Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar merhaba. Ocak ayında nişanım olacak benim. Henüz hiçbirşey yok ortada. Acayip stres olmuş durumdayım. Elbise bakıyorum ama beğenemiyorum. Sizlerden de yakında nişanı olacaklar ya da tavsiye verebilecekleri buraya bekliyorum. Heyecanımızı, stresimizi birlikte paylaşalım. Hem destek olalım hem fikir alışverişi yapalım. Haydi kızlar:)

8 ocakta nişanım var. ama hala bi elbise almadım yarın babamla nişan yerine bakmaya gidicez sonra davetiyeleri seçicez ama elbisem bile yok:18::18::18:

elbise işte en büyük sorunum bu benim. sanki elbiseyi almış olsam başka bir detay kalmayacak ya da ben çok rahat olacağım gibime gliyor. bir sürü yer gezdim ama hiç istediğim gibi bir elbise bulamadım. bu sezon çivit mavi çok moda ama ben o rengi sözümde giymiştim. şimdi daha özel olsun istiyorum

Sanırım kimse elbise bulamamış henüz :) Benim de ocağın 22 ya da 29'unda olacak kızlar nişanım. Elbise ve birkaç ufak tefek dışındakileri hallettik. Şimdi harıl harıl elbise arayacağım ben de Çok güzel heyecanlar bunlar. Hepimize hayırlı olsun şimdide. Allah utandırmasın.

Son düzenleme:
elbise o kadar büyük bir sorun olduki gözümde anlatamam. siyah giymek istemiyorum kırmızı kınada giyilir maviyi sözde giydim. pembe oldum olası sevmem yakışmada zaten. zaten çalışıyorum bi haftasonum var onda da kaç parçaya bölüneceğim ki. walla bilmiyorum ne olacak

Canım ben de çalışıyorum, hafta sonu bakacağım. Siyah konusunda haklısın, canlı renkler nişan için çok daha iyi bence. Ama biz ne kadar şu rengi hiç sevmem, şu hiç yakışmaz desek de bazen umduğumuzdan farklı olabiliyor. Sen de öyle güzel bir pembe tonu görürsün ki, bakarsın almışsın gelmişsin işallah ne kısa sürede buluruz hepimiz. Kolay gelsin.

tebrik ederim. nişanın nerede olacak salon mu tuttunuz canım. inşallah sende elbiseni bir an önce bulursun. bende :)

teşekkür ederim ya aslında ordu evine karar kılmıştık bi tanıdığımızın vasıtasıyla ama sadece pasta ve kurabiye ikramı 200 kişi için 3250 fiyat verdiler. ben yemekli en azından aperatif bişeyler istiyordum , yarın bakırköyde gönül davet diye bir yer var oraya bakıcaz onlar yemekli olarak daha uygun fiyat veriyorlarmış duyguğuma göre yarın ikisinden biri kesinleşicek. babamda yemeğe gerek yok diyip duruyor zaten

ben sözümde siyag giydim o yüzden nişanımda saks mavisi güzel bişey giymek istiyorum ama bi sürü yere girince insanın kafası karışıyor, bakıyorsun elbise güzel ama yeteri kadar özel değiliş gibi geliyor insana

martagon ben de ondan korkuyorum zaten. pespembe bir nişanlık içinde ben, son ana kalınca walla olur mu olur :)

saks mavisi bu sezonun trend rengi. O kadar güzel modeller dikmişlerki saks mavisiyle. Ağzım açık kalıyor resmen. Eğer istanbuldaysan fatihteki mağazalara bak inanılmaz modeller vardı. Ben renkten beğenemedim o ayrı

inşallah istediğin gibi güzel bir yer bulabilirsin. gönül davetin beşikteştaki salonunda arkadaşımın kuzeni evlenmişti. gayet güzel ve şık bir organizasyon oldu masalar süslemeler falan çok güzeldi.
ama babana katıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. nişan için yemek biraz gereksiz gibi geliyor bana. oraya yapacağın masraf ile bir eksiğini alırsın bence.

sonunda elbisemi aldımmmmmmmm:) bugün kız arkadaşımla bakırköyde buluştuk ve 1 saat içinde elbise ve ayakkabımı aldım hala inanamıyorum:) turkuaz elbise önünde taşlı detayı var ve gümüş taşlı ayakkabı:) yer de tutuldu:) kokteyl olacak ordu evini hiç beğenmedim o yüzden çağteks diye bir yer var zburnunun girişinde orayı tuttuk ordu eviyle aynı fiyta ve müthiş şık bi yer ay çok mutluyummmm:):):):)

bizde yemeksiz kokteyl şeklinde ayarladık sonunda:) üstümden bir yük kalktı ki sormaaa:) nişanlımın hedşyesini de aldım kiyafet ayakkabı tamam sadece davetiye ve organizsyon ayrıntıları kaldı:)

bizde yemeksiz kokteyl şeklinde ayarladık sonunda:) üstümden bir yük kalktı ki sormaaa:) nişanlımın hedşyesini de aldım kiyafet ayakkabı tamam sadece davetiye ve organizsyon ayrıntıları kaldı:)

canım hayırlı olsun, senin için çok sevindim. herşeyi hallettin sayılır, ne güzel ya. davetiye küçük iş nedense elbise ve yerden sonra pek önemli değil gibi geliyor bana:)elbisenin resmini eklermisin, merak ettim.
bende haftasonu bakacağım bakırköye aşkın göksu diye bir mağaza varmış oranın güzel modelleri varmış. duydun mu ya da tavsiye edebileceğin mağazalar var mı

Merhaba kızlar aslında 14 kasımda nişanlanıyorduk fakat bir yakınımız kaybetmemız nedenı ile ocak ayını kaydı 8-15 ocak mekan bellı nısan evde aıle arasında 100 kısı falan sonra arkadas ve kuzenler ıcın bır yer ayrladık yemeklı 60 kısılık oraya gecıcez elbıse bohcalar tamam fotog ayarlandı ınsallah hava guzel olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…