- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
- Konu Sahibi Defneninannisi
Cnm.merhaba bugün kontrol e gittim cumartesi takrar dan gideceğim kontrole şuan gelişimleri güzel deditamam canım takipteyim bende inşallah güzel haberler aldığımız bir ay olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm.merhaba bugün kontrol e gittim cumartesi takrar dan gideceğim kontrole şuan gelişimleri güzel deditamam canım takipteyim bende inşallah güzel haberler aldığımız bir ay olur.
Çok sevindim canım kaç olmuş yumurtalar cumartesimi duruma göre iğne yapılacakCnm.merhaba bugün kontrol e gittim cumartesi takrar dan gideceğim kontrole şuan gelişimleri güzel dedi
Evet cnm şuan 12 cm cumartesi de bakalım dedi ins güzel şeyler olurÇok sevindim canım kaç olmuş yumurtalar cumartesimi duruma göre iğne yapılacak
iğne vericekmi acaba canım?Cnm.merhaba bugün kontrol e gittim cumartesi takrar dan gideceğim kontrole şuan gelişimleri güzel dedi
Cumartesi de bakalım yol çizelim dedi rahim duvarını kalınlaştırmak ve bebek tutunmasi iyi olsun diye de estrofem bı ilaç verdi sabah akşam aynı saatte almam gerekiyormusiğne vericekmi acaba canım?
Canım senin 12 mmdi sanırım dimi cm yazmışsın ama ilaç verdimi cumartesine kadar benimde bugün 11 mm çıktı dedi 3 gün daha klomen kullan bide iğne yazdı büyütmek için aynı zamanda 3 gğn iğne de vurdurcam pazartesi gidicem bakalımEvet cnm şuan 12 cm cumartesi de bakalım dedi ins güzel şeyler olur
Bugün 2. İğneyi oldum sanki kasık ağrısı daha çok oldu bide adet olcakmış gibi alt karın ağrısı var. Biden dünden beri aşırı halsizlik geldide o ondanmıdır bilmiyorumEvet cnn mm yazacaktım yok ilaç vermedi yarın ne yapacak bilmiyorm yarında yazarım buraya umarım buyur yarına kadar biraz daha ilaç kullanınca bana terleme zihin bulanıklığı oldu sende herhangi bir durum sözkonusu oldu mu
Naptın canım gittin mi senEvet cnn mm yazacaktım yok ilaç vermedi yarın ne yapacak bilmiyorm yarında yazarım buraya umarım buyur yarına kadar biraz daha ilaç kullanınca bana terleme zihin bulanıklığı oldu sende herhangi bir durum sözkonusu oldu mu
Ben de şimdi doktorun yanına girecegim baklm ne diyecekBugün 2. İğneyi oldum sanki kasık ağrısı daha çok oldu bide adet olcakmış gibi alt karın ağrısı var. Biden dünden beri aşırı halsizlik geldide o ondanmıdır bilmiyorum
Ben ilaç kullandım bakalım igne yapacak mı bilmiyorum ama iğne vurduranlarda oluyormuş diydugum kadarıylaBugün 2. İğneyi oldum sanki kasık ağrısı daha çok oldu bide adet olcakmış gibi alt karın ağrısı var. Biden dünden beri aşırı halsizlik geldide o ondanmıdır bilmiyorum
Hadi güzel haberlerle gelBen de şimdi doktorun yanına girecegim baklm ne diyecek
Canım bende 4 gün klomen kullandım işte sonra kontrolde 11 mm cıktı yumurta 3 gün daha klomen + 3 tane merional diye iğne verdi sonra yine gidicem bakalım nolcakBen ilaç kullandım bakalım igne yapacak mı bilmiyorum ama iğne vurduranlarda oluyormuş diydugum kadarıyla
İns güzel sonuçlar alırız Rabbim.hayirli zamannda sağlıklı evlat nasip etsin bizeCanım bende 4 gün klomen kullandım işte sonra kontrolde 11 mm cıktı yumurta 3 gün daha klomen + 3 tane merional diye iğne verdi sonra yine gidicem bakalım nolcak
Aminnn inşallaahhİns güzel sonuçlar alırız Rabbim.hayirli zamannda sağlıklı evlat nasip etsin bize
Canım 3 tane gelişen yumurtam var 16-17 mm pazartesi tekrardan gideceğimCanım bende 4 gün klomen kullandım işte sonra kontrolde 11 mm cıktı yumurta 3 gün daha klomen + 3 tane merional diye iğne verdi sonra yine gidicem bakalım nolcak
Aa çok güzel canım sonradan mı 3 tane olmuşlar bi önceki gittiğinde 1 tanemiydiCanım 3 tane gelişen yumurtam var 16-17 mm pazartesi tekrardan gideceğim
Evet cnm oncekinde küçüktü benim korkuyordum şimdi 4 tane hatta bı küçük var ama o gelişmez dedi doktorumAa çok güzel canım sonradan mı 3 tane olmuşlar bi önceki gittiğinde 1 tanemiydi