ay ne güzel. bende elbisemi hemen bulmak ve bu stresten kurtulmak istiyorum.Merhaba kızlar aslında 14 kasımda nişanlanıyorduk fakat bir yakınımız kaybetmemız nedenı ile ocak ayını kaydı 8-15 ocak mekan bellı nısan evde aıle arasında 100 kısı falan sonra arkadas ve kuzenler ıcın bır yer ayrladık yemeklı 60 kısılık oraya gecıcez elbıse bohcalar tamam fotog ayarlandı ınsallah hava guzel olur :))
şimdiden tebrik ederim. diktirmek bende istemiyorum nişan için biraz gereksiz geliyor. bir de elbiseyi üstümde görmek istiyorum yoksa karar verememherkese slm şimdiden kolay gelsin benm suanda nişanıma 3 gün var:=) bende 1 ay öncesinden buldum avrupa yakasında bağcılarda bi moda evinde her yeri gezdim diktrmek istemedim çünkü vakit bulamam diye normalde anadolu yakasında oturuyoum ve nişan için pahalıya geliyordur.Zor bela buldum ve açıkçası söyle söylim cok yere baktım bu senenin rengi ya gold(altın)sarısı yada nar çiçeği bende gold sarısı hosuma gitti kabarık onu aldım.
benim yıllardır gittiğim kuaförüm var saçlarımı kesin oraya yaptıracağım asla başka yere gidemem zaten. ama şöyleki oranında makyözünü hiç hiçç hiççççççççççççç beğenmiyorum. başka yerde makyaj yaptırsam orada saç nasıl olur bilmiyorum ki.bende ocak ayında nişanlanıyorumda saçım için bi kuaför bulamadım
benim yıllardır gittiğim kuaförüm var saçlarımı kesin oraya yaptıracağım asla başka yere gidemem zaten. ama şöyleki oranında makyözünü hiç hiçç hiççççççççççççç beğenmiyorum. başka yerde makyaj yaptırsam orada saç nasıl olur bilmiyorum ki.
sende benim gibisinben de varım. inşaallah. ama tabi daha ortada hiç bir hazırlığım yok:82:
canım çok üzüldüm. geçmiş olsun. kırık değil sonuçta alçı yok değil mi. iyileşir muhtemelen nişana kadar.hep ben mi diyorum ve ağlamak istiyorumnişanlım olcak arkadaş dün gece halı saha maçında ayak bileğini çatlattı ve nişanımıza sadece 4 hafta kaldı napıcam bilmiyorum birde üstüne bu yüzden kavga ettik defalarca dikkat et dedim ona şimdi napıcam bilmiyorum iptal edersek birdaha yapamıycaz almanyadan gelicek akrabalarım birdaha gelemez babamda vazgeçer
ay ne güzel. bende elbisemi hemen bulmak ve bu stresten kurtulmak istiyorum.
ev için 100 kişi çok kalabalık değilmi canım sanırım ev büyük. bizim sözde 50kişiydi, sonrasında ev tanınmaz haldeydi:)
Valla isteme -sözde 50 kişiydik alt katta amcamların evi var orayıda açıcaz erkkler bır yerde kadınlar bir yerde şeklinde olacak yüzükler takılırken erkeklerde çıkacak yukarı sonra eğlenceye :)) kuafor henuz ayarlayamadım bakıcaz artık da ne ikram etsek acaba onu bilmıyorum( kalabalık malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?