Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğan kürünü yanlş kullandıysan kesin ondan dr gecikme .burda çok insan öle oldu adetin bittikten 2 ğün sonra 15 gün boyunca 2şerbardak uygulucan eger yumurtlaman düzzenliyse tabi .zamanını doğru uygulamassan hem gebe kalamassın hemde adet gecikmen olur .... saraçoğlu bunu net bi şeklde söledi. en geç döllenme benmkiydi belkide ama genede idrarda hayalet bi çizgi çktı 2 ğün gecikmeyle . ama egerki soğan kürünü doğruuyguladysan şuan gecikme olmaz . hamile olabilirsin büyük ihtimal bu sebeple .yok canım pkoda çok da ameliyat önermiyor drlar. ben de gerekli görmüyorum açıkçası. çünkü yumurtlamam oluyor ve adet gecikmesi yaşamıyorum. ama bu ay soğan kürü kullandım ondan mı gecikti diye de düşünüyorum. geç döllenmede yerleşme de geç olacağı için bhcg salgılanması da geç olur diye tahmin ediyorum.
hayrlısı canm . nie umudun yok umut biz insanlar içindr sonuçta :):):) bence yarın sabaha yap hemen .selam kızlar
ben de 29 ocakta adet olacaktım ama henüz bir şey yok, bekliyorum bakalım pek umudum yok ama akşama eşime test aldırıcam eğer olmazsam yaparım.
soğan kürünü yanlş kullandıysan kesin ondan dr gecikme .burda çok insan öle oldu adetin bittikten 2 ğün sonra 15 gün boyunca 2şerbardak uygulucan eger yumurtlaman düzzenliyse tabi .zamanını doğru uygulamassan hem gebe kalamassın hemde adet gecikmen olur .... saraçoğlu bunu net bi şeklde söledi. en geç döllenme benmkiydi belkide ama genede idrarda hayalet bi çizgi çktı 2 ğün gecikmeyle . ama egerki soğan kürünü doğruuyguladysan şuan gecikme olmaz . hamile olabilirsin büyük ihtimal bu sebeple .
selam kızlar beni de aranıza alır mısınız:)
ben 8 yıllık evliyim ilk çocuğuma2 yılda zor hamile kaldım,bir oğlum var; hamile kalamama sebebim yoktu her şey normaldi ama bekletti sıpa...
2 yıl geçti kardeşi olsun dedim ama çocuk 4 yaşında hala tık yok oğlum kardeş lafını ağzından düşürmüyor, ne yapacağımı şaşırdım. bu ay bilmiyorum acaba var mıdır diyorum 29 bat ım fakat birkaç gün önce çok halsizdim nedensiz yere, sapsarı oldum bitkindim, midem bulandı, kaç kez tuvalete koştum ama bişey yoktu, bi test yaptım fakat testi hatalı yaptım başka da alıp denemedim daha günüme var diye, heyecanlanmak istemiyorum.
hayrlısı canm . nie umudun yok umut biz insanlar içindr sonuçta :):):) bence yarın sabaha yap hemen .
Geciken her gün umudumu daha da yükseltiyor benim. Ama korkuyorum da. Bu ay adet günüm geciken kadar hiç stres yapmadan ve bebek düşünmeden geçirdim ama eşimle hergün neredeyse ilişki yaşadık şu son 2 güne kadar. Bu ay 9 u nişan yıldönümümüz çok isterdim bu müjdeyi öğrenmeyi Test yapmaya korkuyorum :-/ dün olmam gerekiyordu hala olmadım.hayrlısı canm . nie umudun yok umut biz insanlar içindr sonuçta :):):) bence yarın sabaha yap hemen .
ben de bir sorun yok sözde, ama ilkinde de sorun yoktu 2 sene hamile kalamamıştım hsg de çektirmiştim bişey çıkmamıştı sonra dr a gitmeyi bıraktım hamile kaldım:) demek ki strestenmiş dedim.Merhaba cnm benimde 4 yasinda kizim var 2 yasindayken dogum kontrol hapini biraktim niyetim hamile kalmamak degildi adetlerim duzensizdi bende pko var 2 senedir kardes olmadi bu ay klomen 2.ayim gecen ay adet olmam 35 gunu buldu sat 28 aralik bugunde 35.gun ama hala adet olmadim dun test yaptim negatif acaba gec dollenme olmusmudur fln insanin hersey geliyo aklina hala bekliyorum ne yapacagimi sasirmis durumdayim bende :44: senin bat 29 sa yarin bence ilk idrarinla testini yap canim sonuclarini bizede soyle umut olsun ins hamissindir
Geciken her gün umudumu daha da yükseltiyor benim. Ama korkuyorum da. Bu ay adet günüm geciken kadar hiç stres yapmadan ve bebek düşünmeden geçirdim ama eşimle hergün neredeyse ilişki yaşadık şu son 2 güne kadar. Bu ay 9 u nişan yıldönümümüz çok isterdim bu müjdeyi öğrenmeyi Test yapmaya korkuyorum :-/ dün olmam gerekiyordu hala olmadım.
