Aşılama OCAK-SUBAT 2018 DE ASILAMA YAPANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama ile kacinci denemede hamis oldunuz ????

• 1. deneme

OY: 5 15,2%
  • 2.deneme

OY: 2 6,1%
  • 3.deneme

OY: 1 3,0%
  • daha olmadimmi

OY: 25 75,8%

• Ankete Katılan
    33
  • Anket Kapalı .
Canim Hayirlisi insAllah. Rabbim seni sevindirsin melegine kovustursun.

Canim cok skkin onuncu gunum olmasina ragmen testim hayalet cizgi oldu ya da bn ynlis gruom. Ne etcem simdi

Canım benim hayırlısı olsun sıkma canını bekle bakalım belki herşey daha güzel olur üzülme sakın

Canım benim hayırlısı olsun sıkma canını bekle bakalım belki herşey daha güzel olur üzülme sakın
Haklisin canim da iste adet dönemi yaklastimi insanin cani ister istemez slklLlyor... bu ay ne asilama ne tüp bebek yaptirdik ama yinede ümitleniyorum belki kendiliginden tutmustur diye ve adet olacagiminda farkindayim, cevre baskisida tuzu biberi oluyo

boşver kuzum çevreyi önemli olan eşinle senin ne düşündüğün senin için böylesi uygunsa böyle olsun üzülme kuzum Rabbim sabırlar versin biliyorum zor vala bende gün sayıyorum ama sizlere umudunuzu ümidinizi kaybetmeyin derken benimde sanki azalmaya başladı keşke hemen sonucu öğrenebilsek

teste kaç gün kaldı canım.Ne durumdasın ağrın var mı?

teste kaç gün kaldı canım.Ne durumdasın ağrın var mı?
Hiç birşey Yok canım aşılama günüyle 5.gün bugün Ağrı da arada olup geçiyor ama çok etkilemiyor açıkcası abartılacak ağrılar değil yani vala çok stres oldum birşey sormak istiyorum idrar testinde çatlatma iğnesinin olduğu günden itibaren mi 10 gün saymak gerekiyor

haklisin canim herseyin ilaci sabir ve umut... bende öyle duymustum ama hic denemedim adetimi bekledim hep 11. gün yap bi bakalim hayirlisi stress olma insallah tutmustur

haklisin canim herseyin ilaci sabir ve umut... bende öyle duymustum ama hic denemedim adetimi bekledim hep 11. gün yap bi bakalim hayirlisi stress olma insallah tutmustur
Geçen hafta cumartesi vurmuştum çatlatma iğnesini vala sabırsızlanıyorum bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum ikinci olduğu için sanırım sterese girdim aslında düne kadar iyiydim bugün duygu değişikliği oldu ya

cok iyi anliyorum seni ikincide bende o kadar stress yaptimki kendime kafayi yicek durumdaydim ama hangi doktora gittiysem stressin cok büyük etkisi oldugunu söyledi bak 5 günün kalmis sabirla bekle canim bol dua et allahim bizimde yüzümüzü güldürsün insallah su mübarek 3 aylarda

Amin inşaallah canım daha 7 8 gün var :)) 12. Gün istedi dr um pazartesi aşılama oldum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah

canim ben 6sinda asilama yaptirmistim 20sinde kan testi yaptirmami soylemisti dr.Tabi herkese farkli veriyorlar bende anlamadim.sana bir tarih vermediler mi?

Ben dayanamamistim idrar testi yapmistim kan testinden bir iki gün önce zaten negatif çıkmıştı.Kan testine çok birşey yok bekle bence idrar herzaman doğru sonuç vermeyebiliyor

canim ben 6sinda asilama yaptirmistim 20sinde kan testi yaptirmami soylemisti dr.Tabi herkese farkli veriyorlar bende anlamadim.sana bir tarih vermediler mi?
12 gün sonra kan testi yapalım dedi ilk aşılama da da öyle demişti dr 12. Gün negatif çıkmıştı 15. Gün hasta olmuştum evet çok yok ama bu sefer daha bi zaman geçmiyor gibi sanki o güzden yapayım diye düşünmüştüm ama artık bugün geçti

Hayırlısı canım.inşallah güzel haberler verirsin bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…