- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.743
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
Birdaki ay inş güzel haberini alırız kuzum yemene dikkat et folik asit kullan içiyormydn
Evet doktor prowomen verdi güzel bi vitamin, her bişey var içinde onu kullanmaya başladım bu ay.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birdaki ay inş güzel haberini alırız kuzum yemene dikkat et folik asit kullan içiyormydn
Evet duymuştum canım eşimde protime man kullanmıştı varikosel demişlerdi eşime vitaminlerin faydası var gerçektenEvet doktor prowomen verdi güzel bi vitamin, her bişey var içinde onu kullanmaya başladım bu ay.
kuzum en erken yumurtladan kac gun gecmeli senceCanım benimde erken gebelik testi göstermemişti
Evet duymuştum canım eşimde protime man kullanmıştı varikosel demişlerdi eşime vitaminlerin faydası var gerçekten
Bende incelemiştim canım evet güzel vitaminler devam edin 2 ay kullandı eşimde benim 1 i yumurtlamaydı 10-12 gün geçmeli benceBenim eşime de promen k tavsiye etti doktor. İkimizde de sıkıntı yok ama takviye olsun diye alın dedi. Yani içeriklerine baktım, çocuk düşünmesek bile her türlü vücudun ihtiyacı olan vitaminler var. Biraz pahalılar sadece ama bu değerde o içindekileri tek tek alsan çok daha pahalı olur.
10-12 gün geçmeli bence canımkuzum en erken yumurtladan kac gun gecmeli sence
pazar gunu 10 gun oluyor pazar gunu erken gebelik testi yapayim o zaman canim varsa cikar herhalde10-12 gün geçmeli bence canım
21i pik olmus sanki canim bir daha test yapip catlama olup olmadigina bakmalisin ve 4 gunu degerlendirmelisinKızlar bu ay ilkkez test ile takip ediyorum pik olayı filan pek anlamıyorum da benim durumu yorumlayabilecek biri var mı? Birde dün gece değerlendirdik şimdi nasıl devam etmeliyiz Eki Görüntüle 2579744
21i pik olmus sanki canim bir daha test yapip catlama olup olmadigina bakmalisin ve 4 gunu degerlendirmelisin
evt cnm dun idrar testi yaptım tekcizfi cikti buayda olmadım yani adeti bekliyorumDasmeer sen ne yaptın canım senin de bat yarındı di mi?
21 i değerlendirdik. Sıvıyı kestim 14 gibi yeniden ovü testi yapıcam. Bakalım durum nolacak çok teşekkür ederim
Üçümüzün de asıl günü yarın, bakalım nolacak yarın. Benim hafif sancım var ama gelen giden yok, bugun olmazsa yarın mutlaka olmam lazım bugüne kadar hiç günüm geçmedi. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahevt cnm dun idrar testi yaptım tekcizfi cikti buayda olmadım yani adeti bekliyorum
amin bende bekliyorum agrım fecii kasikkarin agrim karisti olsa idrar testindede cikardi herksin 5gunkala çıkıyorÜçümüzün de asıl günü yarın, bakalım nolacak yarın. Benim hafif sancım var ama gelen giden yok, bugun olmazsa yarın mutlaka olmam lazım bugüne kadar hiç günüm geçmedi. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Canım hiç belli olmuyor o işler, bazılarının da günü geçtiği halde testte çıkmayıp hamile olanlar var biz sabredemiyoruz aslında gün iki, üç gün geçtikten sonra test yapmalıyızamin bende bekliyorum agrım fecii kasikkarin agrim karisti olsa idrar testindede cikardi herksin 5gunkala çıkıyor
21’i pik olmuş, bugün veya yarın da değerlendir canım. Test silikleşince çatlama olmuş oluyor. Pik çatlama yakın demek, çatlama döllenmeye hazır yumurta demek.
evt cnm dun idrar testi yaptım tekcizfi cikti buayda olmadım yani adeti bekliyorum
Üçümüzün de asıl günü yarın, bakalım nolacak yarın. Benim hafif sancım var ama gelen giden yok, bugun olmazsa yarın mutlaka olmam lazım bugüne kadar hiç günüm geçmedi. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Canım hiç belli olmuyor o işler, bazılarının da günü geçtiği halde testte çıkmayıp hamile olanlar var biz sabredemiyoruz aslında gün iki, üç gün geçtikten sonra test yapmalıyız