Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence o sorun bendede var yumurtlama olmuyor 🙁 adetim 40-50-60 gün buluyordu şimdi adet söktürücü kullanarak adet oluyorum oda ancaa.. Valla canım büyüsünler artık gerçekten sanki bu ay’da olmasa güçüm yok gibi.. sırf 2 yılım zaten vajinismusle geçti o zaman gittiğimde karın ultrasonundan pkos görünmedi ne zaman vajinismusu yendim 8 ay sonra altan muayene olduğumda göründüler çok geç kalmış oldum tedavi için inan çok çok yıprandım ama ne diyim yinede herşeyde vardır bi hayır.
Allah hayırlısını versin canım olacak inşallah🥰☺️

Canım bence bı doktora danis öyle kullan nenolur ne olmaz
Ay canım bak dışardaydım rve giderken alırım demiştim zaten gelene kadar ne unuttum ne alcaktım ne alcaktım diye diye şimdi eve geldim mesajını gördüm hatırladım🤣 zaten kısmet değilmiş 😂

Bende de akıntı var tatlım belim sırtım ve göbeğimden kasıklarıma kadar ağrım var halsizlik var birde yarın 1 hafta olacak bakalım pazartesi yapacam test bekleyebilirsem🙂
İnşallah yerleşiyordurda onun ağrılarını yaşıyosundur 🙏🏼 Bekle canım diğer türlüde pozitif çıkıyo bu sefer yanılıyosun. Yalancı pozitif olasılığı olmasa 8. Gün gemen yap derdim 😊

4 yıldır bir kere bile çift çizgi göremedim bari yalancı çift çizgiyi göreyim diyorum ama saçmalık yani🙄😏❤️
Ovulasyon testi kullanıyordum önceden çift çizgi görünce mutlu oluyordum Rabbim ne olur diye dua ediyordum 🤲 şimdi pazartesi yapacam test umarimmiki çift çizgi görürüm hepimizin kucağı dolar canm ❣️

Ovulasyon testi kullanıyordum önceden çift çizgi görünce mutlu oluyordum Rabbim ne olur diye dua ediyordum 🤲 şimdi pazartesi yapacam test umarimmiki çift çizgi görürüm hepimizin kucağı dolar canm ❣️
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın 🤲inşaAllah bu sefer hepimiz gerçek pozitifi görürüz canım❤️

(dün konu açmıştım aynısını buraya da yazayım)
Hanımlar merhaba
6 aydır korunmayı bıraktık ama gebelik olmadı. Diğer aylar yumurtlama dönemini tutturamamış olabiliriz ama bu ay belirtilerime göre değerlendirdik ama yine gebelik olmadı.

Bugün doktora gittim yaşım 37 geç kalmak istemiyorum dedim. Ultrasonda bir sorun çıkmadı hormonlar da iyi. Dr. Yumurtalarını uyaralım bu ay dedi ve klomen başlayalım dedi. Günde üç tane kullanmamı 5. Gün ilaç bittikten 2 sonra 1 hafta boyunca gün aşırı değerlendirmem gerektiğini söyledi. Bugün adetin 4. Günü bu akşam itibariyle başladım. Önümüzdeki ay adet olursan gel olmazsan 5-6 gün sonra gel dedi. Kontrole çağırmadı.

Ama forumda okuduğum bütün konularda klomen kullananları doktorları mutlaka kontrole çağırıp yumurtlama durumlarına bakmış. Çok uzattım ama içime kurt düştü😬😬

(dün konu açmıştım aynısını buraya da yazayım)
Hanımlar merhaba
6 aydır korunmayı bıraktık ama gebelik olmadı. Diğer aylar yumurtlama dönemini tutturamamış olabiliriz ama bu ay belirtilerime göre değerlendirdik ama yine gebelik olmadı.

Bugün doktora gittim yaşım 37 geç kalmak istemiyorum dedim. Ultrasonda bir sorun çıkmadı hormonlar da iyi. Dr. Yumurtalarını uyaralım bu ay dedi ve klomen başlayalım dedi. Günde üç tane kullanmamı 5. Gün ilaç bittikten 2 sonra 1 hafta boyunca gün aşırı değerlendirmem gerektiğini söyledi. Bugün adetin 4. Günü bu akşam itibariyle başladım. Önümüzdeki ay adet olursan gel olmazsan 5-6 gün sonra gel dedi. Kontrole çağırmadı.

Ama forumda okuduğum bütün konularda klomen kullananları doktorları mutlaka kontrole çağırıp yumurtlama durumlarına bakmış. Çok uzattım ama içime kurt düştü😬😬
Evet beni de yumurtlama zamanı kontrol için çağırmıştı canım

X