Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
sen istersinde ben vermezmiyim kuzum ..

igora royal 6.65 - 7.5 ( 30 luk oksidan )

tatlım çok sağol ya:) hemen not ediorum. bu iki farklı renk oluyor dimi. 6,65 bir renk 7,5 başka bir renk. bunları karıştırıp süreceğim. sen evde kendin mi boyadın kuaförmü boyuyor.

tatlım çok sağol ya:) hemen not ediorum. bu iki farklı renk oluyor dimi. 6,65 bir renk 7,5 başka bir renk. bunları karıştırıp süreceğim. sen evde kendin mi boyadın kuaförmü boyuyor.

evet tatlım farklı iki tüp renk .kuaförüm sağolsun bana numaraları verdi artık evde kendim boyuyorum :)

evet tatlım farklı iki tüp renk .kuaförüm sağolsun bana numaraları verdi artık evde kendim boyuyorum :)
bende önce kuaförüme sorayım olmadı ilk boyayı o yapsın sonra ben yaparım.
bu arada esracığım sohbet bölümünde haziran gelinleri var bir bak istersen zamanın olursa.
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...inleri-buyrun-muhabbete-191.html#post17930475

Selamlar kızlar

Ya esracım inanılmaz güzel olmuşsun, gözlerim kamaştı. Allah mesut etsin.

Darısı düğün fotoğraflarınızın başına kızlar

nasılsın martagon. düğüne kadar gelsek artık tüm hazırlıklar bitse herşey halledilse keşke:)
senin düğün tarihin belli oldu mu

Selamlar kızlar

Ya esracım inanılmaz güzel olmuşsun, gözlerim kamaştı. Allah mesut etsin.

Darısı düğün fotoğraflarınızın başına kızlar

canım teşekkür ederim güzel gören arkadaşım benim ..inşallah ben o vakite kadar resim eklemeyi becerebilirim keza sssccc de yoğunluktan benimle uğraşıcak vakit bulamazsa ben ne yaparım

ayrıca darısı hepimizin düğün fotolarının başına kuzum :)

Sağol canım iyiyim şükür. Bu aralar biraz yoğun çalışıyorum, giremedim topiğimize Yavaş yavaş her şey halledilir, siz hiç takmayın kafanıza. Benim düğün tarihim belli değil ne yazık ki hala 2012'de olma ihtimali daha kuvvetli artık. Kısmet ne zamansa o zaman çok güzel hatırlayacağım şekliyle geçer umarım

Canım sen merak etme, sssccc yoğun olursa bu sefer de ben yarım ederim sana
Hadi bakalım, durmak yok, hazırlıklara devam
Daha çok detay bekliyorum sizden ona göre

sağol kuzum içimi rahattlattın vallaha ..aynen hızla devam ediyor hazırlıklar ..herşeyi ince ayrıntısına kadar paylaşıcağım burdann..belki benden sıkılabilirsin bile .kim bilir :)

esracığım yoğun bile olsam sana ayıracak vaktim her zaman olur ihmal etmem merak etme sen:)
ya bu düğün hazırlıkları şimdiden çok yormaya başladı beni aman nasıl geçiyor anlamıyorum walla
sanki cuma akşamı işten çıkıyorum ve hemen pazartesi oluyor gibi geliyor haftasonları o kadar çabuk geçiyorki hiç birşey anlamıyorum.
şimdi herşey bakma beğenme aşamasında olduğu için fazla hızlı ilerlemiyor hazırlıklar.
yatak odası takımını aldık geçen haftada son olarak rengine karar verdik.
modeli ekledim.
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/422724-yeni-yatak-odasi-modelleri.html
gelinlikle ilgili şu an için bir gelişme yok sadece bakıyorum...

canım benim iyiki varsın ...gerçekten ilerlemiyo bazen yetiştiremicez diye düşünüyorum ama sevgilime söylediğimde bana gülüyor işte şimdi saçmalıyorsun diyor..ayrıca balayını hallettik antalya kemer rezervasyon yaptırdık ..inşallah çok iyi geçer

sağol canım sende:) erkekler biraz daha ağırdan alıyor bu işi ben detaylara takılınca sevgilimde bana gülüyor abarttığımı söylüyor ama öyle değil bugün 1 mart dolu solu 3 ay kaldı sadece haziranı saymıyorum zaten o zaman heyecan stres derken günler bitecek zaten.
herşeyi yetiştireceğiz mutlaka ama biraz stres olacak mecburen:)
bizim balayı işi hala belli değil. barut hamera otele rezervasyon yaptrdık ama her an fikir değiştirebiliriz.
hangi otele gidiyorsunuz canım.
bence balayı bü telaş ve koşuştırmacalardan sonra ne kadar kötü bir yer olsan bile eminim süper geçecek...

sağol kuzum içimi rahattlattın vallaha ..aynen hızla devam ediyor hazırlıklar ..herşeyi ince ayrıntısına kadar paylaşıcağım burdann..belki benden sıkılabilirsin bile .kim bilir :)

Kız esra ne demek sıkılmak, ben zevkle okuyorum yazdıklarınızı:87:

Bu arada sssccc yatak odası takımın hayırlı olsun, baktım, bayıldım valla

İyi günlerde kullan

sailors beach canım ..okadar çok yer baktık ki artık sıkılmıştım nişanlımın teyzesinin arkadaşı bu otelde müdürmüş :)) bazı kolaylıklar sunabileceğini söylemiş işimize geldi bizimde .bencede süpper geçsin (biz kızlar için ) özellikle dediğin otele baktık bizde .hayırdır kuzum neden fikir değiştirebilirsiniz ? özel değilse tabi .

tebrik ederim selennn. düğünün ne zaman olacak tarih belli mi

Tebrikler canım, Allah mesut etsin. Senden de bekliyoruz baka foto

tebrikler canım hayırlı olsun ..peki siz nezaman evetttt diyeceksiniz ?

çok tşk ederim canlarım evet kınam 8 haziran düğünüm 10 haziran inş..Allah'ım nasip kısmet ederse..Darısı sizlerin başına inş en yakın zamanda..

biz en başında hep voyage sorgunu istiyorduk ama fiyatı çok yüksek gelince vazgeçtik. nişanlımında orası aklında kaldı.
çok tşk ederim canlarım evet kınam 8 haziran düğünüm 10 haziran inş..Allah'ım nasip kısmet ederse..Darısı sizlerin başına inş en yakın zamanda..

benim kına 17 haziran düğün 19 haziran.
esra da 17 haziranda evlenecek:)))

biz en başında hep voyage sorgunu istiyorduk ama fiyatı çok yüksek gelince vazgeçtik. nişanlımında orası aklında kaldı.

benim kına 17 haziran düğün 19 haziran.
esra da 17 haziranda evlenecek:)))

ohh çok güzel hepimiz mutlu mesut oluruz inş tatlım.heyecan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…