- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
kuzum benimde az testim kaldi 5 test kaldi bende yapicam birakicam artik olur olmaz bilmiyorumDaha devamı da ayrı hikaye de.
Neyse oda eksik kalsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum benimde az testim kaldi 5 test kaldi bende yapicam birakicam artik olur olmaz bilmiyorumDaha devamı da ayrı hikaye de.
Neyse oda eksik kalsın
sen kacta yapiyosun kuzum sende haber ver bugun ne olduDaha devamı da ayrı hikaye de.
Neyse oda eksik kalsın
kuzum benimde az testim kaldi 5 test kaldi bende yapicam birakicam artik olur olmaz bilmiyorum
12 1 gibi yapıyorum kuzum. Sabah 10 da sıvı aldım en son yani o kadar garantiledimsen kacta yapiyosun kuzum sende haber ver bugun ne oldu
benimde 8varBenim de bata 8 gün var. Bekliyorum, kararlıyım erken test yapmıcam
Benim de 8 gün var ve ben de aynı kararı verdim ne test yapacağım ne de belirti arayacağımBenim de bata 8 gün var. Bekliyorum, kararlıyım erken test yapmıcam
benimde 8var
inşallahAy süper hadi umarım bu sefer olmuştur ikimiz de alırız güzel haberi
Benim de 8 gün var ve ben de aynı kararı verdim ne test yapacağım ne de belirti arayacağım
Aynen öyle oldu. Geçen ay 24 ü oldum her ay bir gün önce oluyorum o yüzden 23ü bekliyorum ya da beklemiyorum ya daa hayırlısı diyorumAha ne güzel yaa hepimiz aynı gün
ben catlama ignesi vurundum belirtimde yok geçen ay çok belirtim vardı adetoldum artik beklemiuorum belirtiBelirti aramıcaz dedik kızlar ama var mı hiçbir şey hissiyat filan. Ben de geçen ay ki gibi belirtiler yok. Çok da dinlemiyorum kendimi gerçi, umursamıyorum vakit erken diye de. Vazelin005 Dasmeer
Aynen canım geçen ay çok yoğun duygular yaşadım. Hamileyim diye şekilden şekile girdim. Bulantı, uyku hali, üşüme ne varsa yasadım. Oysa ki iki tane çocuğum var ve çok iyi biliyorum ki belirtiler, özellikle de bulantı adet in bir hafta geçmesinden sonra başlıyor. Bu ay içinde zerre his kalmadı sadece merak varBelirti aramıcaz dedik kızlar ama var mı hiçbir şey hissiyat filan. Ben de geçen ay ki gibi belirtiler yok. Çok da dinlemiyorum kendimi gerçi, umursamıyorum vakit erken diye de. Vazelin005 Dasmeer
ben catlama ignesi vurundum belirtimde yok geçen ay çok belirtim vardı adetoldum artik beklemiuorum belirti
hayırlısı olsunEvet benim de öyle oldu geçen ay psikolojik etkiledim kendimi göğüsler falan şişti saçmasapan Bu ay hiçbir şey yok valla ama umutluyum ilk defa ovu testi kullandım çünkü.
Aynen canım geçen ay çok yoğun duygular yaşadım. Hamileyim diye şekilden şekile girdim. Bulantı, uyku hali, üşüme ne varsa yasadım. Oysa ki iki tane çocuğum var ve çok iyi biliyorum ki belirtiler, özellikle de bulantı adet in bir hafta geçmesinden sonra başlıyor. Bu ay içinde zerre his kalmadı sadece merak var
Sizin olursa inşallah ilk mi olacak. Benim iki oğlum var çok kızım olsun istiyorum. Hayırlısı diyorum ama çok istiyorumAynen hepsi bende de oldu geçen ay. Şimdi sadece umut var içimde umarım tutmuştur olmadıysa da kısmet bi sonraki aya diyorum.
Umarım hepimizin olmuştur be kızlar, ne güzel olur şurda peş peşe güzel güzel haberler
Canım senin de ilk mi olacak inşallah olursahayırlısı olsun