• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayındaki tedavim için acil puregon ihtiyacım var...

nurtii

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
763
14
318
44
İstanbul
Arkadaşlar ocak ayındaki tedavim için acil puregon ihtiyacım var çok uygun fiyatlı olabilirse çok makbule geçer
yeni tedavisi bitip elinde kalan olursada olabilir ilaçlarımı tammalayınca tedaviye başlıcam
ilginize teşekkürler...

Ilaçlarımı hala tamamlayamadım ilaç ihytiyacımı tamamlayınca tedavime başlıcam inşallah ilginize teşekkürler...

Yeni yıla çok az günler kaldı inşallah ilaçlarımı tamamlayıp yeni yılda tedaviye başlarım rabbimin izniyle
rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

arkadaşları ilaç ihtiyacım hala devam ediyor rabbim hepimizin hakkında yüz güldüren hayırlar nasip etsin inşallah

arkadaşlar gerçekten biraz duyarlı olalım tedavilerimizde kalan ilaçları ihtiyacı olan arkadaşlara verelim durumunuz iyiyse ücretsiz bile verebilirsiniz bide o arkadaşların yerine koyun kendinizi ne kadar çaresiz bi durum hadi kızlar dolapta vakti geçmesin ilaçların alacağınız bir dua bile eminim yetecektir ilaçlar oldukça pahalı hepimiz bunu biliyoruz almak çok güç hele bide bunu 5-6 sefer almak zorunda kaldığınızı düşünün biraz yardımcı olalım sizden kimse bedava istemiyo daha düşük bi miktarda sadece sigortadan alan arkadaşlar bilir 50 ytlye falan geliyo bu iğnelerin bi tanesi normalde 250 ytl yazık günah değilmi dünya para akıtıyoruz bu yolda sadece evlat sahibi olabilmek için ama herşeyin tükendiği bir yer oluyor işte lütfen ne olur tedavisi tamamlanan arkadaşlar elinde ilacı olanlar dolapta bozulacağına belkide yeni bir annenin mutluluk gözyaşı olur o ilaçlar hadi yardımcı olalım lütfen

Canım ilgine çok teşekkürler rabbim sanada mucizelerini sağsalim kucağına almayı nasip etsininşallah darısı başımıza inşallah rabbim yeterki sağlıkla ve hayırlısı ile ol desin...
Inşallah bende tez zamanda ilaçları tamamlayıp hayırlısı ile tedavime başlarım...

Canım ilgine çok teşekkürler rabbim sanada mucizelerini sağsalim kucağına almayı nasip etsininşallah darısı başımıza inşallah rabbim yeterki sağlıkla ve hayırlısı ile ol desin...
Inşallah bende tez zamanda ilaçları tamamlayıp hayırlısı ile tedavime başlarım...

inşallah canım arkadaşım inşallah sende tez veakitte kavuşursun bebişlerine

Amin cnm ben ben tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

ardaşlar ilaç ihtiyacım hala devam etmektedir
ilginize teşekkürler...

nurticim bende puregon ve gonal f arıyorum. puregon ve gonalf sanırım aynı ilaçlar.istersen doktoruna bir sor.çünkü gonal f satan arkadaşlar var.yardımcı olur diye söyledim.

Canım benim doktorum puregon istiyor gonal-f istemiyor sağol ilgin için çok teşekkürler...

canım benimde tedawim sirüyor.ama kullandığımdan 300ml artıcak gibi ama açılmış bi saöleyeyim dedim

Ne kadar kalırsa duruma göre bana sölersin çok sağol teşekür ederim ilgine bide doktoruna soraramısın açıldıktan sonra ne kadar kullanılıyor gün olarak teşekkürler...

canım ayrıca 1 kutuda kullanılmamış var.300ml ben antalyadayım bnde ücretli aldım ama uygun bi fayata veririm.ben açldıktan sonra 3 ay kullanılabilir dedi doktor.ama uygun koşullarda saklanırsa zaten benimkini eczacı muhafaza ediyor onda bi problem olmaz.yani toplam 300ml açılmamış ve en az içinde 250ml kalmış 2 kutu oluyor bende

Hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul edip mucizemize kavuşmamızı nasip etsin inşallah
amin..

Back