- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
kizlar regl olasiya kadar umut var cogu kiside belirti 5 haftada falan basliyor aslinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degerlendir canım 4gun üst üste yarında yap siliklesene kadar takip et gönlündeki olsunKızlar ovulasyon testime bakar mısınız Eki Görüntüle 2580572
kizlar regl olasiya kadar umut var cogu kiside belirti 5 haftada falan basliyor aslinda
24u pik olmus canim yarinda test yap mutlaka siliklesmeyi gormek icinKızlar ovulasyon testime bakar mısınız Eki Görüntüle 2580572
sağlık olsun kuzum en azindan gunu gecmemis gunum kaymasin diyordunTam sökülme yok ama reglim geldi canım. Çok da halsizleştim, şekerim düştü hatta tatlı yedim. Benim hep ilk gün öyle olur.
Cnm regle yok hamilleikde yok
sağlık olsun kuzum en azindan gunu gecmemis gunum kaymasin diyordun
saglik olsun kuzum subatta yine hep beraner beklerizCnm regle yok hamilleikde yok
kuzum benimde yanimda 3 tane test vardi erken gebelik testi yaptim su iliskiden bes gun sonra diyeni silik cizgi bile cikmadi olsa silik cikardi herhalde benimde yok sanirimAynen. Adet düzensizliği daha büyük sorun. Önümüze bakıcaz. Umarım senin şanssızlık oldu dönemi ama tutmuştur canım.
kuzum benimde yanimda 3 tane test vardi erken gebelik testi yaptim su iliskiden bes gun sonra diyeni silik cizgi bile cikmadi olsa silik cikardi herhalde benimde yok sanirim
kuzum labquick marka ovulasyon testi aldigimda hediye gelmisti erken gebelik testiilişkiden 5 gün sonra testi ne bilmiyorum ben onu
kuzum labquick marka ovulasyon testi aldigimda hediye gelmisti erken gebelik testi
Canım benim bugün adet in 3.günü
kizlar o zaman 4 5 gun sonra subat sayfasini acariz
cnm benkana baktirdim hamile degilim ama adetde gelmediAçarız kuzum napalım artık sağlık olsun