• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet duymuştum canım eşimde protime man kullanmıştı varikosel demişlerdi eşime vitaminlerin faydası var gerçekten

Benim eşime de promen k tavsiye etti doktor. İkimizde de sıkıntı yok ama takviye olsun diye alın dedi. Yani içeriklerine baktım, çocuk düşünmesek bile her türlü vücudun ihtiyacı olan vitaminler var. Biraz pahalılar sadece ama bu değerde o içindekileri tek tek alsan çok daha pahalı olur.

Benim eşime de promen k tavsiye etti doktor. İkimizde de sıkıntı yok ama takviye olsun diye alın dedi. Yani içeriklerine baktım, çocuk düşünmesek bile her türlü vücudun ihtiyacı olan vitaminler var. Biraz pahalılar sadece ama bu değerde o içindekileri tek tek alsan çok daha pahalı olur.
Bende incelemiştim canım evet güzel vitaminler devam edin 2 ay kullandı eşimde benim 1 i yumurtlamaydı 10-12 gün geçmeli bence

Kızlar bu ay ilkkez test ile takip ediyorum pik olayı filan pek anlamıyorum da benim durumu yorumlayabilecek biri var mı? Birde dün gece değerlendirdik şimdi nasıl devam etmeliyiz PhotoCollage_20200121_163124136.jpg

21i pik olmus sanki canim bir daha test yapip catlama olup olmadigina bakmalisin ve 4 gunu degerlendirmelisin

21 i değerlendirdik. Sıvıyı kestim 14 gibi yeniden ovü testi yapıcam. Bakalım durum nolacak çok teşekkür ederim

21 i değerlendirdik. Sıvıyı kestim 14 gibi yeniden ovü testi yapıcam. Bakalım durum nolacak çok teşekkür ederim

21’i pik olmuş, bugün veya yarın da değerlendir canım. Test silikleşince çatlama olmuş oluyor. Pik çatlama yakın demek, çatlama döllenmeye hazır yumurta demek. 😉

evt cnm dun idrar testi yaptım tekcizfi cikti buayda olmadım yani adeti bekliyorum
Üçümüzün de asıl günü yarın, bakalım nolacak yarın. Benim hafif sancım var ama gelen giden yok, bugun olmazsa yarın mutlaka olmam lazım bugüne kadar hiç günüm geçmedi. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Üçümüzün de asıl günü yarın, bakalım nolacak yarın. Benim hafif sancım var ama gelen giden yok, bugun olmazsa yarın mutlaka olmam lazım bugüne kadar hiç günüm geçmedi. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
amin bende bekliyorum agrım fecii kasikkarin agrim karisti olsa idrar testindede cikardi herksin 5gunkala çıkıyor

amin bende bekliyorum agrım fecii kasikkarin agrim karisti olsa idrar testindede cikardi herksin 5gunkala çıkıyor
Canım hiç belli olmuyor o işler, bazılarının da günü geçtiği halde testte çıkmayıp hamile olanlar var biz sabredemiyoruz aslında gün iki, üç gün geçtikten sonra test yapmalıyız

21’i pik olmuş, bugün veya yarın da değerlendir canım. Test silikleşince çatlama olmuş oluyor. Pik çatlama yakın demek, çatlama döllenmeye hazır yumurta demek. 😉

Teşekkür ederim. Bugün yapacağım test ile netleşir o zaman

evt cnm dun idrar testi yaptım tekcizfi cikti buayda olmadım yani adeti bekliyorum

yarın mühim gün o zaman üçümüze de. Ama benim de umudum yok. Dün akşam ağrım oldu karnımda ve belimde. Sık idrara çıkıyorum ama o geçen ay da oldu. Regl olucak gibi hissediyorum bugün de bakalım regl sapıtmasın bari de düzgün işlesin döngüm düzenim derdindeyim şu an. Umarım yanılıyoruzdur vardır bir şeyler.

Hakliisn cnm okadr bozuldumki buugn arkadasimin yanina gidyirum 2çocuk yapti peşpeşe benhala bosumm

Canım hiç belli olmuyor o işler, bazılarının da günü geçtiği halde testte çıkmayıp hamile olanlar var biz sabredemiyoruz aslında gün iki, üç gün geçtikten sonra test yapmalıyız

Back