• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydin kizlar yumurtlamadan sonra 10 gun gecti bugun sabah oncomed marka test yaptim boyle cok silik bir ikinci cizgi cikti gecen ayda basima gelmisti bu silik ikinci çizgiler ama bu sefer hemen 5 dk icinde cikti ama cok silik bir acaba mi dedim bekliyorum bakalim bugun adet gunum

Ayy hadi inşallah kuzum 😍
Bugün silikse ve bebek varsa yarın daha koyu olacak.
Bitane daha başka marka al sabaha.
Yada hiç öyle bekleme git acile bi kan ver emin olursun

gunaydin kizlar yumurtlamadan sonra 10 gun gecti bugun sabah oncomed marka test yaptim boyle cok silik bir ikinci cizgi cikti gecen ayda basima gelmisti bu silik ikinci çizgiler ama bu sefer hemen 5 dk icinde cikti ama cok silik bir acaba mi dedim bekliyorum bakalim bugun adet gunum
Adet günü cikmasi umutlu,yarinda yapcanmi

kuzum cok silik resmini ceksemde gorunmez sanirim bir bakayim gecen ay hatirliyirsan yine bu silik cizgiler beni heveslendirmisti sonra hic bir sey cikmadi ama bu hemen cikti ondan yine acaba mi dedim

Yarın da yap mutlaka testi yine çıkarsa direkt kan ver derim ben en garanti. 😊

Ayy hadi inşallah kuzum 😍
Bugün silikse ve bebek varsa yarın daha koyu olacak.
Bitane daha başka marka al sabaha.
Yada hiç öyle bekleme git acile bi kan ver emin olursun
acile direk gebelik icin kan vericem desem bakarlar mi diyorlar ya 10 gun gecsin falan

tebrikler canim kac gun gecmisti belirtin var miydi
Arkadaşlar ben iki defa tüp bebek yaptım basarisiz oldu. Sonra artik yapmayacam dedigim zamanda hamile kaldim ayın 20 sinde adet günümdü bir ikidamla kan geldi sonra hicbirsey yok dünde gebelik testim yoktu ovilasyon testi yaptim cıktı sonra gebelik aldim yaptım cıktı sonra gidip kanverdim değerim 1400 lerde

Arkadaşlar ben iki defa tüp bebek yaptım basarisiz oldu. Sonra artik yapmayacam dedigim zamanda hamile kaldim ayın 20 sinde adet günümdü bir ikidamla kan geldi sonra hicbirsey yok dünde gebelik testim yoktu ovilasyon testi yaptim cıktı sonra gebelik aldim yaptım cıktı sonra gidip kanverdim değerim 1400 lerde
Ne güzel bi haber. Değer de güzel çıkmış. Hayırlı olsun çok, darısı başımıza😃

Ay çok sevindim canım benim.
Darısı bizlerin başına inşallah. ❣️

kizlar sizce var mi bir sey ben mi hic yoktan cizgi goruyorum gecen ayda boyle oldu ama 1 saat 2 saat sonra bu cizgi çıkmıştı bu direk 5 dkda cikti keske erken gebelik testi yapsaydim cok silik bir sey
20200126_112803.jpg
20200126_112814.jpg

Ne mutlu sana kendiliginden oldu sanirim ,rabbim saglikla versin kucagina

Back