Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olucak inşallah:dua: bende yarın gidicem bakalım neler olmuşş çok meraklıyım gece rüyama girdi hiç büyümemişlerdi:KK17:

Evet cnm şuan 12 cm cumartesi de bakalım dedi ins güzel şeyler olur
Canım senin 12 mmdi sanırım dimi cm yazmışsın ama ilaç verdimi cumartesine kadar benimde bugün 11 mm çıktı dedi 3 gün daha klomen kullan bide iğne yazdı büyütmek için aynı zamanda 3 gğn iğne de vurdurcam pazartesi gidicem bakalım

Evet cnn mm yazacaktım yok ilaç vermedi yarın ne yapacak bilmiyorm yarında yazarım buraya umarım buyur yarına kadar biraz daha ilaç kullanınca bana terleme zihin bulanıklığı oldu sende herhangi bir durum sözkonusu oldu mu

Evet cnn mm yazacaktım yok ilaç vermedi yarın ne yapacak bilmiyorm yarında yazarım buraya umarım buyur yarına kadar biraz daha ilaç kullanınca bana terleme zihin bulanıklığı oldu sende herhangi bir durum sözkonusu oldu mu
Bugün 2. İğneyi oldum sanki kasık ağrısı daha çok oldu bide adet olcakmış gibi alt karın ağrısı var. Biden dünden beri aşırı halsizlik geldide o ondanmıdır bilmiyorum 😃

Naptın canım gittin mi sen

Ben ilaç kullandım bakalım igne yapacak mı bilmiyorum ama iğne vurduranlarda oluyormuş diydugum kadarıyla
Canım bende 4 gün klomen kullandım işte sonra kontrolde 11 mm cıktı yumurta 3 gün daha klomen + 3 tane merional diye iğne verdi sonra yine gidicem bakalım nolcak

X