OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

edsofi nasıl yaa anlamadım senin adetin ikigün geçti mi???
ewet canım gecikti son3 aya göre hesaplarsak ki hesaplamak zorundaım çünküneden diceksin gecen ay 2 ğün ncesinden geldi adetim . son3 ayı hesapladığımda 5 ocak adet olmAM LAZIMolmadım daha kasılmalarım var fakat adet olcağımdan dolayı olabilir canım öle zannediorum amaa hiççç üzülmücem söz verdm kendime ..

hiiiççççç moralini bozma tatlımmmm hiiiiçççççç :) olur zamnla bende hapı bıraktıktan sonra olur dedm 1.5 senedir mücadeledeimm 2 kere göz yaşıakıttım okadar dahada üzülmedm dedmki kendime ben çocuk istemiorum illa ... hayırlısını istiorum sadece :):):)

kızlaaaaaaaarrrrrrr nerdesiiiniiiiiiiizzzzzz yaw tek kaldım ya bu kadınlarkülübndeki yeni yazı sistemini hiçbeğenmedim bütü yazılar biiirbirine giriiiiiiii

kızçelerim nirdesiniz yawwww her namazdan sonra sizlere çooookkk dualar ediorumm bebek isteyen herkese ... sizde bana dua edermisinz kardeşlerim çarşamba gidicez ddoktora bişi çıkmaz inşallah die .inşallahbu geçıkme bebedir ki zannetmiorumda bi umutişte bol bol dua edin bana emiii öpüldünüüüzzz :)

Yok kuzum isyan etmem ama burdan adetime sesleniyorum beni duyuyosa artik gelsinde bizde ona gore isimize gucunuze bakalim

canım seninle beraber bekliyorduk sen ne durumdasın bir gelisme var mı?
bu ayki adetimi bekliyorum bugün olmam gerekiyor onun yüzünden uykum kaçtı sabahın köründe uyandım yarın dokotra gideceğim aşılama için tedaviye başlıyoruz canım

bence test yapmalısın nasıl dayandın ki bu kadar hadi bakalım inşallah gerek kalmaz doktora gitmenize yani sadece bundan sonra bebeğinin takipleri için gidersin canım

3 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum hiç gebelik oluşmadı. eşim proxed plus bende preseed jel kullandım aşılama yapıldı 3 kez ama nafile... Rabbim isteyen herkese en yalın zamanda nasip eder inşallah

yeni topik hepimize şans getirir umarım bu ay da hüsrana uğramayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…