• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy heycanlandim valla kuzum guzel haberlerini bekliyorum var mi sence biseyler :)

Valla demin dw yazdım kasıklar şiş ve sert, geçen sy da olmuştu ama aynısı. Göğüsler geçen aya göre daha az şiş ve daha az hassasiyet var. Hiç anlamıyorum bir şey 😝

Son düzenleme:
merhaba hosgeldi ovulasyon testi ayni gebelik testi gibi uygulaniyor yumurtlama zamani tespit etmen icin adet bitiminden hemen sonra baslanabilir
Teşekkür ederim bu arada bende kendimi tanıtayım 🤭 Özlem ben 27 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim ergenliğe girmemle beraber hormon bozukluğuyla başım beladaydı. En son evlenirken doktorum bana drospera verdi hormonlarının ve adetimin düzene girmesi için. Hapı bırakalı 10 ay oldu ve halen bebek sahibi olamadık doktorlarda 1 sene beklememiz gerektiğini söyledi. Bem gibi olupta bebek sahibi olan var mı?

Teşekkür ederim bu arada bende kendimi tanıtayım 🤭 Özlem ben 27 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim ergenliğe girmemle beraber hormon bozukluğuyla başım beladaydı. En son evlenirken doktorum bana drospera verdi hormonlarının ve adetimin düzene girmesi için. Hapı bırakalı 10 ay oldu ve halen bebek sahibi olamadık doktorlarda 1 sene beklememiz gerektiğini söyledi. Bem gibi olupta bebek sahibi olan var mı?
Merhaba,
ovulasyon testi ile adet biter bitmez yumurtlamanı takip edersen işin daha kolaylaşır sanırım canım. Yumurtlama olduğu günleri belki kaçırmış olabilirsin ondan olmamış olabilir.

Merhaba,
ovulasyon testi ile adet biter bitmez yumurtlamanı takip edersen işin daha kolaylaşır sanırım canım. Yumurtlama olduğu günleri belki kaçırmış olabilirsin ondan olmamış olabilir.
Teşekkür ederim peki bu ovulasyon testinde yumurtanın çatlamış olduğunu anlayabiliyor muyuz? Birde önerdiğin ovulasyon testi var mı?

Ben hep onu kullandım eğer söktürücü içeceksem. 1 defa bilinçsiz bi doktor progestan verdi.
O ilaç beni mahvetti.

Cyclo progynova bir kez içtim o da beni mahvetti bir daha kullanmam . Yüzümde sivilceler çıktı iki ay da zor düzelttim yüzümü .

Teşekkür ederim peki bu ovulasyon testinde yumurtanın çatlamış olduğunu anlayabiliyor muyuz? Birde önerdiğin ovulasyon testi var mı?

Evet canım. Çift çizgi olduğu gün (t ve c çizgisi eşit veya t daha koyu) yumurtan çatlamaya hazır demek, sonraki günlerde de ( genelde hemen ertesi gün) t çizgisi silikleşmeye başladığında yumurtan çatlamış demektir. Ben instagramda Bir Gebenin Günlüğü diye bir hesap var oradan aldım, memnun kaldım. Hesap sahibi de takipte yardımcı oluyor. Hatta bana gönderdiği bilgilendirmeyi buraya da koyayım belki yardımcı olur.

Eklentiler

• ECC82A85-EF15-47A1-BA0E-B985CBB06501.jpeg
    ECC82A85-EF15-47A1-BA0E-B985CBB06501.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 30
Evet canım. Çift çizgi olduğu gün (t ve c çizgisi eşit veya t daha koyu) yumurtan çatlamaya hazır demek, sonraki günlerde de ( genelde hemen ertesi gün) t çizgisi silikleşmeye başladığında yumurtan çatlamış demektir. Ben instagramda Bir Gebenin Günlüğü diye bir hesap var oradan aldım, memnun kaldım. Hesap sahibi de takipte yardımcı oluyor. Hatta bana gönderdiği bilgilendirmeyi buraya da koyayım belki yardımcı olur.
Çok çok teşekkür ederim 🥰

bende tam degerlendiremedim kuzum olmadi diger ay yine beraber bekleriz bizim senle batlar ayni 😊

Ben sanmıyorum hiç adetin zamanında geleceğini kuzum ya.
Zaten olmuyorum. Bide bu ay yum olmadı.
Allah bilir ne zaman olur

Cyclo progynova bir kez içtim o da beni mahvetti bir daha kullanmam . Yüzümde sivilceler çıktı iki ay da zor düzelttim yüzümü .

Benim daha kötü sonucu oldu. Vücudum direk kıl kustu demek doğru olur.
Yüzüm erkek gibi :( karnım sırtım kollarım. Tüy kıl olmayan tek noktam yok :(

Aynen canım. Pikten sonraki gün çatlama oluyor. Sperm vücutta olduğu için de yumurta ile buluşması daha garanti sanki. Bir de gün aşırı şekilde değerlendirebilirsen yani pik günü dolu, ertesi çatlama günü boş, çatlamadan sonraki gün de dolu şekilde iyi olur. Umarım tutar canım ☺🙏
Umarım canım benim çok teşekkür ederim bakalim hayırlısı:))) çok sağol önerin için 🥰😘

Back