• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarın mühim gün o zaman üçümüze de. Ama benim de umudum yok. Dün akşam ağrım oldu karnımda ve belimde. Sık idrara çıkıyorum ama o geçen ay da oldu. Regl olucak gibi hissediyorum bugün de bakalım regl sapıtmasın bari de düzgün işlesin döngüm düzenim derdindeyim şu an. Umarım yanılıyoruzdur vardır bir şeyler.
Ah.keşke olsaa

21’i pik olmuş, bugün veya yarın da değerlendir canım. Test silikleşince çatlama olmuş oluyor. Pik çatlama yakın demek, çatlama döllenmeye hazır yumurta demek. 😉

Ovü testinin bugün ki hali pik olmuş. Bugün ve yarını değerlendirmek yeterli mi yoksa 3 gün mü olsun?

IMG_20200122_134914.jpg

Ovü testinin bugün ki hali pik olmuş. Bugün ve yarını değerlendirmek yeterli mi yoksa 3 gün mü olsun?

Eki Görüntüle 2579780

Canım yok t çizgisi senin bakman gereken. T silik çatlamış. Pik dediğimiz daha önceki testinde t ve c eşitti. Bak görselde bilgi veriyor başka bir marka ile ilgili. Buna göre değerlendir.

Eklentiler

• 8394AA31-9C8D-46DA-BE55-5509DF4A2D46.jpeg
    8394AA31-9C8D-46DA-BE55-5509DF4A2D46.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 29
Bns Bns bir de aklında bulunsun. Her gün ilişki de olmayabilir. Sperm kalitesi açısından gün aşırı da olabilir. Ama yumurtlama günleri kaçmasın diye de böyle her gün olsun deniyor. Spermler 2 gün canlı kalıyor deniyor. O artık sizin karara kalmış kaç kere olacağı. Daha fazla bilgi istersen sitede birçok konu var bununla ilgili araştırabilirsin canım.

Canım yok t çizgisi senin bakman gereken. T silik çatlamış. Pik dediğimiz daha önceki testinde t ve c eşitti. Bak görselde bilgi veriyor başka bir marka ile ilgili. Buna göre değerlendir.

Pardon canım haklısın kafa gitti çatlama olmuş diyeceğime pik yazmışım🤭

Bu ay arka arkaya deneyelim artık bir dahaki aylar duruma bakarız 😊

Bilgiler için teşekkür ederim

Meraba Kızlar ben 5 aylık evliyim hiç korunmadık 4 aydır olmadı bu ay ovulasyon testine başladım inşallah bu ay olur hepimizin bebişi ❤️🤲🏻

benim reglim bitti testler aynı hız başladı, ikinci çizginin siliği bile yok.. :kızgın:

deli olmamak elde değil

benim reglim bitti testler aynı hız başladı, ikinci çizginin siliği bile yok.. :kızgın:

deli olmamak elde değil
Canım benim de reglim biter bitmez yaptım silik çizgi çıkmıştı bu normal mi benim bildiğime göre regl bitiminden 5 gün sonra silik çizgi çıkmaya başlıyormuş 🧐

Canım benim de reglim biter bitmez yaptım silik çizgi çıkmıştı bu normal mi benim bildiğime göre regl bitiminden 5 gün sonra silik çizgi çıkmaya başlıyormuş 🧐
canım herkesin değişiyor.. genelde silik bi çizgi hep oluyor. ben bütün ay takip edip bir türlü ikinci koyu çizgiyi yakalayamıyorum :KK43: senin bak hemen silik çıkmaya başlamış, o bi kaç gün sonra koyulaşmaya başlar muhtemelen:KK39: sen de günlük takip et bence canım atlamadan..

canım herkesin değişiyor.. genelde silik bi çizgi hep oluyor. ben bütün ay takip edip bir türlü ikinci koyu çizgiyi yakalayamıyorum :KK43: senin bak hemen silik çıkmaya başlamış, o bi kaç gün sonra koyulaşmaya başlar muhtemelen:KK39: sen de günlük takip et bence canım atlamadan..
Canım ben de silik çizgi hep aynı tonda 🙃 inşallah senin de testin koyulaşır canım🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kuzum benim ilk testimde silikti.
Hemde baya görünen silik.
Ama 1 ayda hiç pik olmadı.
Onunla alakası yok.
Tek çizgi olup birden koyulaşma yada yavaş yavaş oluyor

Kızlat durum güncellemesi yapayım
Kasıklarım bir tuhaf ağrıyor.
Böyle kasık ağrısı değil de rahmim ağrıyor.
Yerde otururken Öne doğru falan eğilince rahmim kasıklarım batıyor. Sanki hamile gibi.
Lavaboya kesin adet oldum diye gittim bugün kaç kere ama yok.
Oğlumda da böyle olmuştu.
Şüpheli ilişkiden 5 gün geçti.
İnşallah oluşmaya başlamıştır.

Ovulasyon yapmıyordum kasık ağrısı ve akıntıya göre şüpheli diyorum.
Ama oda bende bi kriter değil.
O yüzden çok düşük ihtimal.
Bakalım bekliyorum merakla :)

Kızlat durum güncellemesi yapayım
Kasıklarım bir tuhaf ağrıyor.
Böyle kasık ağrısı değil de rahmim ağrıyor.
Yerde otururken Öne doğru falan eğilince rahmim kasıklarım batıyor. Sanki hamile gibi.
Lavaboya kesin adet oldum diye gittim bugün kaç kere ama yok.
Oğlumda da böyle olmuştu.
Şüpheli ilişkiden 5 gün geçti.
İnşallah oluşmaya başlamıştır.

Ovulasyon yapmıyordum kasık ağrısı ve akıntıya göre şüpheli diyorum.
Ama oda bende bi kriter değil.
O yüzden çok düşük ihtimal.
Bakalım bekliyorum merakla :)
İnşallah vardır canım

Back