saol cnm.amin inşallah isteyen herekese versin.bir fotoğraf daha ekleme yaptım önceki fotnonun yanına biraz daha net :)Çok teşekkür ediyorum canım. Allah kucağını sağlıcakla doldursun inşallah
Sürekli tekrarlayan enfeksiyonunuz varmı pekiben iki sene önce hsg çektirdim bir sorun yoktu ama iki sene içinde acaba bi sorun olup tüpler kapanmış olabilir mi yada sıvı birikmesi olmuşmudur diye düşünmeden edemiyorum.doktor tekrar çektirme gereği duymadı hayırlısı..
Canım valla bilmiyorum belirti bile olsa psikolojik diyorum. Bende de kasık ağrısı var hafiften duygusaldan ziyade sinirliyim nedenseK Kaptannn , @Galadriel_ kızlar nasilsiniz? Transfer sonrası 4. Günüm. Akinti ve kasıklarda şişkinlik var. Bi de acayip duygusalim bgn. Bıraksalar salya sümük ağlayacağım.sizlerde durum nasil, merak ediyorum
1 şubat benim de test tarihim. Ama cuma günü kan vermeyi düşünüyorumCanım valla bilmiyorum belirti bile olsa psikolojik diyorum. Bende de kasık ağrısı var hafiften duygusaldan ziyade sinirliyim nedense1 şubat test günüm sizin ne zamandı?
Belli olur mu ki1 şubat benim de test tarihim. Ama cuma günü kan vermeyi düşünüyorum
Cuma, transferden sonraki 10. Gün. Belli olur diye umut ediyorum. Cok büyük stres altındayım. Aslında kendimi %50 şansın var diye sartlandirmistim. Ama Gün geçtikçe stresim arttı. Ya benim yüzümden olmazsa diye düşünüyorum. Bi de mantar oldum şimdi.acaba tutunmuş muydu, mantarla birlikte düşer mi diye daha da panik oldum.Belli olur mu ki
hayır .sadece tiroid hastasıyım onun için de yıllardır ilaç kullanıyorum.yumuurtalık rezervlerim çok iyi.eşiminde tahlilleri de çok kötü değil ama olmadı.heyecanla bekliyorum transfer zamanını iki ay dinlenmedeyim..Sürekli tekrarlayan enfeksiyonunuz varmı peki
Stres yapma her şey olacağına varır. Keyfine bak bu dönemde düşünmemek elde değil fakat düşünmemeye gayret göster. Eğer kısmetı varsa bebeğinin her türlü seninledir içini ferah tut.Cuma, transferden sonraki 10. Gün. Belli olur diye umut ediyorum. Cok büyük stres altındayım. Aslında kendimi %50 şansın var diye sartlandirmistim. Ama Gün geçtikçe stresim arttı. Ya benim yüzümden olmazsa diye düşünüyorum. Bi de mantar oldum şimdi.acaba tutunmuş muydu, mantarla birlikte düşer mi diye daha da panik oldum.
Anladım canım neden iki ay dinlenmedesiniz direk tedaviye başlayınhayır .sadece tiroid hastasıyım onun için de yıllardır ilaç kullanıyorum.yumuurtalık rezervlerim çok iyi.eşiminde tahlilleri de çok kötü değil ama olmadı.heyecanla bekliyorum transfer zamanını iki ay dinlenmedeyim..
tedaviye başladım.yumurtalarım toplandı 4 embriyom oluştu.dondruldular.hormonlarım yüksek çıktı.hormon düzelmesi ve rahimin dinlenmesi için iki ay dinleme verdiAnladım canım neden iki ay dinlenmedesiniz direk tedaviye başlayın
Anladım canım hayırlısı olsunhayır .sadece tiroid hastasıyım onun için de yıllardır ilaç kullanıyorum.yumuurtalık rezervlerim çok iyi.eşiminde tahlilleri de çok kötü değil ama olmadı.heyecanla bekliyorum transfer zamanını iki ay dinlenmedeyim..
