tebrik ederim. nişanın nerede olacak salon mu tuttunuz canım. inşallah sende elbiseni bir an önce bulursun. bende :)8 ocakta nişanım var. ama hala bi elbise almadım yarın babamla nişan yerine bakmaya gidicez sonra davetiyeleri seçicez ama elbisem bile yok :18::18::18:
elbise o kadar büyük bir sorun olduki gözümde anlatamam. siyah giymek istemiyorum kırmızı kınada giyilir maviyi sözde giydim. pembe oldum olası sevmem yakışmada zaten. zaten çalışıyorum bi haftasonum var onda da kaç parçaya bölüneceğim ki. walla bilmiyorum ne olacak
tebrik ederim. nişanın nerede olacak salon mu tuttunuz canım. inşallah sende elbiseni bir an önce bulursun. bende :)
ben sözümde siyag giydim o yüzden nişanımda saks mavisi güzel bişey giymek istiyorum ama bi sürü yere girince insanın kafası karışıyor, bakıyorsun elbise güzel ama yeteri kadar özel değiliş gibi geliyor insanaelbise o kadar büyük bir sorun olduki gözümde anlatamam. siyah giymek istemiyorum kırmızı kınada giyilir maviyi sözde giydim. pembe oldum olası sevmem yakışmada zaten. zaten çalışıyorum bi haftasonum var onda da kaç parçaya bölüneceğim ki. walla bilmiyorum ne olacak
Canım ben de çalışıyorum, hafta sonu bakacağım. Siyah konusunda haklısın, canlı renkler nişan için çok daha iyi bence. Ama biz ne kadar şu rengi hiç sevmem, şu hiç yakışmaz desek de bazen umduğumuzdan farklı olabiliyor. Sen de öyle güzel bir pembe tonu görürsün ki, bakarsın almışsın gelmişsinişallah ne kısa sürede buluruz hepimiz. Kolay gelsin.
saks mavisi bu sezonun trend rengi. O kadar güzel modeller dikmişlerki saks mavisiyle. Ağzım açık kalıyor resmen. Eğer istanbuldaysan fatihteki mağazalara bak inanılmaz modeller vardı. Ben renkten beğenemedim o ayrıben sözümde siyag giydim o yüzden nişanımda saks mavisi güzel bişey giymek istiyorum ama bi sürü yere girince insanın kafası karışıyor, bakıyorsun elbise güzel ama yeteri kadar özel değiliş gibi geliyor insana
inşallah istediğin gibi güzel bir yer bulabilirsin. gönül davetin beşikteştaki salonunda arkadaşımın kuzeni evlenmişti. gayet güzel ve şık bir organizasyon oldu masalar süslemeler falan çok güzeldi.teşekkür ederimya aslında ordu evine karar kılmıştık bi tanıdığımızın vasıtasıyla ama sadece pasta ve kurabiye ikramı 200 kişi için 3250 fiyat verdiler. ben yemekli en azından aperatif bişeyler istiyordum , yarın bakırköyde gönül davet diye bir yer var oraya bakıcaz onlar yemekli olarak daha uygun fiyat veriyorlarmış duyguğuma göre yarın ikisinden biri kesinleşicek. babamda yemeğe gerek yok diyip duruyor zaten
saks mavisi bu sezonun trend rengi. O kadar güzel modeller dikmişlerki saks mavisiyle. Ağzım açık kalıyor resmen. Eğer istanbuldaysan fatihteki mağazalara bak inanılmaz modeller vardı. Ben renkten beğenemedim o ayrı
inşallah istediğin gibi güzel bir yer bulabilirsin. gönül davetin beşikteştaki salonunda arkadaşımın kuzeni evlenmişti. gayet güzel ve şık bir organizasyon oldu masalar süslemeler falan çok güzeldi.
ama babana katıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. nişan için yemek biraz gereksiz gibi geliyor bana. oraya yapacağın masraf ile bir eksiğini alırsın bence.
bizde yemeksiz kokteyl şeklinde ayarladık sonunda:) üstümden bir yük kalktı ki sormaaa:) nişanlımın hedşyesini de aldım kiyafet ayakkabı tamam sadece davetiye ve organizsyon ayrıntıları kaldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?