• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
esimde yok sorun da 6ay oldu yasim 33olcak

6 ay bir sorun olduğunu göstermez canım. 1 sene diyor doktorlar. Yaşın da gayet normal olur mutlaka hiç umutsuzluğa kapılma. Ben de 36 yaşındayım, geçen sene bi miyom ameliyatı geçirdim, bekledik iyileşmeyi şimdi yeni başladık 2 aydır denemeye. Ne zaman uygunsa o zaman gelecektir bebiş.

benim yine boyle cikti cildircam tam pik olmuyor ya neden
20200115_132312.jpg

6 ay bir sorun olduğunu göstermez canım. 1 sene diyor doktorlar. Yaşın da gayet normal olur mutlaka hiç umutsuzluğa kapılma. Ben de 36 yaşındayım, geçen sene bi miyom ameliyatı geçirdim, bekledik iyileşmeyi şimdi yeni başladık 2 aydır denemeye. Ne zaman uygunsa o zaman gelecektir bebiş.
öyle cnm haklisin ama surkeli aglayasim var

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Rabbım uygun gördüğü zamanda gönderecek inşallah

Back