- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
ben test yaptim cikmadi kuzum benimAz kalmis,ben bu ay nasi gecti anlamadim dusunmedim cok cnku hayirlisi olsun hakkimizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben test yaptim cikmadi kuzum benimAz kalmis,ben bu ay nasi gecti anlamadim dusunmedim cok cnku hayirlisi olsun hakkimizda
Bazı sağlık sorunlarım çıktı canım, bu ay ilaç kullanmam gerekiyor o yüzden erteledim, toparlanınca tekrar deniyeceğim nasip olursa
Selamlar biz 3,5 yıllık evliyiz. Hiç korunmamamıza ragmen hiç hamilelik yaşamadım bir defa aşılama oldum eylülde tutmadı. Bu ay ovulasyon günlerinde düzenli olarak ilişkiye girdik adetim 3 gün geçti bu akşam dayanamadım ve test yaptım yapar yapmaz 2 çizgi çıktı ben şok nasıl bir heyacan anlatamam size yarın kan vereceğim bakalım Allah herkese hayırlısını en güzel zaman d yaşatsın kızlar
Amin sağolasın darısı isteyen herkesin başına olsunMerhaba, Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına
Yok ben yapmicamben test yaptim cikmadi kuzum benim
cok gecmis olsun kuzumBazı sağlık sorunlarım çıktı canım, bu ay ilaç kullanmam gerekiyor o yüzden erteledim, toparlanınca tekrar deniyeceğim nasip olursa
var mi kuzum belirtilerAz kalmis,ben bu ay nasi gecti anlamadim dusunmedim cok cnku hayirlisi olsun hakkimizda
cok tebrik ederim kuzum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yumurtlamadan kac gun sonra test yaptin kuzum belirtin var miydiSelamlar biz 3,5 yıllık evliyiz. Hiç korunmamamıza ragmen hiç hamilelik yaşamadım bir defa aşılama oldum eylülde tutmadı. Bu ay ovulasyon günlerinde düzenli olarak ilişkiye girdik adetim 3 gün geçti bu akşam dayanamadım ve test yaptım yapar yapmaz 2 çizgi çıktı ben şok nasıl bir heyacan anlatamam size yarın kan vereceğim bakalım Allah herkese hayırlısını en güzel zaman d yaşatsın kızlar
Yok hic bisi suanvar mi kuzum belirtiler
Peripella kuzum ne yapiyosun
gunaydin kizlar nerdeyae bir haftayi daha kapatiyoruz nasilsiniz bugun
kuzum benim iliskiden 8 gun gecti cikmadi hayirlisi insallah vardir canimKuzum napayım oğlanla uğraşıyorum.
Bugün bat.
Ama adet olacak gibi değilim. Ağrım vs de yok.
Şüphelerim geçen hafta c. Tesi içindi.
Eğer olduysa 1 hafta sonra testte çıkar diye şimdi bekliyorum.
Pek umudum da yok açıkçası
guzelce dinlen diger aya enerji biriktir kuzum malesef kuzum ya hissettiniz mi sizde Allaha emanetizİyi canım, reglm bugün iyice söküldü. Halsizim, evdeyim, şu depreme canımız sıkıldı biraz. Sen nasılsın?
oyle kuzum Allahim yardimcilari olsun boz normalde batmanda yasiyoruz orda olsaydik hissederdim tatilde afyondayız kuzumDinleniyorum canım sağol ☺
Depremi hissetmedik İstanbul’dayız. Gece haberimiz oldu çok üzücü ya bu soğukta insanlara daha da zor Siz nerdesiniz canım, hissettiniz mi?
Çok sağolun bu sabahta kan verdim 487 çıktı hcg tamamen adet olacakmışım gibi oldu ama olmadım başka belirti yoktu adetim 28günde bir olur ama çokta düzenli degildir üç gün geçti idrar da test yaptım çıktıcok tebrik ederim kuzum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yumurtlamadan kac gun sonra test yaptin kuzum belirtin var miydi
tekrar tebrikler kuzum darisi bizlerin basinaÇok sağolun bu sabahta kan verdim 487 çıktı hcg tamamen adet olacakmışım gibi oldu ama olmadım başka belirti yoktu adetim 28günde bir olur ama çokta düzenli degildir üç gün geçti idrar da test yaptım çıktı