Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
;(((( cok uzuluyorum...

Şimdi drla konuştum bu ay ara sonra 2.aşılama için tedaviye dvm edoyorum.Sanki ne olacaksa.Şu aşılama bana fuzuli geliyor.Direkt tüp bebek yapsalar daha iyi...En başından beri tüp bebekle olumlu sonuç alacakmışım gibi geliyor...

Canim bende kese yaranmis, doctorum garip dio beden kendini temamile hamilelik icin hazirlamis, yine dr adeti bekle dedi, belke bir mucize olur. Bizde de 1 ay araayla yapicak dedi ;((((( o kadar umutlanmisdimki, 4 yumurtadan biri tutmadi, ne kadar buyuk sanssizlik ama ;;((((((( napsam kendimi nereye koysam bilemiyorum. Kocam gitsede rahat uzulsem dir dusunuyorum
Artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum canım.En kolay teselli kelimesi hayırlısı...Yapacak birşey yok malesef.Üzme kendini toparlan canım.Yol uzun ve çok yorucu.Sağlam durmak zorundayız...

Tutacak olan tek yumurtsylada tutar canım.Yeter ki Allah nasip etsin.1 ay bekliycem bende, dinlenme süreci ne yapayım.Artık üzülmeye bile gücüm kalmadı...

Tutacak olan tek yumurtsylada tutar canım.Yeter ki Allah nasip etsin.1 ay bekliycem bende, dinlenme süreci ne yapayım.Artık üzülmeye bile gücüm kalmadı...
bende 0.100 un kalkacagina inanmiyorum artik hicbiseye umudum kalmadi ;(((( demekki henuz zamani degil ama brn cok yoruldum ya o masaya cikmaktan muayene olmaktan ;((((

bende 0.100 un kalkacagina inanmiyorum artik hicbiseye umudum kalmadi ;(((( demekki henuz zamani degil ama brn cok yoruldum ya o masaya cikmaktan muayene olmaktan ;((((

Bizim için doğru zaman değilmiş demekki canım.Elden birşey gelmiyor.Kendim kadar senin de meleğine kavuşmanı istiyorum.Hiç belli olmaz belki bu ay kendiliğinden olur.Allah bir mucize verir bize belli mi olur...

Nasilsin Canim Benim test bugub baya baya poztiv cikti napsam bilmiyorummm kan testinin yanilma ihtimali ola bilirmi, kafam cok karisti
Ayyy hadi inşallah hamilesindir. Kan testine guwen idarar testi gbi yaniltmiyor insanları bi kac gun daha bekle gt yeniden yptir yada dktoruna gt burda heyecanlandim

yanilma ihtimali ola bilirmi???Ben asilamanin 12 gunu kan testi yapdirdin yine umitleniyorum ama 4 gunde yapdigim bytun testler silik cikti bugunde yapayim dedim bu daha belirgin cikti resimde daha silij cikti ama hayatda pembe cizgi. Ne bileyim ;(((( Ama adet olucakmis gubu hiss ediyorum ;((((((( oldu olacak oylr ;(((((( yine gidib negativi gorub gelicem ;((

Eklentiler

• 6F8C7EA6-7F3F-48D6-B232-2724F301D64D.jpeg
    127,7 KB · Görüntüleme: 39

Var gibi duruyor canım.inşallah yanıltmaz bizi...

ola bilirmi???0.100 yukselmeyini huc inanmiyorum.. ne bileyim. Mucize olur... Adetim 28 i bekleyemmi? yoksa test yapdirayimmi baska yerde. ;((((( o gun hastanede herkez teste geldigimi biliyordu oyle ayrildimki herkez bana bakiyordu ;((( yanimda tutanlara ilac veriyorlardu ;((( Allah herkesin bebegin korusuun. Sadece o kadar uzuldum baska yerde yapdirmak istiyorum. Doktor adeti bekle dedi ama 28 e kadar ben bekleyememki ;(((
ayy ciddimisin.inşallah bebiş tutunmuştur.Pztsi kan testi yaptir hemen.Ayyy inşallah olmuştur...

Bencede adeti bekle canım.Hayal kırıklığı olmasın azıcık daha sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…