- 18 Kasım 2019
- 221
- 163
- 23
- Konu Sahibi papatya7203
-
kuzum tam yanyana cekemedim ama cektiklerimi atayim sen bak sende atsana birEki Görüntüle 2577355 Eki Görüntüle 2577356 Eki Görüntüle 2577357 Eki Görüntüle 2577358 Eki Görüntüle 2577357
Merhaba kızlar bende dün başladım
Canim dunu degerlendireemedim malesef bugune bakicam artikKuzum sen yumurtlamışsın çatlamış bile
İnşallah dün ve bugünü değerlendirmişsinizdir
Kuzum senin 3 4 gün önceden koyulamaya başlamış baksana. Bende asla yok. Hep üstteki ler gibi silik silik. Az sonra atayım eve geçince
Merhaba kızlar bende dün başladım
Canim dunu degerlendireemedim malesef bugune bakicam artik
Teşekkür ederim canimbaya pikle başlamış test. Bugün de çatlamış, mutlaka değerlendir canım.
Merhaba arkadaşlar ben de laboquick kullanıyorum, ilk ay 12.ayda çift koyuçizgi oldu buna pik deniyor sanırım değil mi? O günü degerlendirebildim sadece ama demek ki tutmadışuanda reglin 5.gunundeyim bugün basliyim mi erken mi sizce?
O önemli değil sanırım, benim pik gününden önce baya silk silikti testler, bi anda pik oldu canım.
Reglim bitti ama canım yani biter bitmez başlıyor musunuz?
Regl akinti bittiyse banyonu yaptiktan sonra baslayabilirsin kuzum, ben regl takvimime baktim yumurtlama gosterdigi hafta basladim baslar baslamaz pik verdiReglim bitti ama canım yani biter bitmez başlıyor musunuz?
Teşekkür ederim canım benimEvet ben kanamanın bittiği gün başladım.
Yani şöyle diyim adet pazar bitti pazartesi başladım.
Çok tesekkur ederim kuzum benimRegl akinti bittiyse banyonu yaptiktan sonra baslayabilirsin kuzum, ben regl takvimime baktim yumurtlama gosterdigi hafta basladim baslar baslamaz pik verdi
canim yinede koyulasmis ayrica sanki farkli saatlerde yapmissin bu da etkili bence sen bitesiye yap kuzum mutlakapapatya7203
Alttakiler son 3 gün. Güya alttaki koyulaşıyor gibi ama silik yani. Kuruduğu için öyle görünüyor bide kameradan. Silik yani.
canim reglin tam bitince basla benceMerhaba arkadaşlar ben de laboquick kullanıyorum, ilk ay 12.ayda çift koyuçizgi oldu buna pik deniyor sanırım değil mi? O günü degerlendirebildim sadece ama demek ki tutmadışuanda reglin 5.gunundeyim bugün basliyim mi erken mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?