Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım gelsinler de onlardan güzel hediye olurmu 😍 ama bugün çok ağrım var belime batıyo yumurtalık kısımlarıma batıyo bişey inşallah kist olmamıştır çatlamıştır 🙏🏼
Cnm dünde benim aynisiydi hatta gece uyandım hala ağrım vardı bugün de var biraz akıntım başladı kist olmamıştır inşallah doktorum bana söylemişti ağrıların olur diye sende meraklanma 🤲

Cnm dünde benim aynisiydi hatta gece uyandım hala ağrım vardı bugün de var biraz akıntım başladı kist olmamıştır inşallah doktorum bana söylemişti ağrıların olur diye sende meraklanma 🤲
O zaman iğnenin etkisinden dolayı canım iyi bari içim rahatladı 😊 yaptığım testi eşime gösterdim tabi adam nerden bilsin iğnenin etkisinden olduğunu az daha kalpten gidiyodu 🤣

Bitti canım cuma kontrolüm var 🥰🥰
İnşallah hayırlı haberler alırsin kuzummmm :) Bu ay benimde 2. Klomenim ama 2sinde de çatlatma iğnesi kullanmadım dün de yumurtlama gördüm sanırım ovulasyonla takip ediyorum bakalım bugün çatlayacak mi :)))) Ama pek bir muallakta kaldım eklesem değerlendirebilir misiniz ? 🌼♥️

Eklentiler

• IMG_20210118_151215.jpg
    IMG_20210118_151215.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 25
İnşallah hayırlı haberler alırsin kuzummmm :) Bu ay benimde 2. Klomenim ama 2sinde de çatlatma iğnesi kullanmadım dün de yumurtlama gördüm sanırım ovulasyonla takip ediyorum bakalım bugün çatlayacak mi :)))) Ama pek bir muallakta kaldım eklesem değerlendirebilir misiniz ? 🌼♥️
İnşallah canım hepimiz 🙏🏻🤲🏻😍 Daha mı koyuydu canım önceden? Yavaş yavaş silikleşiyor gibi yarın da yap bakalım ☺️

Kızlar az önce annemle konuşuyodukta teyzemin kızınında 2 kere falan düşük olmuştu benimde sağlıksız oldu daha önceden. Ona doktoru kanın çok koyu hamile kalana kadar bebe asprini kullan demiş. Benimde aklıma geldi bikaç kez kan aldırırken kanım çok zor gelmişti alan kişi çok koyu kanın demişti. Acaba bende bebe asprini alıp başlasammı🙄

Kızlar az önce annemle konuşuyodukta teyzemin kızınında 2 kere falan düşük olmuştu benimde sağlıksız oldu daha önceden. Ona doktoru kanın çok koyu hamile kalana kadar bebe asprini kullan demiş. Benimde aklıma geldi bikaç kez kan aldırırken kanım çok zor gelmişti alan kişi çok koyu kanın demişti. Acaba bende bebe asprini alıp başlasammı🙄
Bi zararı olmuyormuş aslında. Şimdi çok pıhtılaşma sorunlarından dolayı kayıplar olduğu varsayılıyor ya istersen doktora sor bi canım bende soracağım gittğimde

Merhaba ben bu ay 2. Defa klomene başlıyorum geçen ay kullandım ama bi türlü düzgünce değerlendiremedik bu ay yine deneyeceğiz bakalım yanına bir de herbatürk tripomen diye bi takviye önerdi yumurta geliştirici falan diye bi tek pko var bende eşimin sonuçları çok iyi doktor sen hamile kalırsın illa dedi de bakalım

X