inşallah:) canım beohh çok güzel hepimiz mutlu mesut oluruz inş tatlım.heyecan var mı
ohh çok güzel hepimiz mutlu mesut oluruz inş tatlım.heyecan var mı
inşallah canım ya hep bunun için dua ediyorum .heyecan demiyelimde bikaç gündür sanki yetişemicekmişiz gibi hissetmeye başladım ondan stres yapıyorum .
tatlım yetişicez merak etme ..hep pozitif düşün ki herşey pozitif olsun..
benim felsefemde bu aslında .iyi düşün iyi olsun :)
canım bide burdan yazıyım dedim.karar vermene sevindim hem fiyatıda çok iyiymiş.öyle devasa paralar ödemek hiç işimize gelmez :) alınacak onlarca şey varken ....
ben beğendim canım. anlattığın kısımları çıkarınca daha iyi olacak sanki. Ama üst kısmını çok anlamadım. Rengi kırık beyaz gibi mi?
gelinolar cumartesi gününden beri gündemimiz gelinlik .bugün tekrar gittik 2 farklı terziye ikiiside izmitin en iyileri yıllarrdır bu işle iştigaller .modellerim zaten belli 3 gelinlikten alıntılar yapılıcak .fransız danteli ve tül kullanılacak modelde .farklı bi tüldü (hayalet denilliyormuş ) :) ikisindende fiyat aldık biri 1800 diğeri 2000 dedi .çok kararsızım çoksıkıntıdan dudağımda uçuk çıktı. nişanlım sen hangisine karar verirsen o olsun dedi.bu kadar bütçede gelinlik için çok fazla .arada kaldımm .bişey söyleyin :)
ah bacım kelin merhemi olsa:):) benim bir haftadır gündemim gelinlik bir de yetmezmiş gibi kararsızlıklarım artarak devam ediyor...
esra tatlım diktireceğin modelin aynısı olmasa bile benzerini mutlaka üzerine dene gör öyle dikime karar ver. çünkü giydiğin zaman çok farklı durabiliyor. modellerin resimleri nerede bizde bi görseydik:)
sen mail at ben göreyim en azından:)
aslına bakarsan gelinlik bir kere giyilen birşey ve bütçen varsa 1800 ya da 2000 çok bir para değil içinde kalmasın. ama öbür yandan şuda var evlenirken bir sürü masraf oluyor gelinliği daha ucuza halledip diğer eksikleride yapabilirsin.
biz 2bine kadar bütçe ayırmıştık ama sonra kına kıyafeti bindallı falan derken hepsini o paraya halledeyim daha uygun bir gelinlik bulayım diye düşündüm ve şimdiki gelinlikçiyle anlaştım 800e ama sonra son eklediğim modeli beğendim onun kirası 3bin tlşimdi terzi muhtemelen onu dikecek ve yine 1500civarı oolacak fiyat. yani evdeki hesapta çarşıya pek uymayabiliyor...
canım nasılsın ? gelinlikte son durumlar ne karar verebildinmi arkadaşım ?eğer vaktin varsa ve izmitte diktirmek senin ve nişanlın için zor olmayacaksa benim diktirdiğim yere gidebiliriz. aklında olsun kuzum ..bi arkadaşımla geçenlerde konuşuyorduk bindallıyı kiralamayı düşündüğümü söyledim bana demesinmi onuda şimdiden ayırtmam gerekiyormuş şaka gibi ya :)
ben inanıyorum tatlım gönlüne göre bi modelde karar kılacağını .ve eminim bu topikteki en alımlı ve güzel gelin sen olucaksın .hadi hayırlısı bakalım inan senin içinde ayrıca dua ediyorum istediğini bulasın diye.kolay gelsin arkadaşım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?