her ğün yapmıcan canm 1gün yapıp 1 ğün yapmıcan adettarihine kadar .. ama büyük ihtimal tutmuş olmasın inşallah canm cok sevnirim adına :):):):) bakalım kaç ğün gecikti ? 2 ğün geciktyse yap tatlmGeciken her gün umudumu daha da yükseltiyor benim. Ama korkuyorum da. Bu ay adet günüm geciken kadar hiç stres yapmadan ve bebek düşünmeden geçirdim ama eşimle hergün neredeyse ilişki yaşadık şu son 2 güne kadar. Bu ay 9 u nişan yıldönümümüz çok isterdim bu müjdeyi öğrenmeyi Test yapmaya korkuyorum :-/ dün olmam gerekiyordu hala olmadım.
canm yumurtlama zamnların başkaolabilir 1 ğün arayla adetine kadar ilşkde bulun bi problemin yoksa hemende kalırsın valla ha gnleri kaçrma hiç birini .. ama eşin de isteksizlik varsa nasıl başarıcan bilmiorumMerhaba arkadaşlar
Ben haziran da evlendim dugunden evvel iki kutu kullandigim Qlarista yi temmuz ayinda biraktim. Simdiye kadar sadece gecen adetim de degisik bir durum yasadim dort gun kahve lekeler geldi sonra adet oldum rengi farkliydi. Neyse arkadaşlar yumurtlama haftasini degerlendirdik fakat ben yine adet oldum neden hamile kalamiyorum acaba? Utanarak söylüyorum ama esimde istek azalmasi var sanki.
şeker,,m bu soğan işinin uzamnı saraçoğlu ondan başka yazanlarada inanma . sen kalkıp 1 hafta sonrasına kullanıon 15 gün içion... yumurtlama zamnanına denk gelnce hamile kalablceğini mi zannediosn . ben uyarıorm ben belkisana vesileyim bilemessin yanlş uyguluosun tatlm ... tabi sen nasıl istersen öle yapabilirsin ama hamile kalmanıengellion hemde adetinin düzene grdiğini zannediosun karar senin .Saraçoğlu bunu nerde söyledi bilmiyorum ama ben epey bir araştırdım, en doğru zamanın adet bitiminden 7 gün sonra olduğunu vurguluyor. ben de öyle yaptım. sabah akşam taze hazırlayıp 15 gün içtim. şifa Allahtan tabii... adetimin gecikmesine seviniyorum çünkü ben hep erken olurdum, bu da bıktırıcı oluyor bazen bu arada "hamile olabilirsin" ifadesini iyi dilek olarak kabul edip teşekkür ediyorum. ama maalesef ki değilim. az önce tekrar test yaptım negatif. dün akşam da hafif lekelenmem olmuştu, bu gün biraz daha arttı gibi, muhtemelen yarın adetim başlayacak. hayrola bakalım. biz var oldukça umut da olur Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir.
büyük ihtimalcanm soğan kürünü yanlşuyguladığından . saraçoğluda dioki yanlş uygularsanızz adet düzensizliğiolur ve o yüzden adam yazılı açıklama yapmıo. çnkü herkes yanlş anlayıp yanlş uyguluo .o yüzden hep tv de anlatıo canm .. yumurtlama zamnında aslaaaa kullanılmamalı dior olmaz şekerimYa edsofi ben şu sogan suyunu yanlis yaptigim icinmi gecikdim acaba gecen ay 35.gunde adet oldum bugun yine 35.gunum ama ne gelen var ne giden dun test yaptim negatif cikti sence erkenmi yaptim off napicam bn simdi kac gun daha bekliyim sence:105::105:
her ğün yapmıcan canm 1gün yapıp 1 ğün yapmıcan adettarihine kadar .. ama büyük ihtimal tutmuş olmasın inşallah canm cok sevnirim adına :):):):) bakalım kaç ğün gecikti ? 2 ğün geciktyse yap tatlm
eee ne güzel işte yarın yap test canımValla benim koca çok istekli çocukta çok istiyor yaptık valla hergün inşallah canım senin haberini ilk okudugumda çok sevinmiştim senin adına inşallah bende ay sonunda alirim bu müjdeyi dedim. Güzel Allah ım dualarimizi kabul etsin.. Adet günüm 30 ocakti hala olmadım :-/
eee ne güzel işte yarın yap test canım