Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bize de yaz bakalım tepkisini ve bebişin durumunu ben yarın devlete gideceğim ama duyulur mu bilmiyorum
Dün gittik doktora kalbi çok hızlı atıodu çok değişik bi duyguydu direk eşime baktım gözleri ekrana daldı gülmeye başladı :) doktor da baktı gelişimi güzel dedi belli bi aralıktaki kalp atımı sayısına baktı çok çok ideal eğer bi sorun olmazsa 11 12 ocak arası minik bizimle olcak inşallah dedi sende durumu bildir canım bende merak ederim

günde 5 fincan türk kahvesi içebilecek kapasitem vardı, sigarayı günde 10 taneyi geçmeyecek gibi içerdim. Çay çok tüketirdim. Ama şimdi adını yazarken bile hepsinden tiksiniyorum. Bir daha içebilecekmiyim bilmiyorum :KK43:

bir de deterjan kokusu çok ağır geliyor. çamaşır yıkayamıyorum, sabahları üstümü giyinirken ağlıyorum nerdeyse çamaşırlar kokuyor diye, bildiğiniz kokusuz deterjan var mı :KK43:
Bende aynı durumdaydım ama hala kahve krizim tutuo çok özlüyorum kahveyi özellikle türk kahvesi offf bütn sevdiğim şeylerden uzak kaldım walla garip bişi

bende çayı günde 5-6 bardak içiyorum bazen daha az.. kahve hergün içiyordum türk kahvesi.. en son cuma içtim bu hafta içmemeyi başardım bakalım ne kadar gidecek..
Doktorum türk kahvesi 14.haftaya kadar yasak dedi ama çay için açık olmak şartıyla 4 5 bardak içebilirsin dedi hatta sigara içiosan günde 1 taneye de izin veriorum demişti

günde 5 fincan türk kahvesi içebilecek kapasitem vardı, sigarayı günde 10 taneyi geçmeyecek gibi içerdim. Çay çok tüketirdim. Ama şimdi adını yazarken bile hepsinden tiksiniyorum. Bir daha içebilecekmiyim bilmiyorum :KK43:

bir de deterjan kokusu çok ağır geliyor. çamaşır yıkayamıyorum, sabahları üstümü giyinirken ağlıyorum nerdeyse çamaşırlar kokuyor diye, bildiğiniz kokusuz deterjan var mı :KK43:
ben yumuşatıcıyı 1/4 kapak falan koyuyorum çok koku yok.. deterjan da eşim kimyasal olmasın dedi bu ay bunu denedik şimdilik iyi çok kokusu yok ama biz marketten aldık
https://www.helalsitesi.com/u-sab_camasir_tozu_-_beyaz_ve_renklI-21457.html

ben ciktim kizlar doktordan. cok şükür gördük kalp atımını. kisa da olsa dinlettirdi kalp sesini.
Hadi gözün aydın cnm bende devlete gideceğim il defa.. senden kan tahlili istediler mi benim özelde randevum haftaya cuma henüz istemedi.. birde ne zaman çağırdı başka

Doktorum türk kahvesi 14.haftaya kadar yasak dedi ama çay için açık olmak şartıyla 4 5 bardak içebilirsin dedi hatta sigara içiosan günde 1 taneye de izin veriorum demişti
14. haftalardan sonra serbest mi oluyormuş ki..hım unutmazsam orucu da soracağım ama halsizlik olunca işle beraber zorlayabilir beni

Hadi gözün aydın cnm bende devlete gideceğim il defa.. senden kan tahlili istediler mi benim özelde randevum haftaya cuma henüz istemedi.. birde ne zaman çağırdı başka
Tahlil istiolar canım bu kızamıkçık durumlarına açlık kan şekeri falan onlara bakıo isticeklerdir mutlaka

14. haftalardan sonra serbest mi oluyormuş ki..hım unutmazsam orucu da soracağım ama halsizlik olunca işle beraber zorlayabilir beni
Aaa eveet bak ben dün onu sorcaktım oruç tutulabilio mu die ama birazcık zor olmaz mı sonuçta hamilelik zamanında bol su içilmesi gerekio :KK43:

Aaa eveet bak ben dün onu sorcaktım oruç tutulabilio mu die ama birazcık zor olmaz mı sonuçta hamilelik zamanında bol su içilmesi gerekio :KK43:

Tahlil istiolar canım bu kızamıkçık durumlarına açlık kan şekeri falan onlara bakıo isticeklerdir mutlaka

Evet işde zor olabilir şu an sabah yedim 3.40 da randevu var acıktım ama yemeyeyim belki kan isterse diyorum ama bu sayılır mı bilmiyorum sabah gibi değil sonuçta.. Hayırlısı inşallah

Evet işde zor olabilir şu an sabah yedim 3.40 da randevu var acıktım ama yemeyeyim belki kan isterse diyorum ama bu sayılır mı bilmiyorum sabah gibi değil sonuçta.. Hayırlısı inşallah
Bazı doktorlar sayıo ama bazıları ilk uyandığınız zamandan sonraki değerler önemli dio benim doktorum ilk uyandığın zaman önemli demişti mutlaka haber ver

ben yumuşatıcıyı geçtim onu kullanmıyorum artık koku işi beni tüketiyor, bakıyım bende deneyim inşallah çare olur çok teşekkürler :)
inşallah cnm koku gerçekten yoruyor bazen yolda önümden sigara içerek gidenlerin elinden alıp yüzüne atasım geliyor..

Bazı doktorlar sayıo ama bazıları ilk uyandığınız zamandan sonraki değerler önemli dio benim doktorum ilk uyandığın zaman önemli demişti mutlaka haber ver

Merhaba kızlar devlete gittim bugün biraz kalabalıktı ama özeldeki doktor kadar ters değildi kese var dedi bebek on güne görünür dedi içinde b12, iyot, folik asit, d3 olan bir vitamin hapı verdi almadım unutmuşum kan verdim sonuçlar 15 güne çıkacakmış.. ilk defa biri kanımı kolayca aldı damarların ince değil dedi oysa şimdiye kadar hep patlatmışlardı bayıldığım bile olmuştu.. sonuçlar çıkınca randevu alıp devlete de devam edeyim diyorum. oruç konusunu da sordum bu aylar çok su ihtiyacı olduğu ve günlerde uzun olduğu için sağlık yönünden tutmamanız uygun olur dedi..

X