- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
Aynı his bende de var. Değilim diyorum ama şöyle ki sık sık tuvalet e çıkıyorum bir de göğsümün damarları çok belirginleşti. Başka da bir şey yok ama test i çarşamba ve ya salı günü yapmayı düşünüyorum o kadar sabırlı değilim
canım benim de bu ay böyle geçti, hiç bir şekilde ikinci bir çizgi göremedim. çok silik şekilde ancak..
önümüzdeki ay inş yumurtlama olur, her ay olmuyormuş zaten.. böyle umutlu düşünmemiz lazım
Hadi inşallah burada hep pozitif testleri görürüzHadi inş vardır ikimizde de yaa. Belki ben de haftaya sabredemeyebilirim belirtim artarsa bakalım.
Varmi kızlar gelisme
bende birsey yok herzamanki gibi kasik agrisi varBenim yukarıda yazdığım gibi pek bariz bi belirtim yok. Regl öncesi sendromu gibi kasıkta doluluk hissi, göğüsler büyüdü azıcık. Sende ne var ne yok?
bende birsey yok herzamanki gibi kasik agrisi var
aminErken daha zaten ya. Umarım görürüz pozitifleri canım
Evet geliyor ben deKızlar bişey sormak istiyorum.
İlişkinin sabahında şeffaf akıntı geliyor mu acaba?
2dir oluyor.
Yumurtlama akıntısı gibi ama onun sabahında olunca kalam sperm mi atılıyor ona emin olamadım
Ovulasyon testi kullanmanı öneririm canım. Yumurtlamanı görürsün daha garanti olur.Kızlar ben de 25 yaşındayım ve 6 aydır korunmasız iliskiye giriyoruz olmuyor. Kısa süre ve uzun suredir bekleyenler var biliyorum ama bende Adet düzensizliği de var polikistik över var demişti doktor il Degistirmek durumundayım diye doğru düzgün bir doktorada gidemedim ayrıca uç Aydan sonra ilk kez adet oldum bu ayı çok iyi değerlendirmeliyim diye düşünüyorum 12 Ocak’ta adet oldum ve bugün itibariyle bitti bugünden itibaren gün aşırı deneyeceğiz insallah olur
Kızlar bişey sormak istiyorum.
2dir oluyor.
Yumurtlama akıntısı gibi ama onun sabahında olunca kalam sperm mi atılıyor ona emin olamadım
Benimde adet günlerim 5-6 gün sürerdi.Daha sonra 4 güne bir sonrakinde 3 güne düştü.Bu böyle devam edince doktora gittim.yumurta rezervlerinde azalma var dedi.Eğer sizin de bu şekilde devam ederse mutlaka bir doktora görünün.Bende aynı durumu yaşadım bu ay hem 4-5 gün geç adet oldum hemde sadece 3 gün sürdü. Hiç bu kadar kısa olmazdım normalde
Kızlar nabersiniz bugün? Batlara az kaldı Benim son 5
evet geliyor, ben sperm olduğunu düşünüyorum onun..Kızlar bişey sormak istiyorum.
2dir oluyor.
Merhaba arkadaşlar ben Ocak 15 yumurtlama gördüm 16 siliklesme oldu
17 silik
18 silik
19 silik tam anlamıyla çizginin yokmu olması gerek yoksa siliklesme yeterli mi?
Tamam canım teşekkür ederimsilikleşme yeterli canım. zaten ikinci çizgi hiç yok olmuyor, o lh hormonu hep bir miktarda vücutta bulunurmuş.
Evet geliyor ben de
Eğer yumurtlama zamanımdaysa gelebiliyor ertesi gün, ama değilse ilişki sonrası aynı gün içinde olabiliyor.
evet geliyor, ben sperm olduğunu düşünüyorum onun..
kuzum uzulme olmasa bile diger ay devam yine bende biliyosun gec yumurtladim adete 9 gun vardi yumurtladigimda esim cok hastaydi 39 derece atesi vardi bir sey yapamadik bir gun oncesinde yapmistik bu aydan hic umutlu degilim bende diger ay yine ovulasyon deniycem ama cunku tarihleri tutturamadigimizi gordum hic aklima gelmezdi adete 9 gun kala.Sperm öyle şeffaf uzayan akıntı gibi mi gelir bilemedim ki.
O ilk geldiğinde yumurtlama olmamıştı. Bugün olduysa da haberim yok. Testte yapmıyorum bakmıyorum da yetersadece adet olacak gibi arada ağrım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?