OCAK AYİNDA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BASLAYACAKLAR, BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM

Benim Opu işleminden sonra Olmam gereken günden üç gün erken oldum.bir arkadaşım hemen olmuştu.sonuçta vücuda fazla hormon yükleniyor ve değişiklik gösterebiliyor.yumurtan toplandı takma onu nasıl olsa bu ay transfer olmayacak..

Kızlar merhaba ben sizlere bilgi almak için yazıyorum. Daha önce dış gebelik geçirdim. Tek tüpüm var şimdi tekrar etti diğer tüpte ama inşallah kendi düşecek gibi yada ilaçla. Doktor tekrarlayabilir dedi. Bundan sonra tüp bebek denemek istiyorum. Sizleri de takip ediyorum doktor tüp bebek düşünüyorsan diğer tüpü alabiliriz ödem varsa akıntı yaparsa sorun olabilir yada nadiren tüp bebek denemesi rahimden kalan tüpüne geçip dış gebelik yapabilir dedi fikrinizi almak istedim

Hemen neden transfer yapmıyorlar bize sizde de aynı olmuş ,birde bana histereskopi yapalım diyor doktorum. Ege üni den randevu aldım bu gerekli mi diye bir doktorla daha grsmek istiyorum. Gerci doktorumun gerekli olmayan bir tedaviyi önereceğini sanmıyorum ama

Evet, öyle imiş. Benim de iki tüpum tıkalı. Yeri tam bitiş noktasında olduğu için benimkilere herhangi bir operasyon yapmadılar. Bencede eğer açıklık varsa kapattir. Oradan gelen irin bebeğin düşmesine sebep oluyormuş

benim hormon değerlerim yüksek çıktığı için embriyo rahimde tutunamaz diye dondurdular.iyi ki de yapmışlar opudan sonraki gaz karın ağrısı1 hataya yakın geçmedi bende.hem dondurulan embriyolardan çözüldüğünde de iyi kaliteli olanı ayırt edebiliyormuş bu da iyi bir durum.histereskopinin hiç bir zararı yok bence de çektir.belki tüpler kapalıdır ona göre hareket eder doktor.bir sıkıntı olmasa bile film çekilirken kullanıln ilaç tüpleri ve yolları temizliyor bu da iyi birşey.ben iki sene önce çketirdim doktor çektirelim desin diye çok istedim ama gerek duymadı :)))

Tuplerim zaten kapalı işte ne yapacakki bende bunu merak ediyorum. Bir sorun varsa içerde düzeltiriz diyor. Ama benim pek aklıma yatmıyor işte.

Peki sizce laparoskopi ile tüpü kontrol edip sorun yaratacaksa alması mı iyi yoksa burada öğrendiğim rahim filmi ile Dr bunu görebilir mi ? (Doktor kontrol etmek değil de direk almak fikrini verdi) operasyon kapalı da olsa beni korkutuyor çünkü. Ama ileride tüp bebek düşününce sıkıntı yaratıp yaratmayacağını da öğrenmek gerekir tabi

Merhaba benim hiç belirtim olmadı 10. Güne kadar test günümden 1 gün önce başım çok dönüyordu tansiyonum düşük çıktı yine hamileyimdir diye konduramadım belkide daha önce düşük yaptığım için kendimi korumaya almıştım

Geçen sefer inanılmaz derecede halsizdim sürekli uyuyordum 5. Gün embriyosuydu bütün belirtileri yaşamıştım 11 gün test sonucum 58 çıkmıştı sonrasında 1 kaç hafta içinde bebeğimi kaybettim kanamam başladı ve durmadı.. Bu sefer 3. Gün embriyo transferi oldu 11. Gün beta hcg 165.79 du 13. Gün 368. 54 çıktı keseyi 20. Gün gördük çok şükür umarım sizede nasip etsin inşallah Allah

Amin canim çok sağol allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Tuplerim zaten kapalı işte ne yapacakki bende bunu merak ediyorum. Bir sorun varsa içerde düzeltiriz diyor. Ama benim pek aklıma yatmıyor işte.
kapalı olan tüpleri,film çekilirken kullanılan ilaç bazen açabiliyor.birde bildiğim kdarıyla tüplerin tıkalı olduğu yerde öenmliymiş.bazen tüpler tıkalı olsa bile alınmadan da tüp bebek tedavisi yapılabilir,bazende alınması gerekiyor.bence doktoruna güven ve çektir.tedavin için daha garantili bir işlem olur. :)

Kızlar benim testim pozitif , bir yandan da ohss olmuşum, bugun doktor kontrolüne gittim, deli karın ağrıları bundan dolayıymış, fazla hormon stimulasyonu, bol su içmek gerekiyormuş. Ani kilo alımım ve göbeğimin aşırı şişmesi buna bağlıymış.
Hamilelik oluşunca daha şiddetleniyormuş. benimkisi ondan şiddetlenmiş olabilrmiş. O durumda dinlenmeniz gerekiyormuş.

Var canım hayırlı olsun inş güzel artar .erken öğrenmişsin beklemek zor oluyor erken öğrenince
Öğrenmeden beklemek daha zor valla
Maşallah ins katlanır değerin belirtilerin varmiydi
İnşallah canım. Ben hayatımda içmediğim kadar su içmeye başladım dudaklarım kuruyor sürekli. Sonra inanılmaz bir gaz ağrısı ve şişkinlik bir de belim bir anda zonkluyor gibi oluyordu. İlaçlara yormuştum ben. 4. günde test yapmaya başladım pozitif çıktı ilkinde ama ovitrellenin etkisidir dedim. Ama her gün daha koyu kırmızı oldu kanda da 7. günde 54.6 çıktı. Allah herkesin gölüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…