- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
bende yarin sabah test yapicam yine yumurtlamadan sonra 11 gun gecmis oluyor cikar herhalde demi arrik silikte olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi belirtin var mı?bende yarin sabah test yapicam yine yumurtlamadan sonra 11 gun gecmis oluyor cikar herhalde demi arrik silikte olsa
kasigimda batmalar oluyor kuzum baska belirtim yokBi belirtin var mı?
kuzum benim iliskiden 8 gun gecti cikmadi hayirlisi insallah vardir canim
Çıkar canım benim çıkmıştı inş sevinçli haberlerini alırızbende yarin sabah test yapicam yine yumurtlamadan sonra 11 gun gecmis oluyor cikar herhalde demi arrik silikte olsa
Canım her hamilelik farklı oluyormuş diye duymuştum. Hep aynı belirtiler olmuyormuş.1 hafta oldu işte benimde. 1 hafta daha bekliycem.
Ama kasık ağrılarım kesildi.
Oğlumda hep pede dolaştım adet olucam diye.
Ondan bi umutsuzluk var içimde.
Canım çift çizgi derken, t çizgisi c ile aynı veya daha koyu olunca yumurtlama başlıyor demek, ertesi gün silikleşince de çatlıyor demek. İlişki o zamanlarda olmalı. Tabii onun dışında da gün aşırı tavsiye ediliyor. Yumurtlama dışındaki çizgiler hep çıkar normal o lh hormonundan. Yumurtlama genelde her ay 1 keredir, nadiren 2 olduğu oluyor bazı kişilerde. Bir de erken gebelik testi ilişkiden hemen sonra çıkmaz yani döllenme bile olmamış olabilir o sırada. Sen çok çok erken test yapmışsın. Adeti bekle test için.Adet takip programıba gmre 4ay denedim olmadı en son kasım da yunurtlama takip için test aldım,adet öncesi ve bitimi çift çizgi çıktığını gmrdüm(kist vb hiçbir sorunum yok)Aralıkta da adet 13 ben 8,9unda çift çizgi gördüm 9Aralık değerlendirdim 10unda (3gün önce hastalandım ama 3gün sürdü) sonra 17sinde çizgi çift oldu o günü de değerlendirdim . 20sinden beri batmalar var ,erken gebelik testi yaptım 20,21 negatif.Son birkaç gündür ovs.testi hep 2.çizgi silik bari değerlendirelim dedik .Ama bende mi anormallik var Testlerinde mi 1 ayda 2 defa ki bu ay 2 defa çizgiler halay gibi dizildi ,bilemiyorum takipteyim.Normalde ayda 1 defa olur diyorlar.
yok ben Aralık sonu çift çizgiyi görünce denedik .13 Ocakta olmam lazım 7gün çok şiddetli olurum,ama 10 ocakta sadece 2gün az az 3.gün peçeteye silince geldi o yüzden 5 gün geçince adet yaptım fos ve adetin 14 gün yumurtlamam gereken günlerde hiç çizgi olmadı hep adet sonu ve başında oldu kafam karıştı .valla okuyan kızmasınCanım çift çizgi derken, t çizgisi c ile aynı veya daha koyu olunca yumurtlama başlıyor demek, ertesi gün silikleşince de çatlıyor demek. İlişki o zamanlarda olmalı. Tabii onun dışında da gün aşırı tavsiye ediliyor. Yumurtlama dışındaki çizgiler hep çıkar normal o lh hormonundan. Yumurtlama genelde her ay 1 keredir, nadiren 2 olduğu oluyor bazı kişilerde. Bir de erken gebelik testi ilişkiden hemen sonra çıkmaz yani döllenme bile olmamış olabilir o sırada. Sen çok çok erken test yapmışsın. Adeti bekle test için.
Canım her hamilelik farklı oluyormuş diye duymuştum. Hep aynı belirtiler olmuyormuş.
yok ben Aralık sonu çift çizgiyi görünce denedik .13 Ocakta olmam lazım 7gün çok şiddetli olurum,ama 10 ocakta sadece 2gün az az 3.gün peçeteye silince geldi o yüzden 5 gün geçince adet yaptım fos ve adetin 14 gün yumurtlamam gereken günlerde hiç çizgi olmadı hep adet sonu ve başında oldu kafam karıştı .valla okuyan kızmasın
Haklısın insan duramıyor sabırsızlanıyoruz ama canım 10 gün baya bi erken. Bence en azından 12 gün sonra yap testi.Benim için 1 hafta beklemek çok zor :)
Ama çıkmaz diye düşünüyorum.
