- 18 Kasım 2019
- 221
- 163
- 23
- Konu Sahibi papatya7203
-
Az once muayeneden ciktim yumurtaliklarinin durumu iyi dedi hic bir sorun yok falan baskada bir sey demedi normal micatlamis canim bence
Hangi ilaç ? Kullandığınız söktürücü de önemli bence
Umarım olur bebiş canım bu kadar sıkıntıya ne güzel gelir☺
canim duzensiz oldugun icin gorememis olabilir misin ya da ilac falan kullandin mi hormonlari etkiledi belkide
Peripella kuzum sen neler yapiyosun
Kızlar bende 9unda yumurtlama oldu bakalım ayın 24u adet tarihi bugun de yumurtlamadan sonraki 11gün kısmet ben adet tarihinde yapicam test siz ne zaman yapmayı dusunuyorsunuz
Ben yarın yapacağım testi valla. Bugün bir iki kere sancı yokladı dedim tamam regl geliyor ama olmadı daha. Bugun olmazsam sabah yapacağım, varsa çıkar inşallahBenim de 23’ü bat. Direniyorum test yapmamak için bekleyebildiğim kadar beklicem
Tarlusal
Ben bir kez kullandım onu guzel adet oldum geçen ay duphaston kullandım lekelenme şeklinde oldum 2 gün sürdü bu ay da adetin 16.gunu duphaston baslicam gene lekelenme şeklinde olursam bir daha duphaston kullanmicam
Ya ben benim belirtileri artık anlayamıyorum. Kasıklarım şiş, aşırı batma var. Ama geçen ay da olmuştu aynısı. O yüzden hamileliğe yoramıyorum bunu. 2 aydır deniyoruz zaten ikidir de kasıklar şişiyor. Geçen aydan tek fark göğüsler. Geçen ay aşırı şişmişti acıyordu. Bu sefer de şişme var ama hafif geçen ay gibi değil. Anlamadım. Test yapmaya korkuyorum o yüzden. Çarşamba veya Perşembe yapıcam galiba.Ben yarın yapacağım testi valla. Bugün bir iki kere sancı yokladı dedim tamam regl geliyor ama olmadı daha. Bugun olmazsam sabah yapacağım, varsa çıkar inşallah
Canım benden de Bi leke geldi sanırım regl olacağımYa ben benim belirtileri artık anlayamıyorum. Kasıklarım şiş, aşırı batma var. Ama geçen ay da olmuştu aynısı. O yüzden hamileliğe yoramıyorum bunu. 2 aydır deniyoruz zaten ikidir de kasıklar şişiyor. Geçen aydan tek fark göğüsler. Geçen ay aşırı şişmişti acıyordu. Bu sefer de şişme var ama hafif geçen ay gibi değil. Anlamadım. Test yapmaya korkuyorum o yüzden. Çarşamba veya Perşembe yapıcam galiba.
Canım benden de Bi leke geldi sanırım regl olacağım
Bilmiyorum ki canım çok küçük bir leke oldu, bekliyorum şimdi. Devamı gelmezse yine de test yaparım sabahemin misin regl olduğuna, yerleşme olmasın?
Bilmiyorum ki canım çok küçük bir leke oldu, bekliyorum şimdi. Devamı gelmezse yine de test yaparım sabah
Ederim mutlaka ama hiç sanmıyorum canım. Adet olacakmışım gibi geliyorAyy hadi inşallah yerleşmedir yaa. Haber et çatlarım meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?