- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Canim ben Almanyada yasiyorum. Saglik sektörü burda cok berbat. Uzun sürmesinin hikayesi de uzun. ameliyattan hemen sonra doktoru randevu icin aradik, ekimden önce devletten sigortalilari kabul etmiyormus, devlet sigortasiyla sorun varmis falan filan. neyse mecbur bekledik ekime kadar sonra gene aradik, bu sefer de kasim sonuna kadar bekleyin dediler, haydaaa. Neyse baska doktor aradik, randevu gününe kadar bi ay da öyle bekledik. oldu sana kasim zaten. Simdiki doktor da esimin özel sigortasi masrafi karsilasin diye esimde kabahat buldu, sperm yavasligi var dedi, onun ispati icin bir ay arayla iki kez sperm verdi esim. Simdi de ben gögsümde bi sertlik kesfettim, rahatsiz ediyor beni, doktor ultrasonda bakacakmis pazartesi günü.
Bu arada esim bu kadar baskiya dayanamiyor vazgecmek üzere. Görümcem sagolsun gözünü korkutmus. yok cabuk büyüyorlar yok sorumluluk bimemne, kendi sorumluluklarini bilmeden yapmis cocuklarini heralde
canım allah kolaylık versin gerçekten çok uğraştırıyolar keşke tr gelme gibi bir imkanınız olsa bu kadar uzun sürmezdi valla görümcende çocuk var ya korkutur tabi olmasaymış görürdüm onu