Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar test yapin haberlerinizi bekliyorum birde size bir sey danisicam hani ailemin yaninda haber vermek istiyorum diyordum ya sali gunu donucez iliski uzerinden 8 gun gecti ne yapsam ben

Regl olmadım henüz. Test de yapamadım, unutup ilk idrarımı yaptım uyku sersemi. zaten testim de yok. Gün içinde birkaç saatlik idrarla çıkar di mi, illa ilk idrar olması mı lazım?
bende su erken gebelik testi yapsam cikar mi ki diyorum kuzum guzel haberini bekliyorum

Regl olmadım henüz. Test de yapamadım, unutup ilk idrarımı yaptım uyku sersemi. zaten testim de yok. Gün içinde birkaç saatlik idrarla çıkar di mi, illa ilk idrar olması mı lazım?
Çıkan her türlü idrarda çıkıyor

benim ablam adetten 10gunsonra idrarda gormus öyle dedi herkesin farkli

Bizde ablamda 10 gün sonra idrarda gördük fakat onun düzenli adetleri hamile kalmadan önce ara ara gecikmeye başladı diye testi geç yaptı akşam saatinde direk çıktı

Bizde ablamda 10 gün sonra idrarda gördük fakat onun düzenli adetleri hamile kalmadan önce ara ara gecikmeye başladı diye testi geç yaptı akşam saatinde direk çıktı
valal benim bugun 1gun gecikti adetim ama kasik agrun var adet olacak gibiyumde umudum pek yokkk

Kızlar test yaptım early, yok yine. Regl bekliyorum. Belirtim de yoktu zaten bugün hiç. Düzenim şaşmaz umarım bir an önce olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…