Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende 9unda yumurtlama oldu bakalım ayın 24u adet tarihi bugun de yumurtlamadan sonraki 11gün kısmet ben adet tarihinde yapicam test siz ne zaman yapmayı dusunuyorsunuz

Ben bir kez kullandım onu guzel adet oldum geçen ay duphaston kullandım lekelenme şeklinde oldum 2 gün sürdü bu ay da adetin 16.gunu duphaston baslicam gene lekelenme şeklinde olursam bir daha duphaston kullanmicam

Ben hep onu kullandım eğer söktürücü içeceksem. 1 defa bilinçsiz bi doktor progestan verdi.
O ilaç beni mahvetti.

Ben yarın yapacağım testi valla. Bugün bir iki kere sancı yokladı dedim tamam regl geliyor ama olmadı daha. Bugun olmazsam sabah yapacağım, varsa çıkar inşallah
Ya ben benim belirtileri artık anlayamıyorum. Kasıklarım şiş, aşırı batma var. Ama geçen ay da olmuştu aynısı. O yüzden hamileliğe yoramıyorum bunu. 2 aydır deniyoruz zaten ikidir de kasıklar şişiyor. Geçen aydan tek fark göğüsler. Geçen ay aşırı şişmişti acıyordu. Bu sefer de şişme var ama hafif geçen ay gibi değil. Anlamadım. Test yapmaya korkuyorum o yüzden. Çarşamba veya Perşembe yapıcam galiba.

Canım benden de Bi leke geldi sanırım regl olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…