• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayındaki tedavim için acil puregon ihtiyacım var...

canım benim kusura bakma nete giremiyorum.benim tedavimdede bazı aksilikler oldu dondurmaya emriyolarım kalmadı ondan dolayı az bekleticem elimdekileri 20 ocakta sonuç belli olcak o zaman haber vririm sana.inşallah bana gerek kalmazda sna veririm

Tamam cnm senden haber bekliyorum rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile olumlu sonuç almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

slm ihtiyacı olanlara benim elimde gonal f arttı 2 kutu .kutusu dahi acılmamış ilgilenenler mev_zuhal@hotmail.com dan bana ulaşabilirler rabbim hayırlısını nasip etsin bol şanslar

Canım benim puregona ihtiyacım var ama bi sitede arkadaşınçok ihtiyacı var mail adresinin ona vericem rabbim yardımcımız olsun...

nurtii ya yazdıklarını yeni okudum keşke elimde olsa da ben alıp sana verebilsem Allah ım kimseyi çaresiz bırakmasın sende benm gibi çok istiyosun di mi... bende 1 kez denedim olmadı 2. yi denemem gerek ama malesef şartlar kriz ne dersen el vermiyo yapmaya.. inşallah en kısa zamnalda ilaçları tedarik edersin cnm.. Rabbim yardımcın olsun...

:ecrin_bebek:bana dr. puregon 300mg yazmış suanda sıgortadan faydalanmadıgımız için ucretlı almamız gerekıyor eczanalerde cok pahalı 240 tl acaba bana yardımcı olabılırmısınız\

Back