- Konu Sahibi papatya7203
Kimyasal gebelik geçirmiştim tam 1 sene oldu inş bu ay çok umutluyum pozitif olursa ilk buraya yazıcam15 inde olmam gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal gebelik geçirmiştim tam 1 sene oldu inş bu ay çok umutluyum pozitif olursa ilk buraya yazıcam15 inde olmam gerek
YapılıyorMerhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum yarın 5. Kez klomene başlayacağım doktorum bu son çünkü en fazla 5 doz içilebilir dedi. Olmazsa artık çatlatma iğnesi ile devam etmen gerekiyor dedi. Ama bunun için artık infertilite bölümüne gitmem gerektiğine söyledi. Burada çatlatma iğnesi olan arkadaşlar varsa bu konuda beni aydınlatabilir mi acabaDevlet hastanelerinin kadın doğum bölümünde yapılmıyormu bu tedavi gerçekten
daha 10 gun var kuzum gecen ay gun gun kendimde belirti aradim vardi da ama bosunaymis cok uzuldum bu ay bakmiycam dedim o yuzden belirtiye cunku regl oncesi belirtilerle ayni15 inde olmam gerek
insallah canimKimyasal gebelik geçirmiştim tam 1 sene oldu inş bu ay çok umutluyum pozitif olursa ilk buraya yazıcam☺
Başladım evet adet biter bitmezben gittigidiyordan laboquick 20li ovulasyon aldim eger bu ay olmazsa bende ondan alayim bari basladim ben yapmaya sen basladin mi kuzum
Başka bir sayfa var ovülasyontakiplisayfa ismi orda daha uygun 40lı paket 4tanede erken gebelik testi 60tl kargo ile 70tlye aldımpakete göre değişiyor. Ben 30’luk+ 2 gebelik testi paketini 60 tl’ye aldım. Kargo da hızlı, iyi gibi bakalım.
Bitkisel kürleri deneseniz birde benimde 2 oğlum var tek seferde oldular şuan 3.cü için 1.buçuk yıldır uğraşıyorum 2 düşük oldu yaşım 36Evet evet denedim tabi ağustos Eylül ayında kullandım yumurtlamayı hep gördüm ama olmadı yine.Israrcı olmayacağım artık bu ay ilaç son benim çatlatma iğnesi vs içinde ne yazıkki zamanım yok olmazsa akışına bırakmaya karar verdim. Nasipte ne varsa o❤
Ben de 15 ocağı bekliyorum. Ama testlerde hala tam koyuluk yakalayamadım. Henüz yumurtlamamış bile olabilirim. Ebru hanım olmamış dedi ama ben 2 aydır hiç göremedim iki çizginin aynı koyulukta olduğunu.15 inde olmam gerek
ben de ovülasyon testlerinde iki çizgiyi aynı koyulukta hiç göremiyorum.. acaba yaparken bir yanlışlık mı yapıyorum ki..Ben de 15 ocağı bekliyorum. Ama testlerde hala tam koyuluk yakalayamadım. Henüz yumurtlamamış bile olabilirim. Ebru hanım olmamış dedi ama ben 2 aydır hiç göremedim iki çizginin aynı koyulukta olduğunu.
Testi yapmadan önce 4 saat sıvı su tüketmeyin deniyor zamanlamayla ilgili bir sıkıntı olmasın acaba seninde 31-1 i gibi pik olması lazımdı o tarihe göre amaBen de 15 ocağı bekliyorum. Ama testlerde hala tam koyuluk yakalayamadım. Henüz yumurtlamamış bile olabilirim. Ebru hanım olmamış dedi ama ben 2 aydır hiç göremedim iki çizginin aynı koyulukta olduğunu.
Bende senin gibiyim canım al hatta gosterım daha var dımı yumurtlama yaMerhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşındayım daha önce aralıklarla çocuk denedik ama aralıktan itibaren ara vermeden denemeye karar verdik aralık ayında ovulasyonla takip etmedim ama sık ilişki olmuştu yinede olmadı bu ay ovulasyon testi aldım onunla deniycem cumartesi başlıycam ovulasyon testine var mı böyle deniycekler gelin beraber geçirelim bu süreci aralık ayından öğrendiğim şey öyle belirti falan aramıycam bu ay daha sakin olucam kafaya takmamaya çalışıcam çünkü geçen ayda bir sürü belirti oldu hatta silik çizgi bile çıktı ama sonuç bomboş bu ay ne bir belirt arıycam ne de regl tarihim geçmeden test yapıcam bu süreç sizlere neler kattı tavsiyeleri olan herkesi bekliyorum
Bende senin gibiyim canım al hatta gosterım daha var dımı yumurtlama ya
Bence daha var canım benimde bu şekilde oldu testim t nın c gibi olması lazımmışBende senin gibiyim canım al hatta gosterım daha var dımı yumurtlama ya
Yanı dun esımle bırlıkte oldum bugun olmasam yarın tekrar olsam daha iyi olur dımıBu gün yaptığım te
Bence daha var canım benimde bu şekilde oldu testim t nın c gibi olması lazımmış
Yumurtlama yı görünceye kadar gün aşırı devam et bence yani Bi gün olmazsa diger gün birlikte olYanı dun esımle bırlıkte oldum bugun olmasam yarın tekrar olsam daha iyi olur dımı
Dogru diyorsun yumurtlama gorene kadar gun asırı devam erdem yumurtayı gorunce hergun yaklasmıs ama dımı canımYumurtlama yı görünceye kadar gün aşırı devam et bence yani Bi gün olmazsa diger gün birlikte ol