Normal zamanda yumurta olsa 10 gün sonra adete 3 4 kala öğrenenler de var.
Acaba 1 2 gün sonra test yapsam belli olur mu ki 10 gün oluyor şüpheli ilişkiden sonra.
Ha tabi ben o gün için acaba yumurta mı dedim.
Yoksa oda belirsiz yani.
Ogün akıntı gördüm peçeteye geldi.
Öncesinde de gelmişti ama pik olmamıştı.
Bekleyip göreceğiz
Valla erken gebelik testinden 2 gün arayla 3 defa yaptım negatif.4 gün sonra ovs testi ile yapıyorum hep 2.çizgi silik,yumurtlamam değişmiş de olabilir,çünkü kızıma hiçbir sorun yokken evliliğimin 7senesinde kucağıma aldım ,zor hamile kalıyorum Kan verip üzülmek istemiyorum kızım çok istiyor .2.5 yaşında ağzıma ekmek sokup anne ye bebiş aç diyo yazık ,komşumda hamilesin sen diyince hepsinin sonunda negatif okurda üzülürüm.Ayın 13ünü beklemekten başka çarem yok.(ama gebelik belirtilerinin hepsi var,adet geçikmesi hariç.ama yunurtlama belirtileri de aynı okuyor)şimdi anladım canım karışık yazmışsın. O zaman o kanama yerleşme olabilir. Gebelik testin belki bozuktur. En garantisi kan testi canım hemen yaptır bence. İnşallah hamilesindir ☺
Valla erken gebelik testinden 2 gün arayla 3 defa yaptım negatif.4 gün sonra ovs testi ile yapıyorum hep 2.çizgi silik,yumurtlamam değişmiş de olabilir,çünkü kızıma hiçbir sorun yokken evliliğimin 7senesinde kucağıma aldım ,zor hamile kalıyorum Kan verip üzülmek istemiyorum kızım çok istiyor .2.5 yaşında ağzıma ekmek sokup anne ye bebiş aç diyo yazık ,komşumda hamilesin sen diyince hepsinin sonunda negatif okurda üzülürüm.Ayın 13ünü beklemekten başka çarem yok.(ama gebelik belirtilerinin hepsi var,adet geçikmesi hariç.ama yunurtlama belirtileri de aynı okuyor)
Amin inşallah ,en çok kızım için yoksa yapmazdım.Geçen yolda kendinden 2yaş kız gördü abla diyip sarılıp sürüklüyor ne yapcaksın sürükleme diyorum, bize gelsin kalsın diyo,evde tek sıkılıyor.Bana ve isteyen herkese çocuk nasip et allahım aminay kıyamam kızın çok tatlıymış maşallah. beklemek çok zor oluyor böyle zamanlarda. umarım geliyordur kardeşi canım
canim silik bir cizgi miydi belirgin miydiÇıkar canım benim çıkmıştı inş sevinçli haberlerini alırız
hadi insallah kuzumBenim için 1 hafta beklemek çok zor :)
Ama çıkmaz diye düşünüyorum.
Normal zamanda yumurta olsa 10 gün sonra adete 3 4 kala öğrenenler de var.
Acaba 1 2 gün sonra test yapsam belli olur mu ki 10 gün oluyor şüpheli ilişkiden sonra.
Ha tabi ben o gün için acaba yumurta mı dedim.
Yoksa oda belirsiz yani.
Ogün akıntı gördüm peçeteye geldi.
Öncesinde de gelmişti ama pik olmamıştı.
Bekleyip göreceğiz
insallah Rabbim nasip eder canimAmin inşallah ,en çok kızım için yoksa yapmazdım.Geçen yolda kendinden 2yaş kız gördü abla diyip sarılıp sürüklüyor ne yapcaksın sürükleme diyorum, bize gelsin kalsın diyo,evde tek sıkılıyor.Bana ve isteyen herkese çocuk nasip et allahım amin
gunaydin kizlar yumurtlamadan sonra 10 gun gecti bugun sabah oncomed marka test yaptim boyle cok silik bir ikinci cizgi cikti gecen ayda basima gelmisti bu silik ikinci çizgiler ama bu sefer hemen 5 dk icinde cikti ama cok silik bir acaba mi dedim bekliyorum bakalim bugun adet gunum