- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi papatya7203
-
Tam olarak sıkıntın neydi canım doktora gitmiş miydin? Yumurtlama için doktor da muayene edebilir daha emin olursun hem.
Pko var bende kuzum.
4.5 sene olmadı öncesinde. Sonra kürle hamile kaldım.
Şimdi 2. İçin uğraşıyoruz. 4 ay oldu yine yok.
Zaten 1 yılda 3 4 kere adet oldum.
Yine herşey bozuk dandik.
Kilo ver diyorlar 10-13 kilo fazlam var.
Ne kilolu insanlar adet oluyor pkoyka her ay.
Ben dikkat etsemde aynı. Etmesemde aynı.
Artık çok sıkıldım bununla yaşamaktan ya.
Merhaba kızlar yine olmadı regl oldum dün ve adetime 4 gün vardi cok sasirdimbir agri bir kivranma noluyo dedim 2 saat sonra basladi ki bu ay stres yapmadim 1 gün ara 1 gün iliski oldu hic ara vermeden. Ovulasyon testini adetin 10. Günü basladim bayaa silikti 2. cizgi. Hic koyulasmadi silikleserek kayboldu. Erken yumurtlama olabilir ama biz hic ara vermedik yine nasip olmadi. Saglik olsun ama üzülüyorum iyi oluyorum hep umut esimde bende kahretmiyoruz kendimizi ama icimdeki umudu hic kaybetmiyorum adet olunca cok üzülüyorum yaş 37 olunca dahada panikliyorum. Biz elimizden gelen herseyi yapiyoruz Rabbim ol derse olacak biliyorum ama herkesi motive etmeye calisan ben ilk defa cok umutsuz hissediyorum. Güzel haberleri olan var mi cok ihtiyacim var birinin sevincine ortak olmaya
Merhaba kızlar yine olmadı regl oldum dün ve adetime 4 gün vardi cok sasirdimbir agri bir kivranma noluyo dedim 2 saat sonra basladi ki bu ay stres yapmadim 1 gün ara 1 gün iliski oldu hic ara vermeden. Ovulasyon testini adetin 10. Günü basladim bayaa silikti 2. cizgi. Hic koyulasmadi silikleserek kayboldu. Erken yumurtlama olabilir ama biz hic ara vermedik yine nasip olmadi. Saglik olsun ama üzülüyorum iyi oluyorum hep umut esimde bende kahretmiyoruz kendimizi ama icimdeki umudu hic kaybetmiyorum adet olunca cok üzülüyorum yaş 37 olunca dahada panikliyorum. Biz elimizden gelen herseyi yapiyoruz Rabbim ol derse olacak biliyorum ama herkesi motive etmeye calisan ben ilk defa cok umutsuz hissediyorum. Güzel haberleri olan var mi cok ihtiyacim var birinin sevincine ortak olmaya
Yok kuzum pihtili normal adet oluyorum gayet yogun yani ilk baslarken bi acaba mi demistim ama sonra devami geldi yogun olarakCanım umutlandırmak gibi olmasın da adet erken geldi demişsin. Yerleşme falan olmasın. Test yapmış mıydın?
Evet cnm gec basladim ama 1 gün iliski q gün ara oldu kacirmadim yani ama bu sefer adetin son günü baslicam yinedeCanım geç başlamışsın ovulasyon testine adetin biter bitmez başlamalısın çünkü erken yumurtlama olunca da kacirabilirsin ben bu ay adetin 7. Günü yumurtladim yani adet bittikten 3 gün sonra
Evet cnm gec basladim ama 1 gün iliski q gün ara oldu kacirmadim yani ama bu sefer adetin son günü baslicam yinede
Yok kuzum pihtili normal adet oluyorum gayet yogun yani ilk baslarken bi acaba mi demistim ama sonra devami geldi yogun olarakdedigim gibi araliksiz iliski oldu 2 güne 1 kacirmadim yumurtlamayi hep yattim saatlerce ayaklar yukarda herseyi cok duzenli yaptim bu ay ama yine nasip olmadi iste. Sen naptin canim ne zaman bat
Evet canim aynen bende öyle düsündüm erken yumurtladim erken oldum sanirim. Bu ay cok dikkat edicem son gün teste baslicam yibe 1 gün ara 1 gün iliski hayirlisi. İnsallah senin bebeğin haberi gelir hepimize uģur getirir ❤❤RujsuzRuhsuzum Bir de sanırım eğer hiçbir sıkıntı yoksa yumurtlama erken olunca regli de erken olabiliyor, tam tersi yumurtlama geçse regli de geç gelebiliyor. Yani mantıken benim tahminim öyle. Senin yumurtlama erken olduysa ondan da regl erken gelmiştir belki.
Evet canim aynen bende öyle düsündüm erken yumurtladim erken oldum sanirim. Bu ay cok dikkat edicem son gün teste baslicam yibe 1 gün ara 1 gün iliski hayirlisi. İnsallah senin bebeğin haberi gelir hepimize uģur getirir ❤❤
Canım bende başlıyorım teste bnm 19. Günüm gecikmede henüz olmadım bugün kan verdim sonuç bekliyorum bebek yoksa adetten sonra baslıcamMerhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşındayım daha önce aralıklarla çocuk denedik ama aralıktan itibaren ara vermeden denemeye karar verdik aralık ayında ovulasyonla takip etmedim ama sık ilişki olmuştu yinede olmadı bu ay ovulasyon testi aldım onunla deniycem cumartesi başlıycam ovulasyon testine var mı böyle deniycekler gelin beraber geçirelim bu süreci aralık ayından öğrendiğim şey öyle belirti falan aramıycam bu ay daha sakin olucam kafaya takmamaya çalışıcam çünkü geçen ayda bir sürü belirti oldu hatta silik çizgi bile çıktı ama sonuç bomboş bu ay ne bir belirt arıycam ne de regl tarihim geçmeden test yapıcam bu süreç sizlere neler kattı tavsiyeleri olan herkesi bekliyorum
Benim de son 5.Kızlar nabersiniz bugün? Batlara az kaldı Benim son 5
canım benim de bu ay böyle geçti, hiç bir şekilde ikinci bir çizgi göremedim. çok silik şekilde ancak..Bugün bende çok mutsuzum.
24. Gün ve yumurtlama yok.
Değişim bile yok testlerde.
Hepsini çöpe attım.
Görmek Bile istemiyorum.
Daha da yapmıycam zaten
Benim de son 5.
Aynı his bende de var. Değilim diyorum ama şöyle ki sık sık tuvalet e çıkıyorum bir de göğsümün damarları çok belirginleşti. Başka da bir şey yok ama test i çarşamba ve ya salı günü yapmayı düşünüyorum o kadar sabırlı değilimBelirti veya his var mı?Benim pek bi belirtim yok olmadı gibi hissediyorum bu ay Pms sürecinde olan belirtiler var bi tek regl olacakmışım gibi. Kendimi tutamam sanmıştım ama test yapasım bile gelmiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?