OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

selam kızlar bilenler bilir bu ay aşılama yaptırmıştım ammavelakin tutmadı bugün adet oldum hayırlısı
hadi ya üzüldün tatlım yaaaa bnce bunun açıklaması .. sadce zamnı var belli allah hyrlısını nasip etsin inşllah tatlımmmm

selam kızlar
bugün bat günüm bekliyorum bakalım bir belirti yok bence ama...
sinir yok sivilce çıkmadı ağrım yok
inş hamişimdir..
canım gneldehmilelk blirtisiadet belirtisiyle aynı . ama blki sende farkıolblir bünye meselesi.inşllh hmilsndr allhtan hrlısı tbi

merhaba kızlar adetım tam 73 gun gectı ama daha baktırmadım.ben pko luyum ılk cocugum tedaviyle odu umudum yok ama bu kadar gecıkme normal mıdır bılemıyorum

canım rahimde kalınlaşma olması iyi bişey yani rahim kalınlaşarak bebeği taşıyabilecek hale geliyor demek,inş.hamişsindir

İnşallah canım insallah kavusurum o minnak ellere ayaklara Allah herkese nasip etsin isteyene versin cok saol

selam kızlar bilenler bilir bu ay aşılama yaptırmıştım ammavelakin tutmadı bugün adet oldum hayırlısı

aaa hayırlısı olsun canım. yeni bir macera başlıyor yani. direkt tüp bebeğe geçseniz nasıl olur acaba. ben aşılamada tutma ihtimalinın baya düşük olduğunu sanıyorum %10-15 falan yanlış hatırlamıyorsam. aşılama denenmeden tüp olmuyor mu? bir de erken mi adet oldun sen. sanki bizim aynı günlere denk geliyordu. benim bat 2-3 şubat

yok canım erken olmadım 23. gün oldum normal yani ha 23 ha 24 sen geçen aylarda bi ara gecikmişti diye hatırlıyorum onda değişti bizim tarihler
ben hemen tüp bebeğe geçmek istiyordum ama eşim bir kez daha denyelim diyor bende bu ay boş geçsin istiyorum zaten önümüzde ki hafta ailemin yanına gideceğim tedaviye devam edemeyeceğim bilmiyorum yani bu ay boşa geçecek

hayırlısı olsun canım. kaderin bizim için ne planlar yaptığını bilemeyiz tabi. benim de bu aydan hiç ümidim yok nedense. olmıcak gibi doğuyo içime. ama saldım tamamen. 3 gün kaldı ama test bile yapasım gelmiyo niyeyse. kızım ilk denemeydi ama bu uğraştıracak galiba. belki de hiç olmayacak bilmiyorum :) hiç bir problem olmadığı halde olmuyorsa vardır bir hikmeti.
peki birşey sorcam yine sana. senin yumurtlama günün ayın kaçıydı tam 14 gün sonra mı regl olmuş oldun. bu hesaplamalarımız doğru mu diye merak ediyorum da. her zaman 14 müdür. bazen 10-12 de olabilir mi acaba diye

canım çok güzel soru sordun sana şöyle gün olarak anlatayım ben yumurta takibime giderken en son yumurtalarıma bakıldığı gün çarşamba günüydü o zaman yumurtalar 17 mm idi ve benim adetimin 9. günüydü o gün henüz çatlayan patlayan yoktu doktor bana o gün son kez yumurta geliştirici iğnemi yapmamı istedi akşam 7 de son iğnemi yaptım perşembe günü yani 10. gün gece 12 de çatlama iğnesi yapıldı ancak o gün usg bakılmadı hani yumurtatlar o gün içinde çatladı büyük ihtimal.
benim o günden bugüne 13. günde adet oldum dolayısıyla benim yumurtlamadan adete geçen zamnaım 13. gün oluyor ben bunu daha önceki aylarda da dikkat etmiştim benim ki 14 gün değil 13 gün demek ki 14 ortalama bir süre bazılarının 15 te olabiliyor sanırım. yada benim anarmal bir durumum var bilemedim ki

ben de bekleyenlerdenimmm beni de alın aranızaaa
kızlar adetim gecikti, gecikmenin ilk günü kan tahlili yaptırdım negatiff lakin hala adet olmadım. gecikmenin 3. günündeyim. ki hiç gecikmezdi. olsam da kurtulsam. bizi bu belirsizlik mahvetti
bu arada 15 aydır bekliyorum. pkoluyum.

