- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- Konu Sahibi Defneninannisi
İnşallah Sende şişkinlik göğüslerde hassasiyet falan yaptı mı ilaç?Hadi güzelce büyümüş olsunlar inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Sende şişkinlik göğüslerde hassasiyet falan yaptı mı ilaç?Hadi güzelce büyümüş olsunlar inşallah canım
Yok canım sadece kasık ağrısı yaptı anlık kasıklarıma sancılar girdi. Birde artık sonlara doğru özel bölgede çok yanma oldu mantar olduğundan korktum hatta, doktor östrojen hormonun oynamasından dolayı kuruluk olmuştur dedi.İnşallah Sende şişkinlik göğüslerde hassasiyet falan yaptı mı ilaç?
hımm tamam canım dengemizi bozuyoruz ya sonuçları güzel olsa bariYok canım sadece kasık ağrısı yaptı anlık kasıklarıma sancılar girdi. Birde artık sonlara doğru özel bölgede çok yanma oldu mantar olduğundan korktum hatta, doktor östrojen hormonun oynamasından dolayı kuruluk olmuştur dedi.
Evet canım ya sorma inşallah sende o belirtilermi varhımm tamam canım dengemizi bozuyoruz ya sonuçları güzel olsa bari
Evet şuan öyle bakalım yumurtlama zamanı neler olacakEvet canım ya sorma inşallah sende o belirtilermi var
Hormon yüklüyoruz vücudumuza o yüzden ne olsa yeridir sanki sonu güzel olsunda biz razıyızEvet şuan öyle bakalım yumurtlama zamanı neler olacak
Aynen canımHormon yüklüyoruz vücudumuza o yüzden ne olsa yeridir sanki sonu güzel olsunda biz razıyız
Kaçıncı günündü bugün canım inşallah yerleşiyodur. Benimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var karnımda ve belimdeKızlar dün çok.agrim.vardi her iki tarafta bugun yok nasil biseyler oluyor anlamıyorum
gittim canım femara verdi klomen rahimi inceltiyor diye ona başlama hiç dedi.Canım sen ne kullanıyorsun gittn mi doktora?
Canım bugün 6. gün yumurtalar mi catliyir acaba tekrardan umarım güzel şeyler olur senin kaçıncı gunundu tatlimKaçıncı günündü bugün canım inşallah yerleşiyodur. Benimde bugün adet ağrısı gibi ağrım var karnımda ve belimde
Canım güzel haberler ins süreç güzel geçer hepimizingittim canım femara verdi klomen rahimi inceltiyor diye ona başlama hiç dedi.
bende de aynı belirtiler oldu canım, kuruluktan cnm yandı biraz, enfeksiyon fln mı kaptım diye düşündüm. demek sebebi östrojenmiş.Yok canım sadece kasık ağrısı yaptı anlık kasıklarıma sancılar girdi. Birde artık sonlara doğru özel bölgede çok yanma oldu mantar olduğundan korktum hatta, doktor östrojen hormonun oynamasından dolayı kuruluk olmuştur dedi.
Benim daha iğne olduğum günü saymazsak 3. Günüm canım yeni yeni başladı ağrılarım ilk 1. Günüm falan hiçbişey yoktuCanım bugün 6. gün yumurtalar mi catliyir acaba tekrardan umarım güzel şeyler olur senin kaçıncı gunundu tatlim
Bende korktum canım ilişkide başladı yanma sonra devam etti normal zamanda da. Şimdi klomeni bıraktıktan kalmadı çok şükür çok az varbende de aynı belirtiler oldu canım, kuruluktan cnm yandı biraz, enfeksiyon fln mı kaptım diye düşündüm. demek sebebi östrojenmiş.
İnşallah 15. Gün böyle görürüz tatlım bizim pazartesi evlilik yıldönümü umarım bir mucize olurBenim daha iğne olduğum günü saymazsak 3. Günüm canım yeni yeni başladı ağrılarım ilk 1. Günüm falan hiçbişey yoktu
Bugün sırf merağımdam test alıp yaptım Eki Görüntüle 2763784
Ay ne güzel bir hediye olur inşallah olurr canımmİnşallah 15. Gün böyle görürüz tatlım bizim pazartesi evlilik yıldönümü umarım bir mucize olur
İns cnm sizede güzel bir hediye olur ennguzel hediye hattaAy ne güzel bir hediye olur inşallah olurr canımm
benimde şubatta eşimin doğum günü. Olsa keşke diyorum doğum günü hediyesi olurdu
İnşallah canım gelsinler de onlardan güzel hediye olurmu ama bugün çok ağrım var belime batıyo yumurtalık kısımlarıma batıyo bişey inşallah kist olmamıştır çatlamıştırİns cnm sizede güzel bir hediye olur ennguzel hediye hatta