Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bebeğin hayırlı sağlıklı olsun inşallah canım. Neden sezaryen oldu durumunuz nasıl?
Canim sanciyla gittim alttan baktilar acilman var ama normal dogum riskli dediler dogurana kadar riski soylemediler korkmayim diye megerse bebegin esi bebekten ayrilmis sonradan kucagima alipta hersey normalndeyince soyledi doktorum sebebini sizlerede soyleyip korkutmak istemezdim ama ben sanci basladiginda idrar yolu enfeksiyonundan diye gitmeyecektim ama annemin zoruyla gittim sakin hicbir agriyi sanxiyi helede bu haftalarda ciddiye almamazlik yapma cnm Rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin

Canim sanciyla gittim alttan baktilar acilman var ama normal dogum riskli dediler dogurana kadar riski soylemediler korkmayim diye megerse bebegin esi bebekten ayrilmis sonradan kucagima alipta hersey normalndeyince soyledi doktorum sebebini sizlerede soyleyip korkutmak istemezdim ama ben sanci basladiginda idrar yolu enfeksiyonundan diye gitmeyecektim ama annemin zoruyla gittim sakin hicbir agriyi sanxiyi helede bu haftalarda ciddiye almamazlik yapma cnm Rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin
Anladım canım ama riski söylese iyi olurmuş iyiki normal doğum diye diretmemişsin.. bende de plesanta çift doktor normalde olabilir ama rahmi kaybetme riski var dedi ama illa normal dersen denerim dedi sorumluluk almıyor bende güvende hissedemiyorum öyle deyince..

Epiduralle ağrı hissi kayboluyor sanırım. peki epiduralden dolayı bir rahatsızlık hissettin mi?
Yok canim iyi doktorlar tarafindan yapildiginda hiçbir rahatsızlık hissetmiyosun. Ikinma hissi kaybolmuyor sadece acı yok oluyo. Ben 8cm de suyum patladiktan sonra hissettim asıl dogum sancilarini. Epidural yapilana kadar sezaryene alin beniii diye bagiriyodum. Doktorum da gülüyordu

Anladım canım ama riski söylese iyi olurmuş iyiki normal doğum diye diretmemişsin.. bende de plesanta çift doktor normalde olabilir ama rahmi kaybetme riski var dedi ama illa normal dersen denerim dedi sorumluluk almıyor bende güvende hissedemiyorum öyle deyince..
Canim diretsemde kanul etmezlerdi normal dogumu soylemek zorunda kalirlardi bence riski ama ben diretmedim allah bazen doktorlara birakmak iyisi

Selam kızlar nasılsınız? Kimseden ses yok :KK66: var mı minnoşuna kavuşan? beni felaket heyecan sardı :KK66: hafif kasık ağrım oluyor adet olacakmışım gibi

Korkmayın kizlar hersey gönlünüze gore olsun sancilar basladiginda da her gelen dalganin sizi bebeginize bi adim daha yaklastirdigini düşünün. Hepinizi öpüyoruz kizimla

Bu arada lutfen bol bol uyuyun. Uzanıp bos bos zaman gecirin. Tek basiniza yada esinizle disari cikip yuruyun. Istediginiz herseyi dogum öncesi yiyin. Cunku sonrasında bebege gaz yapar diye yiyemiyorsunuz. Annelik yorucu ama muhteşem bi duygu. Uykusuzluga da herseye de değer. Darısı hepinizin başına... heh bide bi gunluk edinin bebeginizin ozel anlarini yazmak için. Sonradan cikip alma imkanınız olmayabilir. "Ben dunyanin en şanslı annesiyim " günlüğünü aldim ben d&r dan. Size de tavsiye ederim

Herkesler kaybolmuş. Başta ben :)
Oğlum okula başlayınca yoğunluktan giremedim maalesef. Henüz doğum yapmadım. Diğer arkadaşlar ne yaptı acaba çok merak ediyorum o_O

meltem_kaya meltem_kaya
cerenkar cerenkar

Son düzenleme:
Kızlar emzirme südyeni aldınız mı? Benim etrafımda kullanan yok. Benim gögüslerde büyük emzirme südyenleri kalıpsız bez gibi oluyo. Nasıl durur bilmiyorum. Eski südyenimle devam ederim diye düşünüyorum bi fikri olan var mı?

Kızlar emzirme südyeni aldınız mı? Benim etrafımda kullanan yok. Benim gögüslerde büyük emzirme südyenleri kalıpsız bez gibi oluyo. Nasıl durur bilmiyorum. Eski südyenimle devam ederim diye düşünüyorum bi fikri olan var mı?

Benim üçüncü doğum olacağı için daha önceden vardı ama çok da gerekli değil. Emzirme atletleri daha kullanışlı diyorlar. Malum bebekler kış bebeği. Atlet beli falan kapattığı için üşütmemek açısından iyi. Kardeşim emzirme atleti kullanmıştı memnun kalmıştı. Ben de almayı düşünüyorum.

Bende emzirme atleti kullaniyorum. Hatta geceleri onu tisort gibi giyiyorum cok kullanisli oluyo. Yataktan kalkınca ustune bi hirka geçiriyorum. Bide pentiden kapli emzirme sutyeni de aldim senin de aklinda bulunsun

Merhaba arkadaşlar ben oğluşumu 5 ocak tarihinde kucağıma aldım darısı sizlerin başına :) başka doğuran var mı aramızda

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah. Ben henüz doğurmadım. Normal mi oldu doğumun?

Bende emzirme atleti kullaniyorum. Hatta geceleri onu tisort gibi giyiyorum cok kullanisli oluyo. Yataktan kalkınca ustune bi hirka geçiriyorum. Bide pentiden kapli emzirme sutyeni de aldim senin de aklinda bulunsun
Pentiye sordum hep kalıpsızdı bez gibi oda bana olmaz. Bende kendi normal südyenimi kullancam bide emzirme atleti alcam bakalım

Ben kavuştum çok şükür... canım sizler ne durumdasınız?
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim ne güzel nasip etmiş mis kokusunu duymayı darısı bize inşallah :) Benim minik kızım hala gelmedi içerisi rahat sanırım :) bekliyorum heyecanla :) Rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. Senin de minnoşun sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah :KK66:

X