tmm canım teşekkürler bilgilendirmelerin için. 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyo demek ki. 1 gün eksik 1 gün fazla normal bence. en azından yumurtlama günlerinden emin olmuş oldun. kaçırma ihtimalin çok düşük. ben de reglimin 11. günü dr a gittiğimde 22 mm demişti. 12. günü yumrtladım muhtemelen çünkü hissedilir derecede kasık ağrım oldu. yarın test yapsam mı yapmasam mı düşnüüp duruyorum. çıkar mı acaba?

hoşgeldinizzzz. gecikme olunca kanda çıkması lazım normal şartlarda. bugün bi de idrar testi yapsaydınız

yarın adetinin kaçıncı günü canım ? eğer 24. gün veya daha fazlaysa çıkar ama silik çıkar çizgi yapabilirsin bence

hadi ya üzüldün tatlım yaaaa bnce bunun açıklaması .. sadce zamnı var belli allah hyrlısını nasip etsin inşllah tatlımmmm
öyle tabi canım Rabbim nasip etmediyse önüne engeller koyar gün gelecek hiçbir engel kalmayacak hayırlısı bakalım

hoşgeldinizzzz. gecikme olunca kanda çıkması lazım normal şartlarda. bugün bi de idrar testi yapsaydınız

teşekkürler hoş buldumm... evet ben de tahlilden sonra ümidimi yitirmiştim ama adet olmayınca kıvranıyor insan, acep geç mi döllendi diye yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapmayı planlıyorum. bakalım hayırlısı

canm geçdöllenmede olsa gebelik hormonları erken salgılandığı için kan testinde çıkar dı . pkolu olmakta zor canm yaaaff ameliyat geçrdn mi hiç

canm geçdöllenmede olsa gebelik hormonları erken salgılandığı için kan testinde çıkar dı . pkolu olmakta zor canm yaaaff ameliyat geçrdn mi hiç

yok canım pkoda çok da ameliyat önermiyor drlar. ben de gerekli görmüyorum açıkçası. çünkü yumurtlamam oluyor ve adet gecikmesi yaşamıyorum. ama bu ay soğan kürü kullandım ondan mı gecikti diye de düşünüyorum. geç döllenmede yerleşme de geç olacağı için bhcg salgılanması da geç olur diye tahmin ediyorum.

yarın adetinin kaçıncı günü canım ? eğer 24. gün veya daha fazlaysa çıkar ama silik çıkar çizgi yapabilirsin bence
evet yarın 24. günü olması lazım. döllenmeden 12 sonra çıkar diye yazıyor bir çok yerde. kızımda adet günümde öğrenmiştim. birkaç ay önceki kimyasal gebeliğimde 4 gün gecikmeden sonra idrarda çıktı ama onu baz almıyorum çünkü sağlıklı bir gebelik değildi. yarın akşam yapayım ben en iyisi. hayırlısı bakalım ama niyeyse hiç içime doğmuyor

hayırlısı olsun canım banada mutlaka haber ver merak ederim. bu arada sabah idrarıyla yaparsan daha sağlıklı sonuçlar alırsın tabi gece 2-3 kere wc ye kalkmıyorsan

hayırlısı olsun canım banada mutlaka haber ver merak ederim. bu arada sabah idrarıyla yaparsan daha sağlıklı sonuçlar alırsın tabi gece 2-3 kere wc ye kalkmıyorsan
haber veririm cnm mutlaka. akşam işten eve döndüğümde tuvalete çok sıkışık oluyorum :) o yüzden akşam yaparım dedim. bir de evde test olunca dayanamam heralde sabaha kadar :) o yüzden test almıyorum yapacağım zamaan alıyorum :) eşime adet günümden önce test yapmayacağıma dair söz vermiştim aslında. önce onu bi ikna edeyim sonra yapcam :))))))) tabi bu sure zarfında adet olmazsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…