- 14 Aralık 2019
- 117
- 66
- 13
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
Arkadaşlar peki hangi ovulasyon testlerini öneriyorsunuz? Ben laboquick almıştım geçen ay bitmedi onu kullanıyorum hala. Ama öneriniz varsa diğer ay başka aliyim?
kuzum uzulme olmasa bile diger ay devam yine bende biliyosun gec yumurtladim adete 9 gun vardi yumurtladigimda esim cok hastaydi 39 derece atesi vardi bir sey yapamadik bir gun oncesinde yapmistik bu aydan hic umutlu degilim bende diger ay yine ovulasyon deniycem ama cunku tarihleri tutturamadigimizi gordum hic aklima gelmezdi adete 9 gun kala.
Canım bende laboquick kullanıyorum genelde iyi bir test olduğu soyleniyor benim kaset tipi olan
Gebelik içinde laboquick strip test çubuk olan var elimde hiç yaniltmadi hep negatif
5 10 gün gecikmeli adet olan biri olsam yine yapardım test. Ama 55 tane yapıp yumurta görmeyince insanın psikolojisi bozuluyor.
Sinir hastası gibiydim. 2 gündür test yapmıyorum ya nasıl rahatım. O stres bitti
Arkadaşlar peki hangi ovulasyon testlerini öneriyorsunuz? Ben laboquick almıştım geçen ay bitmedi onu kullanıyorum hala. Ama öneriniz varsa diğer ay başka aliyim?
Motive mesajlarınız icim hepinize teşekkürler ben de sürekli girip okuyorum arkadaşlar sayenizde bu ay olmazsa övür ay olur inşallah diyorum stres yapmadan akışına bırakıyorum. Gerçekten çevremdeki herkesin stresten ve beklentiden olmuyor. Ne zamanki hayırlısı inşallah olacak dediğinde olmuş herkesin. Benim de size bir sorun var ; şuan malum sömestr tatili ailemizin yanındayız her günü degelendiremiyoruz kalabalık vs , anlarsınız , çift çizgiyi de muhtemelen burda göreceğim sizce o günü mu ertesi günü mu değerlendirelim? Şans bakalim tutarsa :)
Sperm öyle şeffaf uzayan akıntı gibi mi gelir bilemedim ki.
O ilk geldiğinde yumurtlama olmamıştı. Bugün olduysa da haberim yok. Testte yapmıyorum bakmıyorum da yetersadece adet olacak gibi arada ağrım oluyor
Çok tesekkur ederim canım önerin ve cevabın için, yani çift çizgi gördüğümüz gun önemli diyorsuncanım ben ilk defa bu ay test denedim. Bir Gebenin Günlüğü var instagramda ondan aldım. Memnun kaldım öneririm.
Bence pik gördüğün günü değerlendir canım.
Hmm... Klomen kullanıyorum ben ona bağladım bu düzensizliği ama tekrar ederse doktora gözükeceğim mutlaka teşekkür ederimBenimde adet günlerim 5-6 gün sürerdi.Daha sonra 4 güne bir sonrakinde 3 güne düştü.Bu böyle devam edince doktora gittim.yumurta rezervlerinde azalma var dedi.Eğer sizin de bu şekilde devam ederse mutlaka bir doktora görünün.
Canım o ay belki yumurtlama olmamıştır . Hangi marka test kullandın
Canım yumurtlaman yakın diye de olabilir akıntı. Sperm o kadar olmaz sanmam. Test yapma ok ama gün aşırı değerlendir sen yine de regliye kadar istersen. Ha darlandım yetti gari diyorsan dinlen azıcık bu ay.Önümüzdeki ay bakarsın.
55 adet 2-3 ay ediyor. En son ilaçla adet oldum zaten.
Laboquick
Çok tesekkur ederim canım önerin ve cevabın için, yani çift çizgi gördüğümüz gun önemli diyorsun
Bende anlamıyorum artık kuzum gerçekten. O akıntı geldiği gün testte bişey çıkmadı.
Aradan kaç gün geçti bidhaa oldu.
Bu defa bakmadım zaten.
Adete kadar değerlendiricez yine gün aşırı. Zaten 5 gün kaldı adete.
Sonrasında kan veririm 14 gün korunup. Eğer bebe yoksa ilaçla adet olurum yine
canim duzensiz oldugun icin gorememis olabilir misin ya da ilac falan kullandin mi hormonlari etkiledi belkide5 10 gün gecikmeli adet olan biri olsam yine yapardım test. Ama 55 tane yapıp yumurta görmeyince insanın psikolojisi bozuluyor.
Sinir hastası gibiydim. 2 gündür test yapmıyorum ya nasıl rahatım. O stres bitti
catlamis canim benceKizlar son testimi de yaptim ne diyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?