Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar meraba bende bu ay denemis olanlardanim. Suan adetim 4gun gecikti goguslerim balon gibi karnimdada gazmi siskinlikmi anlayamadigim belirtiler.. dualarinizi bekliotum pazartesi sabah test yapmak icin niyetlendim

Yapmadim canim ne bileyim cok istiyoruz ve olumsuz sonuc gormekten korkuyorum pazartesi yapayim bari diye niyet ettim pazartesiye kadar adet olmazsam yanidua et benim icin

kizlar test yapin haberlerinizi bekliyorum birde size bir sey danisicam hani ailemin yaninda haber vermek istiyorum diyordum ya sali gunu donucez iliski uzerinden 8 gun gecti ne yapsam ben
Kalp atışıni duyup azıcık gecmeden tavsiye etmiyrm herkeze duyurmayi tabi senin tercihin cnm

o zaman subat sayfasina gelmek isteyenler yazsin kizlar hani 5 6 kisi cok yakiniz ogrendim sizleri ama baska gelmek isteyende varsa yazsin buraya yeni sayfa acalim insallah biran once kizlar saglikla bebeklerimize kavusuruz ruya gordum dun geyik vardi ruyamda guzel bir evlada delalaet diyor hayirlisi artik

kizlar o zaman 4 5 gun sonra subat sayfasini acariz
Canım Canım ben bu ay yokum, dilerim Rabbim sizlere bir an önce nasip etsin inşallah

Merhaba kizlar ❤
Ben 22 yaşındayım 6 yaşında 1 kızım var 3 aydır deniyoruz bu 4.ayımız bu ay hem ovu hem doktor ile takip ettim ama ovuya 10.Gün başladım pik yoktu doktora gittim 15.Gün ve sağ da 1 yumurta çatlamış onun sıvısını gösterdi doktor ağrılardan anlamıştım ama erken yumurtlama olmuş ovuda kaçırdım sonra sol yumurtalıkta baktı ordada 2 yumurta vardı 18 ve 16 mm çift taraflı yumurtlamışım bu ay ve 18mm olanda bugün yarın çatlar mutlaka 2 gün üst üste degerlendir sonra gün aşırı dedi ovu ile takibe devam ediyorum bugün koyulasma oldu 1 2 güne pik olur diye düşünüyorum inşallah 2 sinden 1 i tutar
Bugun asiri kasik agrim vardi sol agirlikli sanirim catlayacak ve cok yogun akintim oldu seffaf
Ilk yumurtlamayı adet bitiminin 4. 5.günü hissettimyani 8. 9 Gün ama daha erken olmaz diye umursamadım keşke adet bitimi hemen başlasaydım teste neyseki adet bitiminden değerlendirmeye başlamıştık 1 2 günde 1
Rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

rabbim insallah nasip eder canim

Canım çok özürdiliyerek soruyorum ama ilk çocuğun 16 yasindayken mi oldu çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…