ocak ayında klomen kullananlar hadi buayda destek olalım birbirimize...

Canım benim
Eşimde yangın eksperi yani Aynen dediğin gibi gelirimiz belli olmuyor

Canım benim

Eşimde yangın eksperi yani Aynen dediğin gibi gelirimiz belli olmuyor
Eşinizin iş garantisi yoksa zor tabi düşünürdüm ben de sizin gibi . Benim eşim çok çalışkan yaa işkolik seviyor çalışmayı, hiçbir zaman istemedi çalışmamı kıskanç çünkü:) şimdi o kazandı bir görseniz kuzu gibi oldu resmen :))))

şu krediler bitsede ben de ev hanımlığına geçsem kesinlikle sizin gibi düşünüyorum... biz yaklasık her ay 4.000 bine yakın kredi ödüyoruz... yane anlıyacagınız eşimin maaşıyla ev ve araba kredisi ödüyoruz... benım maaşımlada geçiniyoruz... Allaha şükür maddi olarak hiçbir sıkıntımız yok... krediler biterse eşimin maaşıyla çok rahat geçiniriz... bende ev hanımı olurum inş

Kredi borçlarınızı hafifletin o zaman, sen biraz daha yürütmeye çalış bence çok geç kalmadan hayatın keyfini çıkarın valla insan 1 kere geliyor hayata

Kızlar bu arada yıldönümümüz için aklıma hiçbirşey gelmiyor öneri de bulunursanız çok sevinirim Tşk
cnm benım yıldönümüm 21 eylüldü eşim bana supriz yapıp tatilde kutlamıştık ... 3 gün erken kutladık ama hersey çok güzel ve romantikti... sahil kenarında güzel bir yemek ve hediye olarak bana güzel bir kolye almıştı... tabi ben hazırlıksız yakalandım için birsey veremedim, sonra saat aldım eşime... bence yerinde olsam evde kutlardım,,, ben aslında çok fazla romantik seyler sevmiyorum, beceremiyorum... benım eşim benden daha romantik şiir bile okuyor... ama ben bu konuda tırtım

Kredi borçlarınızı hafifletin o zaman, sen biraz daha yürütmeye çalış bence çok geç kalmadan hayatın keyfini çıkarın valla insan 1 kere geliyor hayata
haklısın cnm ben şimdi 26 yaşındayım hemende işi bırakmak istemiyorum... yaştan yana sıkıntım yok daha genç olduğumu düşünüyorum... iki sene sonra bırakırsam 28 olacagım kısmet bakalım artık

kızlar benim iş bırakmak dışında bi planım daha var gelecek için. Bakıyorum öğretmenler de çok rahat. Yarım gün okula gidiyorlar şubat tatili yaz tatili falan derken bana göre çok çok rahatlar. Şimdi öğretmenler bunu okusa çocuklarla uğraşmak da zor diyecekler ama anne babası öğretmen olan biri olarak söylüyorum o kadar da zor değil yani. Ben mühendisim bu arada. Açıköğretimden sosyoloji okumaya başladım şimdi 3. sınıftayım. seneye formasyon alacam ve kurumlar arası geçişle milli eğitime geçmeye çalışacam. Eğer bunu başarırsam süper çünkü kurumlar arası geçiş de çok kolay birşey değil. ama olmazsa düşünecem valla istifayı

Ben ögretmenken istifa ettim, dedigim gibi çok güzel bir ortamı bıraktım, çocuklarla herşey çok güzel. ama veliler tüketti beni resmen gecenin bir vakti arayıp bizim çocuk ödevi almamış hocam rahatsız ediyorum ödev neydi diye. yaa her meslek aynı inanın insanla ugraştıgınız her iş böyle stres sıkıntı :) çok ince hesaplar yapmayın bence allah bebegi verince hayırlı kapılar da açıyor. umarım annelik duygusunu yaşarsınız siz de benim gibi. herşey siliniyor yeniden dogmuş gibiyim. bebegimle ben de dogucam resmen (

H hacer12f valla doğru diyorsun. Nerden geldik bu konuya. Bebek diyorduk. Evet canım 8 gün sonra biz de sana bebek müjdesi verecez hayırlısıyla. Amin

N nupelda02 canım senin bat ne zaman? Sinkarla benim aynı 7 şubat.
H hacer12f canım senin erken belirtilerin nelerdi? Belirtiler adete kaç gün kala başladı? Bize biraz anlatır mısın? Çünkü şuan vücudumuzu dinleme zamanına girmiş bulunmaktayız. Belirti arıyoruz.

ewt bwnım bat 'ta 7 şubat inş hep berarber müjdeli haberi veririz

Bende de yok. Umarım biri çıkıp belirtiler için erken der
vallahi kuzum belirtiler için gercekten cook erken hamileliğin 6.haftasında olupta belirti hissetmeyen var... belirtiler genellikle 7.haftada başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…