- 12 Temmuz 2016
- 294
- 240
- 23
- Konu Sahibi Sultanhsyn
-
Merhaba hanimlar bayadir girmiyordum bende tüp bebek icin görüsmeye gittim kizamik asim yokmus o cikti bide basima asi yaptirmam lazim 2 ayda korunmam gerek 7. ayda baslicaz tüp bebege iki yil bekledim 2 ay daha beklerim diye teselli ediyorum kendimi...
amin canim cümlemizi insallahh rabbim saglikli hayirli evlatlar versin insallahCanim Hayirlisi insAllah. Rabbim seni sevindirsin melegine kovustursun.
amin canim cümlemizi insallahh rabbim saglikli hayirli evlatlar versin insallah
Canım benim hayırlısı olsun sıkma canını bekle bakalım belki herşey daha güzel olur üzülme sakınMerhaba hanimlar bayadir girmiyordum bende tüp bebek icin görüsmeye gittim kizamik asim yokmus o cikti bide basima asi yaptirmam lazim 2 ayda korunmam gerek 7. ayda baslicaz tüp bebege iki yil bekledim 2 ay daha beklerim diye teselli ediyorum kendimi...
Kan tahlili ver canım hayırlısıyla vardır inşaallah tüp mü aşılama acabaCanim cok skkin onuncu gunum olmasina ragmen testim hayalet cizgi oldu ya da bn ynlis gruom. Ne etcem simdi
Canim sabirla bekle biliyorum cok zor ama elden ne gelir pazartesi bi daha test yap bak bakalim...Canim cok skkin onuncu gunum olmasina ragmen testim hayalet cizgi oldu ya da bn ynlis gruom. Ne etcem simdi
Haklisin canim da iste adet dönemi yaklastimi insanin cani ister istemez slklLlyor... bu ay ne asilama ne tüp bebek yaptirdik ama yinede ümitleniyorum belki kendiliginden tutmustur diye ve adet olacagiminda farkindayim, cevre baskisida tuzu biberi oluyoCanım benim hayırlısı olsun sıkma canını bekle bakalım belki herşey daha güzel olur üzülme sakın
boşver kuzum çevreyi önemli olan eşinle senin ne düşündüğün senin için böylesi uygunsa böyle olsun üzülme kuzum Rabbim sabırlar versin biliyorum zor vala bende gün sayıyorum ama sizlere umudunuzu ümidinizi kaybetmeyin derken benimde sanki azalmaya başladı keşke hemen sonucu öğrenebilsekHaklisin canim da iste adet dönemi yaklastimi insanin cani ister istemez slklLlyor... bu ay ne asilama ne tüp bebek yaptirdik ama yinede ümitleniyorum belki kendiliginden tutmustur diye ve adet olacagiminda farkindayim, cevre baskisida tuzu biberi oluyo
teste kaç gün kaldı canım.Ne durumdasın ağrın var mı?boşver kuzum çevreyi önemli olan eşinle senin ne düşündüğün senin için böylesi uygunsa böyle olsun üzülme kuzum Rabbim sabırlar versin biliyorum zor vala bende gün sayıyorum ama sizlere umudunuzu ümidinizi kaybetmeyin derken benimde sanki azalmaya başladı keşke hemen sonucu öğrenebilsek
Hiç birşey Yok canım aşılama günüyle 5.gün bugün Ağrı da arada olup geçiyor ama çok etkilemiyor açıkcası abartılacak ağrılar değil yani vala çok stres oldum birşey sormak istiyorum idrar testinde çatlatma iğnesinin olduğu günden itibaren mi 10 gün saymak gerekiyorteste kaç gün kaldı canım.Ne durumdasın ağrın var mı?
