- 23 Kasım 2014
- 312
- 114
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
canimmm Dualarimiz seninle insAllah hayirli haberlerinj alalim kardsm, birinci asilamada ne zaman anladin tutmadiginu, ben 12 gun sonra testdr negatif cikti hergun idrar testinde silik cizgi cikiyor, bugun yine yaptim. Yinr daha belirgin bir cizgi cikti pembe cizgi;(((( aklim cok karisikMerhaba kızlar sabret22 frozen1 yazdıklarınızı okudum sabret22 canım sakın Morelini bozma hayırlısıyla bir daha ki tedavide tutacak inşaallah frozen1 sendende güzel haberler alacağız inşaallah kırmızıları göresiye kadar umudumuzu kaybetmiyoruz Gönlünüzü ferah tutun benim yarın ikinci aşılama olacak çok heyecan var içimde
Merhaba kızlar sabret22 frozen1 yazdıklarınızı okudum sabret22 canım sakın Morelini bozma hayırlısıyla bir daha ki tedavide tutacak inşaallah frozen1 sendende güzel haberler alacağız inşaallah kırmızıları göresiye kadar umudumuzu kaybetmiyoruz Gönlünüzü ferah tutun benim yarın ikinci aşılama olacak çok heyecan var içimde
Ya aslinda gitmek istemiyorum , karnimda adet agrilari oldum olacak gibi adetime cok var beklemek istiyorumda bir tarafim git diyor,Canim sen gunundemi adet oldun???Canım benim kırmızi bugün geldi.Moralimi bozmuyorum zaten tutmayacağını biliyorum.En başından beri içimdeki ses ayni şeyi söylüyordu.Kötüsüne hazırlamıştım kendimi.Ben bile şaşırdım böyle durmama.Yarın büyük gün dedene.İnşallah tutunur bebisin.İyi haberler verirsin bize.Dualarım seninle canım...Haberlerini bekliyorum..
Ya aslinda gitmek istemiyorum , karnimda adet agrilari oldum olacak gibi adetime cok var beklemek istiyorumda bir tarafim git diyor,Canim sen gunundemi adet oldun???
cok erken degilmi canimAdet bitiminden itibaren 18 19 yada 20.günde oluyorum ben.Cok nadir 21.günü geçiyor.Belli olmuyor.Bugün 19.günümdü geldi benimki
Benim hep öyle geliyor canım.Adet bitiminden en erken 17.gün en geç 23.gün oda cok nadir gecikir.cok erken degilmi canim
Amin canım inşaallah hep sevinçli haberler alalım 12.günü kan testi negatif yanlış hatırlamıyorsam 14 15.gün de de adetim geldi ama benim o ay aşılamada yumurtalarım çok hızlı gelişmişti bu sefer daha geç oldu 13 iğne oldum bakalım yarın hayırlısıyla herşey olacak bitecek bu anneler gününe güzel haberle girelim inşaallah çok istiyorumcanimmm Dualarimiz seninle insAllah hayirli haberlerinj alalim kardsm, birinci asilamada ne zaman anladin tutmadiginu, ben 12 gun sonra testdr negatif cikti hergun idrar testinde silik cizgi cikiyor, bugun yine yaptim. Yinr daha belirgin bir cizgi cikti pembe cizgi;(((( aklim cok karisik
Allah razı olsun canım inşaallah güzel haberler alalım sende bir dahaki aşılamanda sevinç göz yaşları dökersin inşaallah Rabbim bizimle olsunCanım benim kırmızi bugün geldi.Moralimi bozmuyorum zaten tutmayacağını biliyorum.En başından beri içimdeki ses ayni şeyi söylüyordu.Kötüsüne hazırlamıştım kendimi.Ben bile şaşırdım böyle durmama.Yarın büyük gün dedene.İnşallah tutunur bebisin.İyi haberler verirsin bize.Dualarım seninle canım...Haberlerini bekliyorum..
Bende opuyorum Canim Rabbim herbirimizi sevindirsin insAllah. mujdeli haberler verelim .Frozen1 canım sende kan tahlillerini ve kontrollünü geciktirme gelmediyse dr unla görüş mutlaka öpüyorum hayırlı geceler
Allah razı olsun canım inşaallah güzel haberler alalım sende bir dahaki aşılamanda sevinç göz yaşları dökersin inşaallah Rabbim bizimle olsun
yok bugun yapmadim canim test bitti ..Frozen1 nedir son durum?test yaptın mı tekrar canım?
yok bugun yapmadim canim test bitti ..
Selam kızlar nasılsınız ben geldim dinlenişe geçtim artık bundan sonrası şans kader hakkımda neyse o olacak ama bu sefer daha güzel geçti ilkinden bakalım 12 gün nasıl geçecek
Selam kızlar nasılsınız ben geldim dinlenişe geçtim artık bundan sonrası şans kader hakkımda neyse o olacak ama bu sefer daha güzel geçti ilkinden bakalım 12 gün nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?