• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum yarın 5. Kez klomene başlayacağım doktorum bu son çünkü en fazla 5 doz içilebilir dedi. Olmazsa artık çatlatma iğnesi ile devam etmen gerekiyor dedi. Ama bunun için artık infertilite bölümüne gitmem gerektiğine söyledi. Burada çatlatma iğnesi olan arkadaşlar varsa bu konuda beni aydınlatabilir mi acaba🤔Devlet hastanelerinin kadın doğum bölümünde yapılmıyormu bu tedavi gerçekten 😔
Yapılıyor

Merhaba Hanımlar bende ay başında aldım insatgramda ovülasyontakiplisayfa diye bir sayfa var ondan aldım 40 günlük ovülasyon testi 4 adet erken gebelik testi kullandım 16 ve 17.gün koyuluk oldu bayan yardımcı oluyor foto yolluyorsun o sayfa sahibi bayana takibi birlikte yapıyoruz şuan beklemedeyim yumurtlama dan 13 gün sonra erken gebelik testi ni yap dedi onu bekliyorum bugün 9.gün 13 ocakta adet günü kısmet ilk deneme

pakete göre değişiyor. Ben 30’luk+ 2 gebelik testi paketini 60 tl’ye aldım. Kargo da hızlı, iyi gibi bakalım.
Başka bir sayfa var ovülasyontakiplisayfa ismi orda daha uygun 40lı paket 4tanede erken gebelik testi 60tl kargo ile 70tlye aldım

Evet evet denedim tabi😔 ağustos Eylül ayında kullandım yumurtlamayı hep gördüm ama olmadı yine.Israrcı olmayacağım artık bu ay ilaç son benim çatlatma iğnesi vs içinde ne yazıkki zamanım yok 😏olmazsa akışına bırakmaya karar verdim. Nasipte ne varsa o❤
Bitkisel kürleri deneseniz birde benimde 2 oğlum var tek seferde oldular şuan 3.cü için 1.buçuk yıldır uğraşıyorum 2 düşük oldu yaşım 36

15 inde olmam gerek
Ben de 15 ocağı bekliyorum. Ama testlerde hala tam koyuluk yakalayamadım. Henüz yumurtlamamış bile olabilirim. Ebru hanım olmamış dedi ama ben 2 aydır hiç göremedim iki çizginin aynı koyulukta olduğunu.

Ben de 15 ocağı bekliyorum. Ama testlerde hala tam koyuluk yakalayamadım. Henüz yumurtlamamış bile olabilirim. Ebru hanım olmamış dedi ama ben 2 aydır hiç göremedim iki çizginin aynı koyulukta olduğunu.
ben de ovülasyon testlerinde iki çizgiyi aynı koyulukta hiç göremiyorum.. acaba yaparken bir yanlışlık mı yapıyorum ki..

Testi yapmadan önce 4 saat sıvı su tüketmeyin deniyor zamanlamayla ilgili bir sıkıntı olmasın acaba seninde 31-1 i gibi pik olması lazımdı o tarihe göre ama

Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşındayım daha önce aralıklarla çocuk denedik ama aralıktan itibaren ara vermeden denemeye karar verdik aralık ayında ovulasyonla takip etmedim ama sık ilişki olmuştu yinede olmadı bu ay ovulasyon testi aldım onunla deniycem cumartesi başlıycam ovulasyon testine var mı böyle deniycekler gelin beraber geçirelim bu süreci aralık ayından öğrendiğim şey öyle belirti falan aramıycam bu ay daha sakin olucam kafaya takmamaya çalışıcam çünkü geçen ayda bir sürü belirti oldu hatta silik çizgi bile çıktı ama sonuç bomboş bu ay ne bir belirt arıycam ne de regl tarihim geçmeden test yapıcam bu süreç sizlere neler kattı tavsiyeleri olan herkesi bekliyorum
Bende senin gibiyim canım al hatta gosterım daha var dımı yumurtlama ya

Eklentiler

• IMG_20200105_195905.jpg
    IMG_20200105_195905.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 60
Bu gün yaptığım te

Bence daha var canım benimde bu şekilde oldu testim t nın c gibi olması lazımmış
[/QUOTE]
Yanı dun esımle bırlıkte oldum bugun olmasam yarın tekrar olsam daha iyi olur dımı

Bu gün yaptığım te

Bence daha var canım benimde bu şekilde oldu testim t nın c gibi olması lazımmış
Yanı dun esımle bırlıkte oldum bugun olmasam yarın tekrar olsam daha iyi olur dımı
[/QUOTE]
Yumurtlama yı görünceye kadar gün aşırı devam et bence yani Bi gün olmazsa diger gün birlikte ol

Yumurtlama yı görünceye kadar gün aşırı devam et bence yani Bi gün olmazsa diger gün birlikte ol
[/QUOTE]
Dogru diyorsun yumurtlama gorene kadar gun asırı devam erdem yumurtayı gorunce hergun yaklasmıs ama dımı canım

Dogru diyorsun yumurtlama gorene kadar gun asırı devam erdem yumurtayı gorunce hergun yaklasmıs ama dımı canım
[/QUOTE]
Bence yaklaşmış canım

Selam kızlar :)
Bende katıldım aranıza.
Sat 24 aralık.
3 aydır olmuyor bizimde.
2 yaşında bi oğlum var. Kardeşi olsun istiyorum.
3 aydır olmayınca bitki kürleri, bal tarçın çörek otu kürü yaptım.
Şimdide incir kürü içiyorum.
Bi yandan da ovulasyon yapmaya başladım.
Bugün 5. Testi yaptım henüz yok.
Kürler işe yararsa 7sinde yumurta olması lazım. Belkide daha geç olur bilmiyorum.
Ben yine sadece testlere güvenmeyip bu ay 1 gün boş 1 gün ilişki olarak ilerliyoruz.
İnşallah hepiniz bu ay hamiş olur Eylül anneleri kısmına terfi ederiz :)

Back