haklisin canim herseyin ilaci sabir ve umut... bende öyle duymustum ama hic denemedim adetimi bekledim hep 11. gün yap bi bakalim hayirlisi stress olma insallah tutmusturHiç birşey Yok canım aşılama günüyle 5.gün bugün Ağrı da arada olup geçiyor ama çok etkilemiyor açıkcası abartılacak ağrılar değil yani vala çok stres oldum birşey sormak istiyorum idrar testinde çatlatma iğnesinin olduğu günden itibaren mi 10 gün saymak gerekiyor
Geçen hafta cumartesi vurmuştum çatlatma iğnesini vala sabırsızlanıyorum bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum ikinci olduğu için sanırım sterese girdim aslında düne kadar iyiydim bugün duygu değişikliği oldu yahaklisin canim herseyin ilaci sabir ve umut... bende öyle duymustum ama hic denemedim adetimi bekledim hep 11. gün yap bi bakalim hayirlisi stress olma insallah tutmustur
cok iyi anliyorum seni ikincide bende o kadar stress yaptimki kendime kafayi yicek durumdaydim ama hangi doktora gittiysem stressin cok büyük etkisi oldugunu söyledi bak 5 günün kalmis sabirla bekle canim bol dua et allahim bizimde yüzümüzü güldürsün insallah su mübarek 3 aylardaGeçen hafta cumartesi vurmuştum çatlatma iğnesini vala sabırsızlanıyorum bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum ikinci olduğu için sanırım sterese girdim aslında düne kadar iyiydim bugün duygu değişikliği oldu ya
Amin inşaallah canım daha 7 8 gün var :)) 12. Gün istedi dr um pazartesi aşılama oldum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallahcok iyi anliyorum seni ikincide bende o kadar stress yaptimki kendime kafayi yicek durumdaydim ama hangi doktora gittiysem stressin cok büyük etkisi oldugunu söyledi bak 5 günün kalmis sabirla bekle canim bol dua et allahim bizimde yüzümüzü güldürsün insallah su mübarek 3 aylarda
aminnn canim insallah hep positif düsünAmin inşaallah canım daha 7 8 gün var :)) 12. Gün istedi dr um pazartesi aşılama oldum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah
canim ben 6sinda asilama yaptirmistim 20sinde kan testi yaptirmami soylemisti dr.Tabi herkese farkli veriyorlar bende anlamadim.sana bir tarih vermediler mi?Hiç birşey Yok canım aşılama günüyle 5.gün bugün Ağrı da arada olup geçiyor ama çok etkilemiyor açıkcası abartılacak ağrılar değil yani vala çok stres oldum birşey sormak istiyorum idrar testinde çatlatma iğnesinin olduğu günden itibaren mi 10 gün saymak gerekiyor
Ben dayanamamistim idrar testi yapmistim kan testinden bir iki gün önce zaten negatif çıkmıştı.Kan testine çok birşey yok bekle bence idrar herzaman doğru sonuç vermeyebiliyorHiç birşey Yok canım aşılama günüyle 5.gün bugün Ağrı da arada olup geçiyor ama çok etkilemiyor açıkcası abartılacak ağrılar değil yani vala çok stres oldum birşey sormak istiyorum idrar testinde çatlatma iğnesinin olduğu günden itibaren mi 10 gün saymak gerekiyor
12 gün sonra kan testi yapalım dedi ilk aşılama da da öyle demişti dr 12. Gün negatif çıkmıştı 15. Gün hasta olmuştum evet çok yok ama bu sefer daha bi zaman geçmiyor gibi sanki o güzden yapayım diye düşünmüştüm ama artık bugün geçticanim ben 6sinda asilama yaptirmistim 20sinde kan testi yaptirmami soylemisti dr.Tabi herkese farkli veriyorlar bende anlamadim.sana bir tarih vermediler mi?
Hayırlısı canım.inşallah güzel haberler verirsin bize...12 gün sonra kan testi yapalım dedi ilk aşılama da da öyle demişti dr 12. Gün negatif çıkmıştı 15. Gün hasta olmuştum evet çok yok ama bu sefer daha bi zaman geçmiyor gibi sanki o güzden yapayım diye düşünmüştüm ama artık bugün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?