- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- Konu Sahibi Defneninannisi
Amin canım ben sabah akşam kullandım 5 gün.Kızlar klomeni kaç doz kullanıyorsunuz ? Bende bugün ikinci günüm. Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım ben sabah akşam kullandım 5 gün.Kızlar klomeni kaç doz kullanıyorsunuz ? Bende bugün ikinci günüm. Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin
Allah hayırlısını versin canım olacak inşallahBence o sorun bendede var yumurtlama olmuyor adetim 40-50-60 gün buluyordu şimdi adet söktürücü kullanarak adet oluyorum oda ancaa.. Valla canım büyüsünler artık gerçekten sanki bu ay’da olmasa güçüm yok gibi.. sırf 2 yılım zaten vajinismusle geçti o zaman gittiğimde karın ultrasonundan pkos görünmedi ne zaman vajinismusu yendim 8 ay sonra altan muayene olduğumda göründüler çok geç kalmış oldum tedavi için inan çok çok yıprandım ama ne diyim yinede herşeyde vardır bi hayır.
Ay canım bak dışardaydım rve giderken alırım demiştim zaten gelene kadar ne unuttum ne alcaktım ne alcaktım diye diye şimdi eve geldim mesajını gördüm hatırladım zaten kısmet değilmişCanım bence bı doktora danis öyle kullan nenolur ne olmaz
Aynen kısmet değilmişAy canım bak dışardaydım rve giderken alırım demiştim zaten gelene kadar ne unuttum ne alcaktım ne alcaktım diye diye şimdi eve geldim mesajını gördüm hatırladım zaten kısmet değilmiş
Bugün baya sArımsı akıntı bide kasıklArıma batmalar başladı sende durumlar ne canımAynen kısmet değilmiş
Bende de akıntı var tatlım belim sırtım ve göbeğimden kasıklarıma kadar ağrım var halsizlik var birde yarın 1 hafta olacak bakalım pazartesi yapacam test bekleyebilirsemBugün baya sArımsı akıntı bide kasıklArıma batmalar başladı sende durumlar ne canım
İnşallah yerleşiyordurda onun ağrılarını yaşıyosundur Bekle canım diğer türlüde pozitif çıkıyo bu sefer yanılıyosun. Yalancı pozitif olasılığı olmasa 8. Gün gemen yap derdimBende de akıntı var tatlım belim sırtım ve göbeğimden kasıklarıma kadar ağrım var halsizlik var birde yarın 1 hafta olacak bakalım pazartesi yapacam test bekleyebilirsem
Canim bende 2 tane ama doktorum sabah akşam değilde aynı anda almamı söylediAmin canım ben sabah akşam kullandım 5 gün.
Ben 5 gün 1 er doz günlük kullandımKızlar klomeni kaç doz kullanıyorsunuz ? Bende bugün ikinci günüm. Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin
Beklicem bakalım canım ins hepimiz güzel haberler alırızİnşallah yerleşiyordurda onun ağrılarını yaşıyosundur Bekle canım diğer türlüde pozitif çıkıyo bu sefer yanılıyosun. Yalancı pozitif olasılığı olmasa 8. Gün gemen yap derdim
İnşallahhBeklicem bakalım canım ins hepimiz güzel haberler alırız
4 yıldır bir kere bile çift çizgi göremedim bari yalancı çift çizgiyi göreyim diyorum ama saçmalık yaniyapsanda yalancı pozitif olcak canım
Ovulasyon testi kullanıyordum önceden çift çizgi görünce mutlu oluyordum Rabbim ne olur diye dua ediyordum şimdi pazartesi yapacam test umarimmiki çift çizgi görürüm hepimizin kucağı dolar canm4 yıldır bir kere bile çift çizgi göremedim bari yalancı çift çizgiyi göreyim diyorum ama saçmalık yani
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşaAllah bu sefer hepimiz gerçek pozitifi görürüz canımOvulasyon testi kullanıyordum önceden çift çizgi görünce mutlu oluyordum Rabbim ne olur diye dua ediyordum şimdi pazartesi yapacam test umarimmiki çift çizgi görürüm hepimizin kucağı dolar canm
Amin cnm aminnnRabbim kimseyi çaresiz bırakmasın inşaAllah bu sefer hepimiz gerçek pozitifi görürüz canım
İnşallah çok güzel gelişir yumurtaların canımBen 5 gün 1 er doz günlük kullandım
Hımm böyle kullanan da duymuştum canım neye göre veriliyor bilmiyorumCanim bende 2 tane ama doktorum sabah akşam değilde aynı anda almamı söyledi
Evet beni de yumurtlama zamanı kontrol için çağırmıştı canım(dün konu açmıştım aynısını buraya da yazayım)
Hanımlar merhaba
6 aydır korunmayı bıraktık ama gebelik olmadı. Diğer aylar yumurtlama dönemini tutturamamış olabiliriz ama bu ay belirtilerime göre değerlendirdik ama yine gebelik olmadı.
Bugün doktora gittim yaşım 37 geç kalmak istemiyorum dedim. Ultrasonda bir sorun çıkmadı hormonlar da iyi. Dr. Yumurtalarını uyaralım bu ay dedi ve klomen başlayalım dedi. Günde üç tane kullanmamı 5. Gün ilaç bittikten 2 sonra 1 hafta boyunca gün aşırı değerlendirmem gerektiğini söyledi. Bugün adetin 4. Günü bu akşam itibariyle başladım. Önümüzdeki ay adet olursan gel olmazsan 5-6 gün sonra gel dedi. Kontrole çağırmadı.
Ama forumda okuduğum bütün konularda klomen kullananları doktorları mutlaka kontrole çağırıp yumurtlama durumlarına bakmış. Çok uzattım ama içime kurt düştü
İlk tedavinmi canım 4 yıldır. İnşallah gerceğini görürsün4 yıldır bir kere bile çift çizgi göremedim bari yalancı çift çizgiyi göreyim diyorum ama saçmalık yani