Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
herkese slm şimdiden kolay gelsin benm suanda nişanıma 3 gün var:=) bende 1 ay öncesinden buldum avrupa yakasında bağcılarda bi moda evinde her yeri gezdim diktrmek istemedim çünkü vakit bulamam diye normalde anadolu yakasında oturuyoum ve nişan için pahalıya geliyordur.Zor bela buldum ve açıkçası söyle söylim cok yere baktım bu senenin rengi ya gold(altın)sarısı yada nar çiçeği bende gold sarısı hosuma gitti kabarık onu aldım.

ay ne güzel. bende elbisemi hemen bulmak ve bu stresten kurtulmak istiyorum.
ev için 100 kişi çok kalabalık değilmi canım sanırım ev büyük. bizim sözde 50kişiydi, sonrasında ev tanınmaz haldeydi:)

şimdiden tebrik ederim. diktirmek bende istemiyorum nişan için biraz gereksiz geliyor. bir de elbiseyi üstümde görmek istiyorum yoksa karar veremem bu sezon saks mavi, nar çiçeği ve dore renkleri moda. ben nar çiçeği kırmızıya çok yakın diye istemedim. kırmızıyı kınada giyecem zaten. maviyi sözde giydim. sarı çok açık tenliyim yakışmaz. walla işim zor

bende ocak ayında nişanlanıyorumda saçım için bi kuaför bulamadım
benim yıllardır gittiğim kuaförüm var saçlarımı kesin oraya yaptıracağım asla başka yere gidemem zaten. ama şöyleki oranında makyözünü hiç hiçç hiççççççççççççç beğenmiyorum. başka yerde makyaj yaptırsam orada saç nasıl olur bilmiyorum ki.

Kızlar benim saçlarımı ve makyajımı evde arkadaşım yapacak :)

tşk ederim eğer kabarık istiyorsan moda evlerine mutlaka bak hazırlar var sadece 2 kere provaya gidiyosun deniyosun ölçü filan ugrastırmıyo hem hosuna gidenler oalbilir .Fatihde bagcılarda modeller cok var ..

QUOTE=sssccc;16447729]şimdiden tebrik ederim. diktirmek bende istemiyorum nişan için biraz gereksiz geliyor. bir de elbiseyi üstümde görmek istiyorum yoksa karar veremem bu sezon saks mavi, nar çiçeği ve dore renkleri moda. ben nar çiçeği kırmızıya çok yakın diye istemedim. kırmızıyı kınada giyecem zaten. maviyi sözde giydim. sarı çok açık tenliyim yakışmaz. walla işim zor[/QUOTE]
QUOTE=gozdemustafacakir;16467481]tşk ederim eğer kabarık istiyorsan moda evlerine mutlaka bak hazırlar var sadece 2 kere provaya gidiyosun deniyosun ölçü filan ugrastırmıyo hem hosuna gidenler oalbilir .Fatihde bagcılarda modeller cok var ..[/QUOTE]

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahın izniyle hayırlısıyla inşallah diyelim valla çok korkuorum bişey oluvercek diye nazar değmez inşllahhiç bi aksilik çıkmazda ocakta nişanımızo lur

hep ben mi diyorum ve ağlamak istiyorum nişanlım olcak arkadaş dün gece halı saha maçında ayak bileğini çatlattı ve nişanımıza sadece 4 hafta kaldı napıcam bilmiyorum birde üstüne bu yüzden kavga ettik defalarca dikkat et dedim ona şimdi napıcam bilmiyorum iptal edersek birdaha yapamıycaz almanyadan gelicek akrabalarım birdaha gelemez babamda vazgeçer

canım çok üzüldüm. geçmiş olsun. kırık değil sonuçta alçı yok değil mi. iyileşir muhtemelen nişana kadar.
hemen bozma moralini olacağı varmış. 4hafta uzun bir zaman bu sürede dikkat eder kendine iyi bakarsa hemen toparlar. en kötüsü o gün ağrı kesici iğne vs.yapılır o günü atlatır. hiç sıkma sen kendini biliyorum kolay değil ama olumlu düşünmeye çalış.

ay ne güzel. bende elbisemi hemen bulmak ve bu stresten kurtulmak istiyorum.
ev için 100 kişi çok kalabalık değilmi canım sanırım ev büyük. bizim sözde 50kişiydi, sonrasında ev tanınmaz haldeydi:)

Valla isteme -sözde 50 kişiydik alt katta amcamların evi var orayıda açıcaz erkkler bır yerde kadınlar bir yerde şeklinde olacak yüzükler takılırken erkeklerde çıkacak yukarı sonra eğlenceye :)) kuafor henuz ayarlayamadım bakıcaz artık da ne ikram etsek acaba onu bilmıyorum ( kalabalık malum

bizim sözde ben pasta kola hamur işi gibi şeyler yapalım dedim. annem istemede aynı gün olacak kız tarafı yemek vermeden gönderdi dedirtmem diye bir sürü çeşit yaptı/yaptırdı/yaptık:) bildiğin yemek çorbasından ana yemeği zeytinyağlısı tatlısı sarması ve aklıma gelmeyen bir sürü çeşit. o kadar çok yorucuyduki anlatamam.
arkadaşımın nişanı evde olduğunda köpük tabakta ikram yaptılar onlarda 70kişi civarıydı. kuru pasta, kek, börek ama ufak ufak kesmişlerdi tek lokmalık, yaprak sarma ve mercimek köftesi vardı. bir de sonradan nişan pastası verdiler. küçük kutularda meyve suyu almışlardı. belki fikir olur sanada.

henüz almadım çünkü orada karar veremedim. hemde bu benim internette beğendiğim elbisenin neredeyse aynısı, eve geldiğimde fotolara baktım emin oldum, bu kadar olur. baktıklarım içinde en iyisi ve eminönünde olduğu için ennnnnnnnnn ucuzu:) bu haftasonu alacağım.
elbise altına korse giymelimiyim fikri olan varmı. 40 bedenim fazlalığım yok. zaten boyum uzun olduğu için elbisede güzel oldu. modaevindeki kadında sana kalmış istersen giy dedi. karar veremedim. acaba rahat edermiyim. ne dersiniz.

henüz almadım çünkü orada karar veremedim. hemde bu benim internette beğendiğim elbisenin neredeyse aynısı, eve geldiğimde fotolara baktım emin oldum, bu kadar olur. baktıklarım içinde en iyisi ve eminönünde olduğu için ennnnnnnnnn ucuzu:) bu haftasonu alacağım.
elbise altına korse giymelimiyim fikri olan varmı. 40 bedenim fazlalığım yok. zaten boyum uzun olduğu için elbisede güzel oldu. modaevindeki kadında sana kalmış istersen giy dedi. karar veremedim. acaba rahat edermiyim. ne dersiniz.

canım elbiseyi daha almadım. mağazadayken karar veremedim çünkü aklım karıştı biraz. renk olarak hep mor tonlarını düşünmüştüm ben. özümde bile beğendiğim mor elbiseyi nişanda mor giyeceğim diye almamıştım. bu pertol mavisi yeşil gibi bişeydi. ondan emin olamadım. bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa alacağım. aradım ayırttım elbiseyi. ben gidene kadar belki başka renk alternatifleri de gelirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…