teşekkür ederim :)Anladım canım hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun çok sevindim. Hangi hastanede tedavi gördünüz. Kaçıncı denemenizdi. C.tesi günü yumurtalarim toplandı benim de. 27 adetEvet çok şükürkalp atışını duymayı bekliyoruz
2 yıldır çocuk için uğraşıyorduk.bir çok doktora gittik bütün tahlilleri yaptırdım bu süreçte.eşimde de bende de hiç bir sorun yoktu.açıklanamayan infertilite dedi doktor.
hem rapor alabilmek için hemde şansımızı denemek için 2 kez iğneli tedavi ile aşılama denedim tutmadı.
biz 2 kez iğneli aşılama tedavisi olup negatif sonuç alınca rapor alma ihtimalimiz olduğu için başvurduk ama başka sebeplerden de rapor alma hakkınız olabiliyor.mesela kapalı tüp yada sperm sorunu..(internet üzerinden araştırın tüp bebek sgk desteği diye)
bulduğunuz ildeki devlet ve araştırma hastanelerini arayın rapor verip vermediklerini öğrenip ona göre hareket edin.Ben trabzon karadeniz teknik üniversitesi farabi hastanesi ile görüştüm.ekte attığım kağıdı bana verdiler.bütün belgeleri tamamladık başvuruyu yaptık ve 20 gün içerisinde rapor onaylandıktan sonra ilk adetimde tedaviye başladık.hastanelerin istediği belgelerde ve geçerlilik sürelerinde farklılık olabiliyor.ben örnek olması için kağıdın fotoğrafını attım.siz ilk olarak rapor alabileceğiniz hastaneyi bulun ve onların istedikleri belgeleri hazırlayın...
şuan trabzon medikalparkta tedavi görüyorum raporlu olduğum için hastane ücreti yarı yarıya düştü özellikle ilaçlarda çok indirim oluyor..
hastane ücreti 9000 di ben 5500 raporla ödedim
şuana kadar kullandığım ilaçlar 5900 dü ben 1800 ödedim.
Benimde c.tesi toplama oldu. Ama transfer yapılmayacak. 27tane yum. Toplandığından ve rahimde kıvrılma olduğundan bu şekilde oldu. Siz ne yaptınızHayır cuma günü toplama yapılıcak
Merhabalar İzmir Tepecik araştırma hastanesi üremeye yardımcı tüp bebek servisinde oldu tedavim 3. Denememiz bizim ilk tedavide embriyomuz oluşmadı 7 yumurta toplandı bizim erkek faktör eşimin sperm sayısı düşük ve morfolojisi kötü 2. Tedavimde 10 yumurtam vardı ve 3 embriyo oluştu 5. Güne giden embriyomuzu transfer ettiler hamile kaldım Ekim ayında fakat düşükle sonuçlandı bu tedavimden 9 yumurtam oluştu 1 sağlıklı embriyomuz vardı 3. Gün embriyo transferi oldu şu anda kalp atışlarını duymayı bekliyoruz
merhabalar..
tedaviye başladınız mı bilmyorum ama devlet hastanelerinden rapor alıp özel hastanede tüp bebek tedavisi yaptırabiliyorsunuz.çok büyük fiyat farkı oluyor.ben araştırma hastanesinden rapor aldım trabzon medikal parkta tedaviye başladım yarı yarı fiyat düşüyor.bilginiz olsun :)
Merhabalar İzmir Tepecik araştırma hastanesi üremeye yardımcı tüp bebek servisinde oldu tedavim 3. Denememiz bizim ilk tedavide embriyomuz oluşmadı 7 yumurta toplandı bizim erkek faktör eşimin sperm sayısı düşük ve morfolojisi kötü 2. Tedavimde 10 yumurtam vardı ve 3 embriyo oluştu 5. Güne giden embriyomuzu transfer ettiler hamile kaldım Ekim ayında fakat düşükle sonuçlandı bu tedavimden 9 yumurtam oluştu 1 sağlıklı embriyomuz vardı 3. Gün embriyo transferi oldu şu anda kalp atışlarını duymayı bekliyoruz