- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
hamilleil varsa olmasın diyorum yoksada eeken olayim diyorum
Birde bana doktor hamilelik yoksa erken adet olayim diye duphaaton verdi
duphastinu onceden ictim simdi degil 19unda bitti ama olmadimAman bekle içme. Yarın bakarsın testle olmadı kan testi verirsin garanti olur. Öyle içersin canım.
cnm naptınduphastinu onceden ictim simdi degil 19unda bitti ama olmadim
cnm naptın
çıkar cnm bende vajina ıslaklık tmm regl gelmedi halaRegl olmadım henüz. Test de yapamadım, unutup ilk idrarımı yaptım uyku sersemi.zaten testim de yok. Gün içinde birkaç saatlik idrarla çıkar di mi, illa ilk idrar olması mı lazım?
bende su erken gebelik testi yapsam cikar mi ki diyorum kuzum guzel haberini bekliyorumRegl olmadım henüz. Test de yapamadım, unutup ilk idrarımı yaptım uyku sersemi.zaten testim de yok. Gün içinde birkaç saatlik idrarla çıkar di mi, illa ilk idrar olması mı lazım?
kizlar test yapin haberlerinizi bekliyorum birde size bir sey danisicam hani ailemin yaninda haber vermek istiyorum diyordum ya sali gunu donucez iliski uzerinden 8 gun gecti ne yapsam ben
Çıkan her türlü idrarda çıkıyorRegl olmadım henüz. Test de yapamadım, unutup ilk idrarımı yaptım uyku sersemi.zaten testim de yok. Gün içinde birkaç saatlik idrarla çıkar di mi, illa ilk idrar olması mı lazım?
bende su erken gebelik testi yapsam cikar mi ki diyorum kuzum guzel haberini bekliyorum
benim 2 gun kaldi canim regl ama gec yumurtladim iliski uzerinden 8 gun gecti sadece4 gün öncesi diyorlar erken gebelik testi için
benim 2 gun kaldi canim regl ama gec yumurtladim iliski uzerinden 8 gun gecti sadece
benim ablam adetten 10gunsonra idrarda gormus öyle dedi herkesin farkli4 gün öncesi diyorlar erken gebelik testi için
benim ablam adetten 10gunsonra idrarda gormus öyle dedi herkesin farkli
valal benim bugun 1gun gecikti adetim ama kasik agrun var adet olacak gibiyumde umudum pek yokkkBizde ablamda 10 gün sonra idrarda gördük fakat onun düzenli adetleri hamile kalmadan önce ara ara gecikmeye başladı diye testi geç yaptı akşam saatinde direk çıktı
ncm eniyisi kan idrar yapma ben yapmıyorumKızlar test yaptım early, yok yine. Regl bekliyorum. Belirtim de yoktu zaten bugün hiç. Düzenim şaşmaz umarım bir an önce olurum.
Evet doğru ama silik de olsa çıkardı bence. Geçsin birkaç gün daha regl gelir zaten.ncm eniyisi kan idrar yapma ben yapmıyorum
bendeoyledusundum ama ablam idrarda adetten 10gunsonra gormusEvet doğru ama silik de olsa çıkardı bence. Geçsin birkaç gün daha regl gelir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?