket bi ağrı yaşadım hic boyle olmamaisti bugunde çok az oldum bi aidrar testi yapacağım bakalım hayurlisi
catlama ignesimi canimIkinci ignemi olucam yarin dua edin
Evt askim oldum igndmi uc dort tane yumurta varmis biri ondokiz milim dgrleri onsekizdi. Bakalim neler olcak.catlama ignesimi canim
Hayırlısıyla güzel haber al inşallah canım...Evt askim oldum igndmi uc dort tane yumurta varmis biri ondokiz milim dgrleri onsekizdi. Bakalim neler olcak.
Ins ilk denemende tutar ya vallahi billahi cok zor kndi kndime umit veriom. Yumurtaya bile hamile kalmış kdr seviniyorum suann sahurumu yptim fecii binagrim var olcemHayırlısıyla güzel haber al inşallah canım...
Canım benim ya.Allah herkesin yüzünü güldürsün.Görüşmeye gittim bugün.Dr,çalışanlar,merkez çok iyiydi.içime sindi.Yumurtalıklarda tembellik var demişti aşılama yapan dr.Bu dr ise yumurtaliklar iyi durumda bir sıkınti yok dedi.Rahim filmi çektirmiştim ona baktı sol tüp tıkalı çıkmış olmayadabilir tekrar bakmamız lazım.Eğer rahim bebeği tutamazsa boşuna tüp bebek yaparız yazık olur dedi.Yarın film için randevu verdiler.sonra tekrar drla görüşeceğim.Eğer bir sorun çıkmazsa hemen tüp bebeğe başlayacağız.Zaten adetim bir iki güne gelecek.Inşallah sorun çıkmazda başlayabiliriz.Çok gergindim önceki yaşadığım olumsuz dr görüsmeleri nedeniyle ama bu yer çok içime sindi.Allah isteyen herkese nasip etsin.Yarın yine haber veririm gelişmeleri.Ins ilk denemende tutar ya vallahi billahi cok zor kndi kndime umit veriom. Yumurtaya bile hamile kalmış kdr seviniyorum suann sahurumu yptim fecii binagrim var olcem
Ayy askim ya ins rahim filminde bi sorun cikmaz.bnm de yok rahim filmi tutmassa bu ay yaoixaz rahim filmini fiyati cok 590Canım benim ya.Allah herkesin yüzünü güldürsün.Görüşmeye gittim bugün.Dr,çalışanlar,merkez çok iyiydi.içime sindi.Yumurtalıklarda tembellik var demişti aşılama yapan dr.Bu dr ise yumurtaliklar iyi durumda bir sıkınti yok dedi.Rahim filmi çektirmiştim ona baktı sol tüp tıkalı çıkmış olmayadabilir tekrar bakmamız lazım.Eğer rahim bebeği tutamazsa boşuna tüp bebek yaparız yazık olur dedi.Yarın film için randevu verdiler.sonra tekrar drla görüşeceğim.Eğer bir sorun çıkmazsa hemen tüp bebeğe başlayacağız.Zaten adetim bir iki güne gelecek.Inşallah sorun çıkmazda başlayabiliriz.Çok gergindim önceki yaşadığım olumsuz dr görüsmeleri nedeniyle ama bu yer çok içime sindi.Allah isteyen herkese nasip etsin.Yarın yine haber veririm gelişmeleri.
rahim filmini cektirdim 520 tl canım.sol tüpü açtılar.şimdi dru bekliyorum bakalim ne diyecek.geçenki rahim filminde beni mahfetmişlerdi bu acısız teknikle çekildi.Bana nasıl bukadar boşa acı çektirmişler....Arada nekadar fark var anlatmam mümkün değil.Tabiki sıfır ağrısız değil ama diğeriyle kıyaslayınca bu devede kulak...Ayy askim ya ins rahim filminde bi sorun cikmaz.bnm de yok rahim filmi tutmassa bu ay yaoixaz rahim filmini fiyati cok 590
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?