• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
insAllah canimmm bende tiksiniyorum ilac gormekden
Maddi manevi zor canım.Ben fakülteye gidiyorum rapor falan çıkardığım için pek masraf olmuyor.Burda da bana tup bebek yapmiyorlar.Önce 2 aşılama sonra tüp bebek veriyor devlet.1 kez daha aşılama yaptırmam lazım.Off bilmiyorum canım.Kan testini bir alayımda arayacağım hastaneyi.Bazı drlar aşılamadan sonra 1 ay ara verdirtiyor.Bizde de öyle bir şey olurmu bilmiyorum.Gözümde yemiyor tekrar oğneler ilaçlar hormonlar berbat oluyor.Offff hiç bilmiyorum

Bende senin için dua ettim canım.Kendimden umudum yoktu ama senden ve sevimlikara dan umidim vardı.Rabbim en iyisini bilir.İnşallah tez zamanda biz de kavuşuruz meleklerimize.Daha fazla yıpranmadan,daha fazla bişeyler kaybetmeden anne oluruz inşallah..
Malesef regl başladı hiç umudum kalmadı Rabbim size nasip eder inşallah bana da dua edin

Malesef regl başladı hiç umudum kalmadı Rabbim size nasip eder inşallah bana da dua edin
Dualarımdasın canım.Benimki daha gelmedi ama gelir eli kulağındadır.Cuma kan testi yaptırıcam bişey çıkacağından değilde ona göre hastaneyi arayıp olmadığını haber vermem lazım.Tekrar aşılama yaptıracak mısın?

Dualarımdasın canım.Benimki daha gelmedi ama gelir eli kulağındadır.Cuma kan testi yaptırıcam bişey çıkacağından değilde ona göre hastaneyi arayıp olmadığını haber vermem lazım.Tekrar aşılama yaptıracak mısın?
Ben aradım doktoru 2 ay ara verelim dedi insan bi çağırır kontrol eder ilgisiz geldi doktor yaa başka bir doktora kontrolemi gitsem bilemedim

Ben aradım doktoru 2 ay ara verelim dedi insan bi çağırır kontrol eder ilgisiz geldi doktor yaa başka bir doktora kontrolemi gitsem bilemedim

Bende drdan şikayetçiyim sorma ama başladık bi kere tekrar sil bastan gözüm yemiyor.2 ay ara niye benimkide ara verelimmi der acaba.

Bilmiyorum sormadım Ramazan geçsin başka bir yerde yaparım aşılamayı fakültede yaptırmak istiyorum ama çok uğraştırırlar diye çekiniyorum

Evet ben baya bir uğraştım ama içine neresi siniyorsa oraya yaptır canım.Aklında acaba kalmasın.Ben bırakalım dedim eşime az önce konuştuk.Ne bırakması başladık sonunu getireceğiz dedi.Çok yoruldum.Eşimde üzülde testi söyleyince.Offf Allah yardımcımız olsun...

Kardesim Allah bebegine kavustursun insAllah ... Dualrimiz tum isteyenlere... Canimmm ben duydum ara vermek lazim asilama sonrasi yumurtalari buyutmek icin ilac falan kullandigimiz icin yumurtalar iyi buyumeye bilirmis. Hayirlisi insAllah Ama yaptiranlat da vardir . Birde birsey diycem 3 bucuk yillik evliyim doktoru begenmiyorsan zamanjni ziyan etme. o kadat kizginimki oyle doktorlara. umurlarinda degil. Shimdiki doktorum elinden geleni yapiyor olmasa bile benim icim motive oluyor

Kardesim Allah bebegine kavustursun insAllah ... Dualrimiz tum isteyenlere... Canimmm ben duydum ara vermek lazim asilama sonrasi yumurtalari buyutmek icin ilac falan kullandigimiz icin yumurtalar iyi buyumeye bilirmis. Hayirlisi insAllah Ama yaptiranlat da vardir . Birde birsey diycem 3 bucuk yillik evliyim doktoru begenmiyorsan zamanjni ziyan etme. o kadat kizginimki oyle doktorlara. umurlarinda degil. Shimdiki doktorum elinden geleni yapiyor olmasa bile benim icim motive oluyor
Bende ara vermek istiyorum yoruldum.İçimden gelmiyor artık hastaneye gitmek fobi oldu artık bende.Bende dualarımdan hiç eksiltmiyorum Rabbim hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.şu iki ayıda evde kür yaparak geçirim.soğan kürü sonrada incir kürü bakalım hayırlısı

Ne durumdasın canım.Geldi mi adet.Yarın kan testi günümüz.Sabah kan vereceğim.Gerçi vermeye gerek yok ya neyse.Adet belirtiler var henüz adet yok.Bakalım.Seni merak ettim ne yaptın diye.

Ne durumdasın canım.Geldi mi adet.Yarın kan testi günümüz.Sabah kan vereceğim.Gerçi vermeye gerek yok ya neyse.Adet belirtiler var henüz adet yok.Bakalım.Seni merak ettim ne yaptın diye.
Canimmmm Nasilsin??? Bendr yarin Kan Testi insAllah bekliyorum bugun test yapdim golge gibi bisiydi ama yapdim yibr baska testde cikmadi o yok gibi cizgi, Tek umudum yarinki test. Ikimiz icin de dua ediyorum guzrl haberler alalim. Ben sabah adet olucakmis gibi uyanfim cok korktum tuvalete kosdym ama henuz bisiy yok ;((

Canimmmm Nasilsin??? Bendr yarin Kan Testi insAllah bekliyorum bugun test yapdim golge gibi bisiydi ama yapdim yibr baska testde cikmadi o yok gibi cizgi, Tek umudum yarinki test. Ikimiz icin de dua ediyorum guzrl haberler alalim. Ben sabah adet olucakmis gibi uyanfim cok korktum tuvalete kosdym ama henuz bisiy yok ;((

Benim de ağrılarım devam ediyor canım.Hep tamam oldum deyip wc ye koşuyorum.Mucize olsa keşke...Yarın haberleşiriz canım.İnşallah Allah yüzümüzü güldürür...

Back