• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlat durum güncellemesi yapayım
Kasıklarım bir tuhaf ağrıyor.
Böyle kasık ağrısı değil de rahmim ağrıyor.
Yerde otururken Öne doğru falan eğilince rahmim kasıklarım batıyor. Sanki hamile gibi.
Lavaboya kesin adet oldum diye gittim bugün kaç kere ama yok.
Oğlumda da böyle olmuştu.
Şüpheli ilişkiden 5 gün geçti.
İnşallah oluşmaya başlamıştır.

Ovulasyon yapmıyordum kasık ağrısı ve akıntıya göre şüpheli diyorum.
Ama oda bende bi kriter değil.
O yüzden çok düşük ihtimal.
Bakalım bekliyorum merakla :)
insallah bebis seninledir kuzum

iyi aksamlar kizlar benimde goguslerim batiyor boyle birde kasigimda iğne batmasi gibi oluyor bugun yere egilmistim birden cok keskin bir aci girdi bir anlik bakalim bende beklemedeyim supheli iliskiden sonra 7 gun gecti

Hadi siz de bari çıksın kızlar 🙏
Benim de akşam sarımsı kremsi bi lekelenmem oldu. Regl gelecek diye herhalde. Gerçi benim normalde reglm böyle gelmezdi direkt kanama başlardı ama ne bilim. Korunmayı bırakalı her şeyim değişti sanki.

Benim de akşam sarımsı kremsi bi lekelenmem oldu. Regl gelecek diye herhalde. Gerçi benim normalde reglm böyle gelmezdi direkt kanama başlardı ama ne bilim. Korunmayı bırakalı her şeyim değişti sanki.
kuzum gunaydin ne yaptin son durum ne

adet oldunmu cnm

Merhaba kızlar 8 aylık evliyiz 4 aydır korunmuyoruz.4 aylık şüreçte bi aplikasyonla yumurtlama günlerimi takip ediyordum ki regli dönemlerim çok düzenlidir hiç sekmez 28 gün ama bu ay ovulasyon testi de denemeye karar verdim dün koyu ya yakın çizgiyi yakalıyıp değerlendirdik ki kullandığım uygulamaya göre verimli günler 22-23-24 ocak değerlendirip beklemeye devam umuyorum bu ay olumlu bir haber alırım hepimiz alırız sevgiler

Merhaba kızlar 8 aylık evliyiz 4 aydır korunmuyoruz.4 aylık şüreçte bi aplikasyonla yumurtlama günlerimi takip ediyordum ki regli dönemlerim çok düzenlidir hiç sekmez 28 gün ama bu ay ovulasyon testi de denemeye karar verdim dün koyu ya yakın çizgiyi yakalıyıp değerlendirdik ki kullandığım uygulamaya göre verimli günler 22-23-24 ocak değerlendirip beklemeye devam umuyorum bu ay olumlu bir haber alırım hepimiz alırız sevgiler

canım merhaba koyuya yakın çizgi değil de t çizgisi c kadar koyu veya daha koyu olması gerekiyor. Testi yapmaya devam et canım.

kizlar nasilsiniz son durum ne herkeste bende sadece hafif kasik batmasi var baska bir sey yok

Benim regl gelmedi hâlâ. Sabah ağrım vardı olacak gibiydim. Şimdi ağrım yok ama şiş karnım, halsizim olacak gibi. Sabah bakıcam olmazsam bi test daha denicem. Ama olurum herhalde ya. 1 gün 2 gün oynama olabilir reglde.

Benim regl gelmedi hâlâ. Sabah ağrım vardı olacak gibiydim. Şimdi ağrım yok ama şiş karnım, halsizim olacak gibi. Sabah bakıcam olmazsam bi test daha denicem. Ama olurum herhalde ya. 1 gün 2 gün oynama olabilir reglde.
ayni duurmdayim cnm

Back